22. juni 2015.11 god. comment_221367 Nikad nisam mogao ni zamislit da cemo ovako jadni ispast i bit popisani od strane ovakvih igraca. Pu picketine jedne i ti i lamps mater vam jebem Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221385 Da, hajde sad svi da postavljamo video sa naslovom Pert Cech - Legend možda ćemo tako "oprati" njegov potez, dok taj isti Cech želi u gradskog rivala pod svaku cijenu. Kad skontaš imali smo 4 legende, 4 ikone, 4 Boga na Stamford Brigdeu, a to su Cech, Terry, Lampard i Drogba, igrači koji su nas nosili u najboljoj deceniji u istoriji kluba, to su igrači za koje smo svi mi mogli reći da neće nikada uraditi ništa što će kod navijača izazvati sumnjmu u njih ili što će izazvati bijes. A evo sada od 4 ikone mi smo spali na dvije i vjerovatno ćemo tu i ostati, znači pola naše blistave decenije je završilo u Machesteru i Arsenalu, stvarno dno dna. Hey ljuuuuudi Lampard da završi u Manchesteru a Cech u Arsenalu, pu jebem te živote. I sad kao treba da ga mi podržavamo i da slinimo, fol nije izdaja, eto neka bude zahvalnica, nadam se da ćemo ga napuniti na Bridgeu sljedeće sezone onako brutalno. Prijavi
22. juni 2015.11 god. Autor comment_221389 Kako je to pričao u martu 2013. godine. Možda vas podsjeća na nečije izjave? :D There had been speculation that the Czech international, who moved to Stamford Bridge from Rennes in a £7million deal in June 2004, was a transfer target for Gunners boss Arsene Wenger. Wenger is said to be keen to improve his goalkeeping options at the end of the season, with Lukasz Fabianski having recently ousted Wojciech Szczesny from the starting XI. But the 30-year-old former Sparta Prague man has dismissed the reports out of hand and insists he "can't even imagine" the thought of playing for the Blues' London rivals. "It is an interesting piece of news but it is such speculation that I think it's not even necessary to comment on it," Cech told isport.blesk.cz. "I know of nothing, nobody has contacted me and, to be honest, I can't even imagine it. "I don't even normally notice such rumours. But when it does get to me, I naturally look at it to know what to say about it later. "There are players who do read newspapers. Some players read match reports to know what was written about them and where. "I don't do this, I don't read newspapers because of such things. I don't take rumours like this seriously." Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221392 Da hajde da svi ispadnemo sline licemerne i da menjamo misljenje kako vetar duva. Da pljujemo nekoga koga smo gledali kao boga. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221396 al kakvo licemerje navijača Arsenala,prvo nas godinama pljuju i balte ,Roman zločinac,prljav novac i šta ti ja znam a sad je odjedanput Roman gospodin čovek,treba ispoštovati legendu,naravno usput se po defoltu popljuje Murinjo ni kriv ni dužan još jedan razlog zašto mi je muka od ovog transfera Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221399 i ne kontam zasto bi mi smetalo sto me podjebava random navijac Arsenala. samo im pokazem na tri stvari i oni cute. - pehar LS - tabela EPL u bilo koje doba dana/godine - 6-0 ne vidim kako cu se osecati ugrozenim ako me budu zezali za Ceha :D ni on im ne moze doneti neki jaci trofej, toliko su slabi Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221401 al kakvo licemerje navijača Arsenala,prvo nas godinama pljuju i balte ,Roman zločinac,prljav novac i šta ti ja znam a sad je odjedanput Roman gospodin čovek,treba ispoštovati legendu,naravno usput se po defoltu popljuje Murinjo ni kriv ni dužan Pa tako je svuda u svijetu, za Delije je Covic bio smrad, pljuvali mu zenu, djecu, njega, a sad mu lizu guzicu. Radonjic je papak, ne zna ovce cuvat a kamo li vodit tim, sad ga dizu u nebesa. Ljudi slabo pamte Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221415 Samo me zanima koji je razlog nj prelaska direktno u Arsenal?? Volio bih kad bi mi ovi sto ga brane mogli to fino poslozit... Za mene je samo pljuvanje po klubu, navijacima i svemu sto smo mu pruzili. A ko klub smo mu pruzili sve. Ono u fazonu pisam vas, sad cu da pokazem sta sam i ko sam u odnosu na tog novog klinca i to sve vama u inat I kao sad tu treba ja da gutam neke price o porodici u Londonu o ovome o onome. Lik pristao na mnogo manju platu, zahtjeva transfer u cmarsenal, a moze da bira nasumice klub u koji da ide. Al ne u Londonu nema drugih klubova... Ili u svijetu, jebote samo Chelsea i Arsenal A da ne spominjem jadnu sicu koju cemo dobit za njega, ma dajte otpadak za dz ako su sve ove price tacne Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221416 Kako je to pričao u martu 2013. godine. Možda vas podsjeća na nečije izjave? :D Koji cigan mamu mu jebem.Hej al zna lik dobro sta navijacima CFC-a znaci Arsenal odnosno koliko se ne podnose i ne simpatisu ta dva kluba.Al njega boli kurac,bukvalno je tako.Znaci ne zanima ga misljenje navijaci to je 100% tako.Ovo je idealna situacija u kojoj je mogao pokazati ljubav i vjernost prema nasem klubu,medjutim njega boli kurac.Ako je vec zelio da bude u startnih 11,da igra ligu sampiona,sve je to mogao i u PSG-u.Znaci mogao je ispostovati navijaci pri tome imati i status prvotimca,igranja elitnog takmicenja i biti jos bolje placen,ali jebe mu se za nama i nasim klubom.Covjek gleda svoje interese i samo mu je to vazno.Zato za mene ne moze biti legenda jer ako njega boli kurac za nama sto nas ne bi bolio kurac za njim?!!! PS: reLo ubij se ako ga stavis u temu legende kluba po odlasku iz istog. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221417 jel kužiš koliko ti ovo nema smisla? igrača se smije pitat je li voljan preć ali ne smije se pričat o plaći, iako plaća ima direktan utjecaj na to je li neki igrač voljan proć? tebi to ima smisla? pa kako će ovaj znat je li voljan preć kad ne zna koliku su mu plaću spremni dat? Da, ima smisla. Takva su pravila, ako se neko pridrzava, onda ide istraga i spuca se embargo. Po tebi je sve dozvoljeno, znaci niko nikad ne bi dobio zabranu. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221431 Da, ima smisla. Takva su pravila, ako se neko pridrzava, onda ide istraga i spuca se embargo. Po tebi je sve dozvoljeno, znaci niko nikad ne bi dobio zabranu. tko je molim te radi toga kažnjen? barcina kazna i ona naša u vezi kakute, koliko ja znam nije imala nikakve veze s tim, već zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih igrača. osim toga, kako češ ti znat je li on išta dogovoria s njima ili nije, pa ne prisluškujemo mu valjda telefon. I ne govorimo o pismenom već usmenom dogovoru, što je normalna stvar i miljun puta je izašla vijest kako je neki klub s igračem već sve dogovoria i samo se čeka da se i klubovi dogovore oko odštete... Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221435 I šta mislite to što su o plaći pričali da će Chelsea sad stopirati transfer? Haha, ma dajte xD Hvatate se za slamčicu spasa. Tako ja to vidim. Čech ode u Arsenal. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221455 Odbio 140k nedeljno od PSG-a da bi prešao u Arsenal, dosadio mu plastičan novac, hoće da postane legenda u pravom prirodnom klubu huehue. Dobićemo 11 miliona funti navodno, prebacite ga u bivše igrače. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221459 tko je molim te radi toga kažnjen? barcina kazna i ona naša u vezi kakute, koliko ja znam nije imala nikakve veze s tim, već zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih igrača. osim toga, kako češ ti znat je li on išta dogovoria s njima ili nije, pa ne prisluškujemo mu valjda telefon. I ne govorimo o pismenom već usmenom dogovoru, što je normalna stvar i miljun puta je izašla vijest kako je neki klub s igračem već sve dogovoria i samo se čeka da se i klubovi dogovore oko odštete... A 99 posto tih vijesti sto kazu da su se dogovorili vec, ne ispadne nista ustvari. Ima veze, jer smo dobili ban bas zbog toga. Pricali sa igracem prije umjesto sa klubom, je bukvalno bilo rjesenje embarga. Zato me i nerviraju takve gluposti kada neko napise. Cech je otisao, ja nista ne kazem, ali uvijek se pita klub. Ovdje se mnogo gluposti izdesavalo, ali boli kurac FA izgleda i kako, kada je rijec o Arsenalu. Samo mene bi bilo stid da sam na mjestu Cecha, da ovako izdam Chelsea i prvenstveno navijace i da odem kod rivala. Prijavi
22. juni 2015.11 god. Autor comment_221486 https://twitter.com/ThatSpiceMaxi/status/613019174982578176 Ko da je mene pito šta će napisat. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221494 Da hajde da svi ispadnemo sline licemerne i da menjamo misljenje kako vetar duva. Da pljujemo nekoga koga smo gledali kao boga. Da, mi koji osuđujemo odlazak Cecha u Arsenal, a Cech koji insistira da pređe kod njih je mamino nevinašce, ako mi mjenjamo mišljenje kako vjetar duva, onda ne znam na kojim je vjetrovima Cech, ali ga pošteno nosi. Kažeš da je on neko koga smo gledali kao u boga, a zašto on ako je svjestan toga radi sve ovo, zašto da ga ja ne pljujem kada je on sam odlučio da na godine provedene u Chelseaju baci mrlju koju ni jupol ne može sakriti. Uradio je mnogo toga za nas i sad kao treba mu oprostiti prelazak u Arsenal, pa ne bi mami svojoj oprostio a ne njemu, to je nešto što ne oprašta. Mnogi igrači su uradili mnogo toga za svoje klubove ali nisu prelazili kod rivala da bi dokazali da su još uvijek "veliki". Izajnik je 1 kroz 1 i nema priče.. Prijavi
22. juni 2015.11 god. Autor comment_221497 Ja garantujem životom da nikad više nećemo imati legende poput Terryja i Drogbe. Takvi se jednom rađaju. Prijavi
22. juni 2015.11 god. Autor comment_221501 Tako je, Mikel uopšte neće u drugi europski klub, ide king u Aziju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.