2. juli 2015.11 god. comment_222831 http://www.chelseabalkan.com/index.php/201507025163/vijesti/zanimljivosti/cech-indirektno-porucio-da-zeli-postati-legenda-arsenala.html na forumu možete pisat šta, tome forum služi, ali na portalu bi trebali bit objektivni članci a ne ovakve gluposti... izvukli ste da želi postat legenda arsenala iz toga što je izjavio da želi branit do četrdesete, majko draga... Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222834 http://www.chelseabalkan.com/index.php/201507025163/vijesti/zanimljivosti/cech-indirektno-porucio-da-zeli-postati-legenda-arsenala.html na forumu možete pisat šta, tome forum služi, ali na portalu bi trebali bit objektivni članci a ne ovakve gluposti... izvukli ste da želi postat legenda arsenala iz toga što je izjavio da želi branit do četrdesete, majko draga... Pa gdje si vidio da igrač provede 7 godina u klubu i pritom bude prvi golman, a na kraju ne postane legenda kluba? Evo krenućemo od svog dvorišta. Cudicini je za 9 godina provedenih u klubu (2000-2009) zabilježio bijednih 141 nastupa i postao legenda. Prvi golman kluba kao što je Arsenal taj broj nastupa skupi za 3 sezone. Čech će do 40. godine u Arsenalu imati preko 300 nastupa, dakle ne postoji mogućnost da ne postane klupska legenda. Idemo dakle čistom logikom, ničim više. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222837 pa postat ce legenda arsenala jer je to jos 7 god i moze stic mnoge rekord u njihovom dresu i po njima ce se pantit al opet toe arsenal, sjebace profa nesto Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222839 Ne može profa sjebat kad je Čech najbolji golman kojeg je Arsenal imao u posljednjih 15-ak godina. Uboli su jackpot. Ako će iko imat zagarantovano mjesto tamo, to je on. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222855 Pa gdje si vidio da igrač provede 7 godina u klubu i pritom bude prvi golman, a na kraju ne postane legenda kluba? Evo krenućemo od svog dvorišta. Cudicini je za 9 godina provedenih u klubu (2000-2009) zabilježio bijednih 141 nastupa i postao legenda. Prvi golman kluba kao što je Arsenal taj broj nastupa skupi za 3 sezone. Čech će do 40. godine u Arsenalu imati preko 300 nastupa, dakle ne postoji mogućnost da ne postane klupska legenda. Idemo dakle čistom logikom, ničim više. Nema to veze nikakve, Cech je proveo 11 godina u klubu i imao 486 nastupa, nema sanse da ima u Arsenalu toliko, sve preko pola ce biti uspjeh. Bas me briga sto ce postati legenda Arsenala kad je istovremeno dao veci uspjeh nasem klubu, sta bi mi sad trebali kukati za Robenom sto ce mozda jednog dana postati legenda Bayern Munchena. Ja legendu mjerim za ono vrijeme provedeno u nasem klubu a sve sto uradi za drugi klub ne zanima me nimalo. Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222857 Čech je kod nas pola vremena proveo po bolnicama, svake sezone je odsustvovao fin broj utakmica. A jebo ti igrača kojeg 2 najomraženija rivala slave kao legende. Evo ti primjer Zvezde i Partizana, kurac će sad navijači Zvezde reć išta fino o onom golmanu iako je njihovo dijete i nije im loš bio. Sutra kad za 10 godina budemo igrali protiv Arsenala na obje tribine Čechov transparent. Jebo te to, ko da smo pederi a ne fudbalski navijači. Treba vratit huligane, kurac bi on prešao u Arsenal da ima huligana. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222861 Jak si samo primjer nasao, Crvene Zvijezde i Partizana i balkanskih mentaliteta, dok je to u ostalim evropskim drzavama normalno. Enrike igrao i za Barcelonu i Real Madrid, Luis Figo, Ronaldo Delima. Prijavi
2. juli 2015.11 god. Autor comment_222862 Hajd barem ne trolla samo naše navijače, trolla i Arsenalove :D Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222863 Jak si samo primjer nasao, Crvene Zvijezde i Partizana i balkanskih mentaliteta, dok je to u ostalim evropskim drzavama normalno. Enrike igrao i za Barcelonu i Real Madrid, Luis Figo, Ronaldo Delima. Pa upravo radi tih balkanskih mentaliteta većina na forumu i ima takvo razmišljanje. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222878 Ma nece mu nikad biti lako protiv nas, unistit ce ga psihicki navijaci na tekmi... Jedino je jedan navijač u stanju uništit Cecha psihički. A to je isti onaj zbog kojeg je u Ljubljani odzvanjalo "Fuck off Torres." :D :D Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222890 Jak si samo primjer nasao, Crvene Zvijezde i Partizana i balkanskih mentaliteta, dok je to u ostalim evropskim drzavama normalno. Enrike igrao i za Barcelonu i Real Madrid, Luis Figo, Ronaldo Delima. Toliko je normalno da Barcelona i navijači Barcelone nisu dozvolili da Figo igra za njih u revijalnoj utakmici koja je bila uvertira za finale LP ove godine. Navijači Barcelone su gađali Figa svinjskom glavom, čuj to je normalno.. Nemoj te se samo hvatati za taj "balkanski mentalitet" pa englezi su mnogo veća stoka od balkanaca ali ih je pojeo zakon. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222894 Al na engleskim forumima neces naci ovoliko negativne komentare. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222896 Al na engleskim forumima neces naci ovoliko negativne komentare. Ma zakoni im brane da pišu. Inače su oni stoka veća od nas. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222903 Al na engleskim forumima neces naci ovoliko negativne komentare. Znači komentari po sportskim forumima su pokazatelj mentaliteta jednog naroda? Čitate nešto što svakom pojedinačno odgovara, ja nisam rekao da im zakon brani da pišu po forumima već da ih je zakon promijenio kao sportsku gledaoce i sam njihov pogled na sve to, a prije toga su godinama pokazivali da su balkanci za njih vrtić. Hoćeš reći da u Engleskoj nema navijača Chelseaja kojima smeta prelazak u Arsenal, hajd nemoj biti smješan.. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222909 Nisam nigde spomeno to pr'o Kinze. Ali mozes da steknes neku sliku o tome, barem kad pogledas najpreporucenije komentare. :D Naravno da ni njima nije svejedno, ali nisam video do sad da ga vredjaju kao ovde. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222928 Ne razumijem poentu ove price o mentalitetima i tim sranjima.Ljudi smo i nismo svi isti.Meni kao navijacu ovog kluba smeta sto je Cech otisao u direktnog rivala,meni licno najmrzeg kluba ne samo u Engleskoj vec i sire.Ja mu to nikad halalit necu. Prijavi
3. juli 2015.11 god. Autor comment_222931 Doći ću mu na dženazu i kad hodža bude pitao: Halalite li mu?, ja ću reći: Ne halalim xexe Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222938 Kako ga sad branite ocekujem da cete pljuvati ''amazonskog divljaka'' Kostu kad mu smesti 3 komada na Bridzu i krene da pisa po njemu i da mu jebe mater kao Hauardu iz Evertona prosle sezone, ipak je to nepostovanje legende. I valjda ce se neki nas igrac setiti da ga ispali za rukovanje pre utakmice. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222941 Sada je rival i tu ljubav prestaje ali ga pravi navijači nikada neće psovati. Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224020 Goalkeeper Petr Cech is likely to make his Arsenal debut in Singapore next week after being named Thursday in Arsene Wenger's 27-player squad for the Barclays Asia Trophy. "I'm really excited about joining Arsenal Football Club and can't wait to join up for pre-season," Cech said last month. debituje sledeće sedmice :D chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.