Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Drogba, Terry i OBI MIKEL.

Ni tzv. Cashley ovo nije uradio.

Al ipak je Cech lojalan, ne može da zamisli da obuče dres PSG-a iz poštovanja prema bivšem klubu Rennesu.

Da, mi koji osuđujemo odlazak Cecha u Arsenal, a Cech koji insistira da pređe kod njih je mamino nevinašce, ako mi mjenjamo mišljenje kako vjetar duva, onda ne znam na kojim je vjetrovima Cech, ali ga pošteno nosi.

Kažeš da je on neko koga smo gledali kao u boga, a zašto on ako je svjestan toga radi sve ovo, zašto da ga ja ne pljujem kada je on sam odlučio da na godine provedene u Chelseaju baci mrlju koju ni jupol ne može sakriti.

Uradio je mnogo toga za nas i sad kao treba mu oprostiti prelazak u Arsenal, pa ne bi mami svojoj oprostio a ne njemu, to je nešto što ne oprašta. Mnogi igrači su uradili mnogo toga za svoje klubove ali nisu prelazili kod rivala da bi dokazali da su još uvijek "veliki".

Izajnik je 1 kroz 1 i nema priče..

Dao nam je sve i ima pravo da ide gde god hoce. Moze i da nam da gol iz penala, samo da ga ne proslavi. I da ne prica nista ruzno o klubu. Ja ne mogu nekoga da obozavam pa posle da vredjam, i ne mogu da zavolim nekoga koga sam mrzeo. Postoje neke stvari koje je nemoguce promeniti.

Sta to on radi a da nema pravo? Dao nam je sve. Jedan od najzasluznijih posle Drogbe za osvajanje LS.

Uradio je previse toga da bih ga nazvao "izdajnikom". Ova druga recenica nema smisla, kao neki sarkazam.

Izdajnik je ali 0 kroz 1. Bice izdajnik ako pocne da pljuje po CFCu i navijacima. Ono otvoreno. A siguran sam da nece.

Zlatna era naÅ¡ih igrača polahko, ali sigurno, odlazi u memoare. Sjetih se spektakularnih intervencija, prvog slavlja titule Premiershipa, kupova, i onog najvažnijeg, prvog finala CL. Kapa do poda, majstore. 

Ne zamjeram mu ja toliko Å¡to je preÅ¡ao u Arsenal, hajde zadužio je ovaj klub pa mu se može i ugoditi nekim željama. 
Ali to Å¡to inzistira na prelasku u Arsenal to je druga priča, i time nas dovodi u nepovoljnu poziciju u pregovorima. 
Al dobro Petre, tvoja želja, nijedan clean sheet u Arsenalu ti ne želim. I igrački sve najgore ti mogu poželit.

Dao nam je sve i ima pravo da ide gde god hoce. Moze i da nam da gol iz penala, samo da ga ne proslavi. I da ne prica nista ruzno o klubu. Ja ne mogu nekoga da obozavam pa posle da vredjam, i ne mogu da zavolim nekoga koga sam mrzeo. Postoje neke stvari koje je nemoguce promeniti.

Sta to on radi a da nema pravo? Dao nam je sve. Jedan od najzasluznijih posle Drogbe za osvajanje LS.

Uradio je previse toga da bih ga nazvao "izdajnikom". Ova druga recenica nema smisla, kao neki sarkazam.

Izdajnik je ali 0 kroz 1. Bice izdajnik ako pocne da pljuje po CFCu i navijacima. Ono otvoreno. A siguran sam da nece.

Dao nam je sve ali to ne znači da može prvom prilikom otiću u gradskog rivala, "veličina" igrača se vidi tek kada napusti klub tada se vidi po njegovim potezima šta mu zapravo znači klub u kojem je igrao 10 godina i čiji ga navijači vole kao brata. Ono što se gradi godinama možeš srušiti za dva minuta, on da ima bar malo pameti on bi se zaključao u sobu i razmislio o tome šta on zapravo radi navijačima Chelseaja. Gerrard je dao sve Liverpoolu pa nije otišao kod rivala, Raul je dao sve Realu pa kad su ga šutnuli nije potrčao kod rivala, Rooney je dao mnogo toga Unitedu pa nije prešao u rivala. Opet kažem dok igrač igra za određeni klub on za sve te godine može samo pokazati svoj kvalitet, a on svoju "veličinu" pokazuje tek kada napusti klub, tek tada možeš vidjeti ko je ko. Najbolji način da provjeriš kakav je ko čovjek je taj da mu omogućiš da odlučuje, tak tada se pokazuje pravo lice. Misliš da Terry recimo ne smeta to što je Lampard otišao u City ili što će Cech otići u Arsenal, pa normalno da mu nije svejedno, ali zbog prošlih dana šuti i "maskira" svoje izjave.

Da recimo Oscar, Willian ili Costa pređu u Arsenal pa hajde može proći ali Cech da prelazi u Arsenal je toliki apsurd, da ga ne može shvatiti samo onaj koji neće. I Cech i Lampard su postupili kao klinci od 16-17 godina kojih pubertet tjera da se inate..

Opet se desava ista prica kao i kada je Lamps otisao. Samo Balkanci i Kinezi/Indijci kenjaju. Pogledajte engleske navijace i iz drugih sredjenih zemalja Evrope. Niko tamo ne kaze za Ceha da je izdajnik (osim par likova). Gledam temu na theshedendu i vidim da niko ne vredja Ceha i ne naziva izdajnikom. Ima par ljudi koji kazu da su ljuti, ali niko se ne spusta tako nisko. I to mi je potpuno razumljivo. Jedino ne razumem neke ljude na nasem forumu.

Videcete da mu niko nece zvizdati kad bude igrao protiv nas, i meni je to dovoljno da vidim. (mozda par Balkanaca koji se zateknu tamo.) Nesto kao kad je neko sa foruma uzvikivao "fuck off Torres". :D

Pokazacemo jos jednom da nismo plastika i da smo klasa od navijaca i kluba.

PS

Meni smeta sto Ceh ide u Arsenal. Mnogo. Ali necu ga nazivati izdajnikom. Osecam se bedno, ali necu nikad reci nijednu rec protiv legende.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.