Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Ma nije ni Community nešto, al' ajdeee, malo zezancije...

Btw zanimljiva mi bi ona situacija sa Banetom kod slobodnjaka :D

https://www.youtube.com/watch?v=nj9aULqhGP0

Zbog onog radovanja mi je pao u očima, duboko me razočarao. Lampard je dao go i zasplakao, ovaj se raduje u nebitnom kupu protiv ekipe koja mu je toliko pružila i toliko dala, jadno.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=OSqTUtD9N24[/media]

Kako smo ih pojačali sunce ti jebem, najgori potez Abramovicha od njegovog dolaska, čuj dali mu da bira klub..

Ovaj je za mene prašina, gledam njega ili gledam Van Persia, isti kurac.

Sta se imam izjasniti brate moj?
Pogledao sam utakmicu do 94. minute, ugasio stream i otisao napolje igrati fudbala. Nisam napacen nit me boli kurac kako su Arsenalovci slavili ovaj, takozvani trofej. Cech je njihov igrac, nas protivnik i mene vise ne interesuje. Nece covjek plakati ili skrivati radost da ne bi povrijedio nekog s naseg foruma. A i ne treba.
Gluposti se pisu, ne znam sta ocekujete vi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sta se imam izjasniti brate moj?
Pogledao sam utakmicu do 94. minute, ugasio stream i otisao napolje igrati fudbala. Nisam napacen nit me boli kurac kako su Arsenalovci slavili ovaj, takozvani trofej. Cech je njihov igrac, nas protivnik i mene vise ne interesuje. Nece covjek plakati ili skrivati radost da ne bi povrijedio nekog s naseg foruma. A i ne treba.
Gluposti se pisu, ne znam sta ocekujete vi.

A Lampard se pljuvao na sva usta?
Očigledno Lampard i Cech kod pojedinih nemaju isti tretman.

Licemjeri i lazovi se pljuju uvijek. Sta je nejasno tu?

Uostalom, ja nisam nikad trazio da se Lampard ne raduje, stavise volio bih vise da je pokazao iskrenu emociju tad i ono sto misli a ne hinjske poteze. Lafo preci u rivala pa se ne radovati golu, de popusti nas patetike. Da ti je toliko stalo ne bi ni prelazio tamo.

Ne da mi se o tome ponovo, za vas je supcina, za mene nije i gotova stvar. Ako mislite da sam promijenio misljenje jer je njemu drago sto su nas pobijedili u nedjelju, nisam. Ako promijenim obavijesticu vas. :D

- prije utakmice...

Wenger: Kao što znaš Češe, ja nikada nisam pobijedio Murinja. Šta da radim? On je moj najveći neprijatelj.

Čeh: Otkrit ću ti tajnu. Igraj Murinjovu igru. Postavi autobus i pobijedit ćeš.

- poslije utakmice...

Čeh: Rekao sam ti da ćeš pobijediti.

Wenger: Ti si pravi Gooner.

Čeh: I glavom i bradom. Pa odbio sam 140 000 sedmično iz PSGa da bi prešao u Arsenal. Svima sam slagao da je to zbog Londona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.