Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

http://www.chelseabalkan.com/index.php/201507025163/vijesti/zanimljivosti/cech-indirektno-porucio-da-zeli-postati-legenda-arsenala.html

na forumu možete pisat šta, tome forum služi, ali na portalu bi trebali bit objektivni članci a ne ovakve gluposti... izvukli ste da želi postat legenda arsenala iz toga što je izjavio da želi branit do četrdesete, majko draga...

• Autor

http://www.chelseabalkan.com/index.php/201507025163/vijesti/zanimljivosti/cech-indirektno-porucio-da-zeli-postati-legenda-arsenala.html

na forumu možete pisat šta, tome forum služi, ali na portalu bi trebali bit objektivni članci a ne ovakve gluposti... izvukli ste da želi postat legenda arsenala iz toga što je izjavio da želi branit do četrdesete, majko draga...

Pa gdje si vidio da igrač provede 7 godina u klubu i pritom bude prvi golman, a na kraju ne postane legenda kluba?

Evo krenućemo od svog dvorišta. Cudicini je za 9 godina provedenih u klubu (2000-2009) zabilježio bijednih 141 nastupa i postao legenda. Prvi golman kluba kao što je Arsenal taj broj nastupa skupi za 3 sezone. Čech će do 40. godine u Arsenalu imati preko 300 nastupa, dakle ne postoji mogućnost da ne postane klupska legenda. Idemo dakle čistom logikom, ničim više.

Pa gdje si vidio da igrač provede 7 godina u klubu i pritom bude prvi golman, a na kraju ne postane legenda kluba?

Evo krenućemo od svog dvorišta. Cudicini je za 9 godina provedenih u klubu (2000-2009) zabilježio bijednih 141 nastupa i postao legenda. Prvi golman kluba kao što je Arsenal taj broj nastupa skupi za 3 sezone. Čech će do 40. godine u Arsenalu imati preko 300 nastupa, dakle ne postoji mogućnost da ne postane klupska legenda. Idemo dakle čistom logikom, ničim više.

Nema to veze nikakve, Cech je proveo 11 godina u klubu i imao 486 nastupa, nema sanse da ima u Arsenalu toliko, sve preko pola ce biti uspjeh. Bas me briga sto ce postati legenda Arsenala kad je istovremeno dao veci uspjeh nasem klubu, sta bi mi sad trebali kukati za Robenom sto ce mozda jednog dana postati legenda Bayern Munchena. Ja legendu mjerim za ono vrijeme provedeno u nasem klubu a sve sto uradi za drugi klub ne zanima me nimalo.

• Autor

Čech je kod nas pola vremena proveo po bolnicama, svake sezone je odsustvovao fin broj utakmica.

A jebo ti igrača kojeg 2 najomraženija rivala slave kao legende.

Evo ti primjer Zvezde i Partizana, kurac će sad navijači Zvezde reć išta fino o onom golmanu iako je njihovo dijete i nije im loš bio.

Sutra kad za 10 godina budemo igrali protiv Arsenala na obje tribine Čechov transparent. Jebo te to, ko da smo pederi a ne fudbalski navijači. Treba vratit huligane, kurac bi on prešao u Arsenal da ima huligana.

Jak si samo primjer nasao, Crvene Zvijezde i Partizana i balkanskih mentaliteta, dok je to u ostalim evropskim drzavama normalno. Enrike igrao i za Barcelonu i Real Madrid, Luis Figo, Ronaldo Delima.

Jak si samo primjer nasao, Crvene Zvijezde i Partizana i balkanskih mentaliteta, dok je to u ostalim evropskim drzavama normalno. Enrike igrao i za Barcelonu i Real Madrid, Luis Figo, Ronaldo Delima.

Pa upravo radi tih balkanskih mentaliteta većina na forumu i ima takvo razmišljanje.

Ma nece mu nikad biti lako protiv nas, unistit ce ga psihicki navijaci na tekmi...

Jedino je jedan navijač u stanju uništit Cecha psihički. A to je isti onaj zbog kojeg je u Ljubljani odzvanjalo "Fuck off Torres." :D :D 

Toliko je normalno da Barcelona i navijači Barcelone nisu dozvolili da Figo igra za njih u revijalnoj utakmici koja je bila uvertira za finale LP ove godine. Navijači Barcelone su gađali Figa svinjskom glavom, čuj to je normalno..

Nemoj te se samo hvatati za taj "balkanski mentalitet" pa englezi su mnogo veća stoka od balkanaca ali ih je pojeo zakon.

Al na engleskim forumima neces naci ovoliko negativne komentare. 

Znači komentari po sportskim forumima su pokazatelj mentaliteta jednog naroda?

Čitate nešto što svakom pojedinačno odgovara, ja nisam rekao da im zakon brani da pišu po forumima već da ih je zakon promijenio kao sportsku gledaoce i sam njihov pogled na sve to, a prije toga su godinama pokazivali da su balkanci za njih vrtić. Hoćeš reći da u Engleskoj nema navijača Chelseaja kojima smeta prelazak u Arsenal, hajd nemoj biti smješan..

Nisam nigde spomeno to pr'o Kinze. Ali mozes da steknes neku sliku o tome, barem kad pogledas najpreporucenije komentare. :D

Naravno da ni njima nije svejedno, ali nisam video do sad da ga vredjaju kao ovde.

Ne razumijem poentu ove price o mentalitetima i tim sranjima.Ljudi smo i nismo svi isti.Meni kao navijacu ovog kluba smeta sto je Cech otisao u direktnog rivala,meni licno najmrzeg kluba ne samo u Engleskoj vec i sire.Ja mu to nikad halalit necu.

Kako ga sad branite ocekujem da cete pljuvati ''amazonskog divljaka'' Kostu kad mu smesti 3 komada na Bridzu i krene da pisa po njemu i da mu jebe mater kao Hauardu iz Evertona prosle sezone, ipak je to nepostovanje legende.

I valjda ce se neki nas igrac setiti da ga ispali za rukovanje pre utakmice.

Goalkeeper Petr Cech is likely to make his Arsenal debut in Singapore next week after being named Thursday in Arsene Wenger's 27-player squad for the Barclays Asia Trophy.

"I'm really excited about joining Arsenal Football Club and can't wait to join up for pre-season," Cech said last month.

debituje sledeće sedmice :D

chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.