Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

I Drogba imao je i ima porodicu u Londonu, čak je i stariji, a možda i ozbiljniji čovjek od Čecha, pa nije ni pomislio nastaviti igrat u Engleskoj uopšte, a naročito ne u mrskom gradskom rivalu, ovaj drugi taj transfer još i forsira. Lijepo se on popišao po Chelseau, ono baš se olakšao i mnogo mu hvala.

Lampard, Čech, ista govna. Drogba, Terry, prave legende.

I da, puno je više dao Chelsea njemu, nego on Chelseau ;) i vidim zahvalan je mnogo, zato što se mene tiče, ko je taj Čeh?

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Kako ne volim kad ljudi lupaju glavom u zid, čovjek u najboljim golmanskim godinama presjedio cijelu sezonu na klupi i glumio rezervu nekom 23-godišnjaku iako nije ništa lošiji i vi ga stavljate u isti koš sa Lampardom.

Kako ne volim kad ljudi lupaju glavom u zid, čovjek u najboljim golmanskim godinama presjedio cijelu sezonu na klupi i glumio rezervu nekom 23-godišnjaku iako nije ništa lošiji i vi ga stavljate u isti koš sa Lampardom.

Ne da nije losiji, nego je i dalje bolji golman od Kurtoe

Meni i ne smeta toliko sto ce preci u rivala pa koji god da je, jer je u najboljim igrackim godinama, on je i dalje jedan od najboljih golmana na svijetu. Najvise mi smeta u ovoj situaciji:

1.Cijena, sprdaju se s nama, toliko malo nude a vrijedi duplo vise

2.Pojacace ih kao ni jedan igrac do sada, svi znamo kakav je Cech golman, sjetite se samo finala lige prvaka.

Netreba ga prodati nikom u premiershipu, ako ga vec hoce PSG treba dogovoriti transfer i zavrsena stvar, bas me briga sto hoce da zivi u Londonu i klub se valjda pita sta.

Tek sam Cechovim potezom uvidio da nas Lampard i nije toliko ispalio koliko sam mislio.Cech ga je u potpunosti zasjenio ovim potezom.Mars Petre u tri picke materine,seljacino jedna!

Tek sam Cechovim potezom uvidio da nas Lampard i nije toliko ispalio koliko sam mislio.Cech ga je u potpunosti zasjenio ovim potezom.Mars Petre u tri picke materine,seljacino jedna!

Koga je uvredio,dobio je sraman tretman covek i daje u TOP formi skoljen je zarad drugog golaman koji je slabiji od njega,Zivi u Londoni 11 godina tu mu deca odrastaju sto bih on bi glip pa zrtvovao zivot svoje porodice ako mu je lepo u Londonu.

haha sad već preterujete,čuj slabijeg golmana ,zvuči kao da smo doveli nekog poluproizdova,istina jeda Kurta u ovom trenutku nije bolji od Čeha al gori sigurno nije ili bar ne kako se sad pravda Čeh

čuj sraman tretman,1400 minuta u top klubu,pa takav tretman nijedan drugi golman u svetu nema

ajd sad nazad u rupicu

ako ode za 7 m funti psovaću i njega i klub sa zadovoljstvom

Što je najjače Cech mi je se činio kao pametan čovjek, majke mi mene bi bilo sramota..

Pojačavamo direktnu konkurenciju, dajemo im našu legendu i golmana koji će im svojim odbranama direktno donijeti 10-ak bodova, a ovde neki još uvijek glume moraliste pod parolom "ne mogu nas gazit koliko mi možemo opravdati".

I kao šlag na tortu taj isti Cech je navalio ko mutav na telefon samo da bi otišao u Arsenal.

Neki očigledno ne vide širu sliku,

Nema svako LG TV 

Petre ispao si vagina. Kod mene u mojoj glavi ko predje u Arsenal taj ne ide ni u Recycle Bin, taj ide direkt na Shift + Delete.

Neki očigledno ne vide širu sliku,

Šira slika je da Čeha očigledno bole mudo za mišljenje navijača kluba u kojem je stekao status legende.

Dolazi od čovjeka za kojeg je CFC zapravo MFC (Mourinho Football Club) ;)

Nzm o čemu pričaš, meni je Oscar najdraži u ovom klubu.

piše se sad nešto ..ne samo što će Roman da pusti Čeha u Arsenal,pustiće ga za manje pare i to polovinu od toga uzuma Čeh što je oko 4 miliona funti kao znak zahvalnosti za sve što je učinio za klub

kakvo pišanje prema ostalim igračima kluba,šta onda treba da dobiju Teri,zašto onda Lampard nije ostao u klubu,Drogba i ostatak ekipe

Pa ako je ovo istina onda je ovo sramota za klub, sramota za Cecha što je takvo nešto uopće i tražio od kluba koji mu je sve dao. A Roman je glup ko tele, umjesto da izmuze što više para od njih praktički sada Cech ode bez da mi profitiramo. 
Al se toplo nadam da ovo nije istina. Jebem ti hljeb

Pa jeste treba mu platiti što ide u Arsenal, stvarno bi Chelsea bi dno dna da ne spominjem da ne bi bilo fer da mu ne uplati par miliona, ipak postoji OBEĆANJE, ipak živimo u vremenu kada se obećanje cijeni, ne dešava se rijetko da ljudi na obećanje dižu i kredite.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.