9. juni 2022.4 god. Autor comment_329208 Bolje ga dati nekom i za 40-50 miliona (vjerujem da bi ga barem Newcastle toliko platio), nego gubiti novac na njegovu platu iz sedmice u sedmicu. Priznati da je fail kupovina i to je to. Ali znamo da je i Torres bio fail pa je godinama igrao. Nećemo se mi ni Lukakua tako lahko riješiti osim da ga uvalimo nekom ispod cijene. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329212 6 minutes ago, reLo said: Bolje ga dati nekom i za 40-50 miliona (vjerujem da bi ga barem Newcastle toliko platio), nego gubiti novac na njegovu platu iz sedmice u sedmicu. Priznati da je fail kupovina i to je to. Ali znamo da je i Torres bio fail pa je godinama igrao. Nećemo se mi ni Lukakua tako lahko riješiti osim da ga uvalimo nekom ispod cijene. Nece taj u Njukasl. Inter, pa Konte pa Bajern. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329214 Kod nas uvijek čitav svijet zna da se nekog želimo riješiti i malo para uzmemo. Trebamo se praviti da nikog ne želimo pustiti. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329220 Moglo bi ga se bit teško riješiti, šta ako Lukaku ne bude nigdi drugdi tija ić nego u inter, a ovi ga ne mogu platiti ili ga možda ni ne žele... Prijavi
27. juni 2022.4 god. comment_329831 neminovno da se desi sa novim vlasnikom. samo tesko da cemo sa ovim novim vlasnicima imati priblizno da nam neka legenda kluba bude u upravi. Prijavi
27. juni 2022.4 god. Autor comment_329839 Nije mi vala puno ni bitno ko sjedi u upravi. Sve dok su tu rezultati. Prijavi
27. juni 2022.4 god. comment_329842 5 hours ago, Spaha said: neminovno da se desi sa novim vlasnikom. samo tesko da cemo sa ovim novim vlasnicima imati priblizno da nam neka legenda kluba bude u upravi. Ni ne trebaju da budu legende, to što su legende ih ne čini kompententnima za posao. Prijavi
3. maj 2023.3 god. comment_344764 Uvršten u PL Hall of Fame. Terry nije, ali jesu Tony Adams i Rio Ferdinand. Smijeh. Prijavi
3. maj 2023.3 god. comment_344768 Stvarno je Pera obelezio jednu eru PL, jedan od razloga zasto navijam za Chelsea. Sto se Terry-ja tice, zabole ga ,,gospodin". Prijavi
4. maj 2023.3 god. comment_344769 Doći će i Teri na red, iskreno, mislim da Teri i nije bio toliko omiljen šire u Engleskoj pogotovo nakon onog skandala. Znate kakvi su tamo, žuta štampa katastrofa. Po mom mišljenju Teri je trebao ispred Aguera i Drogbe da bude izabran ali ajde I Aguero ja ne znam šta će tu uopšte, jeste bio fenomenalan ali daleko veći uticaj na PL ostavili neki drugi igrači Prijavi
14. mart 2024.2 god. comment_353574 Zar je ovo moguće? Pa u današnje vrijeme bi golman sa takvom povredom pauzirao pola sezone. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353632 Pa slome nožni prst oporavljaju se po pola godine i imaju more nekih setbackova... Prijavi
9. februar9. feb comment_370887 Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno. Zna se ko je tata. Prijavi
1. mart1. mar comment_371241 Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da nastavi igrati. Legenda ziva, ovakvi igraci ovom klubu i fale. Prijavi
2. mart2. mar comment_371246 Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.