20. juni 2015.11 god. comment_221114 I Drogba imao je i ima porodicu u Londonu, čak je i stariji, a možda i ozbiljniji čovjek od Čecha, pa nije ni pomislio nastaviti igrat u Engleskoj uopšte, a naročito ne u mrskom gradskom rivalu, ovaj drugi taj transfer još i forsira. Lijepo se on popišao po Chelseau, ono baš se olakšao i mnogo mu hvala. Lampard, Čech, ista govna. Drogba, Terry, prave legende. I da, puno je više dao Chelsea njemu, nego on Chelseau ;) i vidim zahvalan je mnogo, zato što se mene tiče, ko je taj Čeh? Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221130 Ma razapet ga kao i Judu što su. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221142 Kako ne volim kad ljudi lupaju glavom u zid, čovjek u najboljim golmanskim godinama presjedio cijelu sezonu na klupi i glumio rezervu nekom 23-godišnjaku iako nije ništa lošiji i vi ga stavljate u isti koš sa Lampardom. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221145 Kako ne volim kad ljudi lupaju glavom u zid, čovjek u najboljim golmanskim godinama presjedio cijelu sezonu na klupi i glumio rezervu nekom 23-godišnjaku iako nije ništa lošiji i vi ga stavljate u isti koš sa Lampardom. Ne da nije losiji, nego je i dalje bolji golman od Kurtoe Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221151 Nemere ovaj u kos sa lampardom. Cech je gori. Direkt u najveceg rivala. Jos ce sam trazit transfer. Puuu Prijavi
20. juni 2015.11 god. Autor comment_221153 Nakon ovog transfera Lampard će pasti u zaborav, njegov potez apsolutno neću gledati kao nešto loše. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221155 Meni i ne smeta toliko sto ce preci u rivala pa koji god da je, jer je u najboljim igrackim godinama, on je i dalje jedan od najboljih golmana na svijetu. Najvise mi smeta u ovoj situaciji: 1.Cijena, sprdaju se s nama, toliko malo nude a vrijedi duplo vise 2.Pojacace ih kao ni jedan igrac do sada, svi znamo kakav je Cech golman, sjetite se samo finala lige prvaka. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221161 Zemo uvek bio simbol objektivnosti slažem se ,pogotovo ovo za cenu,ne može nikako on vredeti tolko ako ga rival kupuje,nije da ga prodajemo van ostrva nekog konkurentu za titulu Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221168 Netreba ga prodati nikom u premiershipu, ako ga vec hoce PSG treba dogovoriti transfer i zavrsena stvar, bas me briga sto hoce da zivi u Londonu i klub se valjda pita sta. Prijavi
20. juni 2015.11 god. Autor comment_221198 Počelo je uriniranje po nama xexe https://twitter.com/Lauren12arsenal/status/612257799276511232 Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221202 Hajde makar će nas dobro zaliti :D Svaka mu čast, majke mi, svaka mu čast Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221203 Tek sam Cechovim potezom uvidio da nas Lampard i nije toliko ispalio koliko sam mislio.Cech ga je u potpunosti zasjenio ovim potezom.Mars Petre u tri picke materine,seljacino jedna! Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221208 Tek sam Cechovim potezom uvidio da nas Lampard i nije toliko ispalio koliko sam mislio.Cech ga je u potpunosti zasjenio ovim potezom.Mars Petre u tri picke materine,seljacino jedna! Koga je uvredio,dobio je sraman tretman covek i daje u TOP formi skoljen je zarad drugog golaman koji je slabiji od njega,Zivi u Londoni 11 godina tu mu deca odrastaju sto bih on bi glip pa zrtvovao zivot svoje porodice ako mu je lepo u Londonu. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221210 haha sad već preterujete,čuj slabijeg golmana ,zvuči kao da smo doveli nekog poluproizdova,istina jeda Kurta u ovom trenutku nije bolji od Čeha al gori sigurno nije ili bar ne kako se sad pravda Čeh čuj sraman tretman,1400 minuta u top klubu,pa takav tretman nijedan drugi golman u svetu nema ajd sad nazad u rupicu ako ode za 7 m funti psovaću i njega i klub sa zadovoljstvom Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221211 Što je najjače Cech mi je se činio kao pametan čovjek, majke mi mene bi bilo sramota.. Pojačavamo direktnu konkurenciju, dajemo im našu legendu i golmana koji će im svojim odbranama direktno donijeti 10-ak bodova, a ovde neki još uvijek glume moraliste pod parolom "ne mogu nas gazit koliko mi možemo opravdati". I kao šlag na tortu taj isti Cech je navalio ko mutav na telefon samo da bi otišao u Arsenal. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221216 Neki očigledno misle da CFC znači Cech Football Club čim ga ovoliko brane i opravdavaju. :D Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221223 Petre ispao si vagina. Kod mene u mojoj glavi ko predje u Arsenal taj ne ide ni u Recycle Bin, taj ide direkt na Shift + Delete. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221229 Neki očigledno misle da CFC znači Cech Football Club čim ga ovoliko brane i opravdavaju. :D Dolazi od čovjeka za kojeg je CFC zapravo MFC (Mourinho Football Club) ;) Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221231 Neki očigledno ne vide širu sliku, Šira slika je da Čeha očigledno bole mudo za mišljenje navijača kluba u kojem je stekao status legende. Dolazi od čovjeka za kojeg je CFC zapravo MFC (Mourinho Football Club) ;) Nzm o čemu pričaš, meni je Oscar najdraži u ovom klubu. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221234 piše se sad nešto ..ne samo što će Roman da pusti Čeha u Arsenal,pustiće ga za manje pare i to polovinu od toga uzuma Čeh što je oko 4 miliona funti kao znak zahvalnosti za sve što je učinio za klub kakvo pišanje prema ostalim igračima kluba,šta onda treba da dobiju Teri,zašto onda Lampard nije ostao u klubu,Drogba i ostatak ekipe Prijavi
20. juni 2015.11 god. Autor comment_221235 PIŠAJ PO SIROTINJI AHHAHAAHHA O JEBEM TI PLASTIKU I MAJKU, PLAĆAŠ IGRAČU DA PREĐE U RIVALA. JEBITE NAS RIVALI, JEBITE NAS NASUHO, MEĆITE NAM DO GRLA KAD VAM TO DOPUŠTAMO. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221236 Pa ako je ovo istina onda je ovo sramota za klub, sramota za Cecha što je takvo nešto uopće i tražio od kluba koji mu je sve dao. A Roman je glup ko tele, umjesto da izmuze što više para od njih praktički sada Cech ode bez da mi profitiramo. Al se toplo nadam da ovo nije istina. Jebem ti hljeb Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221239 Pa jeste treba mu platiti što ide u Arsenal, stvarno bi Chelsea bi dno dna da ne spominjem da ne bi bilo fer da mu ne uplati par miliona, ipak postoji OBEĆANJE, ipak živimo u vremenu kada se obećanje cijeni, ne dešava se rijetko da ljudi na obećanje dižu i kredite. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.