Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Bolje ga dati nekom i za 40-50 miliona (vjerujem da bi ga barem Newcastle toliko platio), nego gubiti novac na njegovu platu iz sedmice u sedmicu.

Priznati da je fail kupovina i to je to.

Ali znamo da je i Torres bio fail pa je godinama igrao. Nećemo se mi ni Lukakua tako lahko riješiti osim da ga uvalimo nekom ispod cijene.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

6 minutes ago, reLo said:

Bolje ga dati nekom i za 40-50 miliona (vjerujem da bi ga barem Newcastle toliko platio), nego gubiti novac na njegovu platu iz sedmice u sedmicu.

Priznati da je fail kupovina i to je to.

Ali znamo da je i Torres bio fail pa je godinama igrao. Nećemo se mi ni Lukakua tako lahko riješiti osim da ga uvalimo nekom ispod cijene.

Nece taj u Njukasl. 

Inter, pa Konte pa Bajern. 

Moglo bi ga se bit teško riješiti, šta ako Lukaku ne bude nigdi drugdi tija ić nego u inter, a ovi ga ne mogu platiti ili ga možda ni ne žele...

• reLo mijenja naslov u Petr Čech (tehnički savetnik)
  • 3 sedmice kasnije...

neminovno da se desi sa novim vlasnikom.

samo tesko da cemo sa ovim novim vlasnicima imati priblizno da nam neka legenda kluba bude u upravi.

5 hours ago, Spaha said:

neminovno da se desi sa novim vlasnikom.

samo tesko da cemo sa ovim novim vlasnicima imati priblizno da nam neka legenda kluba bude u upravi.

Ni ne trebaju da budu legende, to što su legende ih ne čini kompententnima za posao.

• reLo mijenja naslov u Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Doći će i Teri na red, iskreno, mislim da Teri i nije bio toliko omiljen šire u Engleskoj pogotovo nakon onog skandala.

Znate kakvi su tamo, žuta štampa katastrofa. Po mom mišljenju Teri je trebao ispred Aguera i Drogbe da bude izabran ali ajde

I Aguero ja ne znam šta će tu uopšte, jeste bio fenomenalan ali daleko veći uticaj na PL ostavili neki drugi igrači

• 10 mjeseci kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da nastavi igrati.

Legenda ziva, ovakvi igraci ovom klubu i fale.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.