22. juni 2015.11 god. comment_221502 Ja stvarno ne znam kako si relo fulio Mikela !? On i ako bude ikada odlazio, nece otici u rivala garantujem! Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221503 Drogba, Terry i OBI MIKEL. Ni tzv. Cashley ovo nije uradio. Al ipak je Cech lojalan, ne može da zamisli da obuÄe dres PSG-a iz poÅ¡tovanja prema bivÅ¡em klubu Rennesu. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221514 Da, mi koji osuÄ‘ujemo odlazak Cecha u Arsenal, a Cech koji insistira da preÄ‘e kod njih je mamino nevinaÅ¡ce, ako mi mjenjamo miÅ¡ljenje kako vjetar duva, onda ne znam na kojim je vjetrovima Cech, ali ga poÅ¡teno nosi. KažeÅ¡ da je on neko koga smo gledali kao u boga, a zaÅ¡to on ako je svjestan toga radi sve ovo, zaÅ¡to da ga ja ne pljujem kada je on sam odluÄio da na godine provedene u Chelseaju baci mrlju koju ni jupol ne može sakriti. Uradio je mnogo toga za nas i sad kao treba mu oprostiti prelazak u Arsenal, pa ne bi mami svojoj oprostio a ne njemu, to je neÅ¡to Å¡to ne opraÅ¡ta. Mnogi igraÄi su uradili mnogo toga za svoje klubove ali nisu prelazili kod rivala da bi dokazali da su joÅ¡ uvijek "veliki". Izajnik je 1 kroz 1 i nema priÄe.. Dao nam je sve i ima pravo da ide gde god hoce. Moze i da nam da gol iz penala, samo da ga ne proslavi. I da ne prica nista ruzno o klubu. Ja ne mogu nekoga da obozavam pa posle da vredjam, i ne mogu da zavolim nekoga koga sam mrzeo. Postoje neke stvari koje je nemoguce promeniti. Sta to on radi a da nema pravo? Dao nam je sve. Jedan od najzasluznijih posle Drogbe za osvajanje LS. Uradio je previse toga da bih ga nazvao "izdajnikom". Ova druga recenica nema smisla, kao neki sarkazam. Izdajnik je ali 0 kroz 1. Bice izdajnik ako pocne da pljuje po CFCu i navijacima. Ono otvoreno. A siguran sam da nece. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221521 Zlatna era naÅ¡ih igraÄa polahko, ali sigurno, odlazi u memoare. Sjetih se spektakularnih intervencija, prvog slavlja titule Premiershipa, kupova, i onog najvažnijeg, prvog finala CL. Kapa do poda, majstore. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221544 Ne zamjeram mu ja toliko Å¡to je preÅ¡ao u Arsenal, hajde zadužio je ovaj klub pa mu se može i ugoditi nekim željama. Ali to Å¡to inzistira na prelasku u Arsenal to je druga priÄa, i time nas dovodi u nepovoljnu poziciju u pregovorima. Al dobro Petre, tvoja želja, nijedan clean sheet u Arsenalu ti ne želim. I igraÄki sve najgore ti mogu poželit. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221551 Razocaran,opet. Terry,Drogba i Bane ostadose jedini vjerni do groba izgleda...Mikel je vec medju ikonama. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221578 Dao nam je sve i ima pravo da ide gde god hoce. Moze i da nam da gol iz penala, samo da ga ne proslavi. I da ne prica nista ruzno o klubu. Ja ne mogu nekoga da obozavam pa posle da vredjam, i ne mogu da zavolim nekoga koga sam mrzeo. Postoje neke stvari koje je nemoguce promeniti. Sta to on radi a da nema pravo? Dao nam je sve. Jedan od najzasluznijih posle Drogbe za osvajanje LS. Uradio je previse toga da bih ga nazvao "izdajnikom". Ova druga recenica nema smisla, kao neki sarkazam. Izdajnik je ali 0 kroz 1. Bice izdajnik ako pocne da pljuje po CFCu i navijacima. Ono otvoreno. A siguran sam da nece. Dao nam je sve ali to ne znaÄi da može prvom prilikom otiću u gradskog rivala, "veliÄina" igraÄa se vidi tek kada napusti klub tada se vidi po njegovim potezima Å¡ta mu zapravo znaÄi klub u kojem je igrao 10 godina i Äiji ga navijaÄi vole kao brata. Ono Å¡to se gradi godinama možeÅ¡ sruÅ¡iti za dva minuta, on da ima bar malo pameti on bi se zakljuÄao u sobu i razmislio o tome Å¡ta on zapravo radi navijaÄima Chelseaja. Gerrard je dao sve Liverpoolu pa nije otiÅ¡ao kod rivala, Raul je dao sve Realu pa kad su ga Å¡utnuli nije potrÄao kod rivala, Rooney je dao mnogo toga Unitedu pa nije preÅ¡ao u rivala. Opet kažem dok igraÄ igra za odreÄ‘eni klub on za sve te godine može samo pokazati svoj kvalitet, a on svoju "veliÄinu" pokazuje tek kada napusti klub, tek tada možeÅ¡ vidjeti ko je ko. Najbolji naÄin da provjeriÅ¡ kakav je ko Äovjek je taj da mu omogućiÅ¡ da odluÄuje, tak tada se pokazuje pravo lice. MisliÅ¡ da Terry recimo ne smeta to Å¡to je Lampard otiÅ¡ao u City ili Å¡to će Cech otići u Arsenal, pa normalno da mu nije svejedno, ali zbog proÅ¡lih dana Å¡uti i "maskira" svoje izjave. Da recimo Oscar, Willian ili Costa preÄ‘u u Arsenal pa hajde može proći ali Cech da prelazi u Arsenal je toliki apsurd, da ga ne može shvatiti samo onaj koji neće. I Cech i Lampard su postupili kao klinci od 16-17 godina kojih pubertet tjera da se inate.. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221590 Nije ovoliko bio popularan na forumu ni kad smo osvojili ligu prvaka. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221635 Opet se desava ista prica kao i kada je Lamps otisao. Samo Balkanci i Kinezi/Indijci kenjaju. Pogledajte engleske navijace i iz drugih sredjenih zemalja Evrope. Niko tamo ne kaze za Ceha da je izdajnik (osim par likova). Gledam temu na theshedendu i vidim da niko ne vredja Ceha i ne naziva izdajnikom. Ima par ljudi koji kazu da su ljuti, ali niko se ne spusta tako nisko. I to mi je potpuno razumljivo. Jedino ne razumem neke ljude na nasem forumu. Videcete da mu niko nece zvizdati kad bude igrao protiv nas, i meni je to dovoljno da vidim. (mozda par Balkanaca koji se zateknu tamo.) Nesto kao kad je neko sa foruma uzvikivao "fuck off Torres". :D Pokazacemo jos jednom da nismo plastika i da smo klasa od navijaca i kluba. PS Meni smeta sto Ceh ide u Arsenal. Mnogo. Ali necu ga nazivati izdajnikom. Osecam se bedno, ali necu nikad reci nijednu rec protiv legende. Uređeno 23. juni 2015.11 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221711 Cekao sam razvoj situacije pa da se oglasim. Hvala na svemu i dovidjenja. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221715 Ja sam plasticni navijac ako kazem da je picketina zbog ovog? Ok. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221717 Trolles, je parazit bio, nije bilo moguce drugacije mu se nije moglo obracati :D Cech je izdajnik, i ne mora mu se psovati, ali treba biti razocaran. A najvise sam Cech treba biti razocaran u sebe, jer je ovo dno dna. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221722 Petr ÄŒech is forever blue! On ide tamo samo da ih sjebe! [media]https://www.youtube.com/watch?v=5O1b3Ipqw7g[/media] Prijavi
24. juni 2015.11 god. Autor comment_221731 Postavlja se pitanje zašto je on dobio otpremninu od 4m funti, a Drogba i Lampard nisu? Je li to on nešto više doprinio uspjesima ekipe od pomenutog dvojca? Kako god okrenem, sve više i više na snazi dobija moja teorija o guznom prijateljstvu. Prijavi
24. juni 2015.11 god. comment_221733 To sa otpremninom je smiješno, da niste u fazonu kako ga što više ocrniti shvatili bi koliko je glupo da u to vjerujete. Prijavi
24. juni 2015.11 god. comment_221734 Cisto sumnjam da je dobio otpremninu, nisu dobili ni ostali igrac koji su bili dugo u klubu. Prijavi
24. juni 2015.11 god. comment_221738 Naravno igracu se plaho nema sta zamjeriti, vise se zamjeram upravi kluba sto nije izmusla Arsenal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.