2. august 2015.11 god. comment_227568 "I told you! We'll beat them, I told you!" https://twitter.com/AFCFanTalk/status/627881434213130240 Nisu neki trofeji, al' *ebaji ga... 3 trofeja u 3 tekme što je branipSamo Comunity Shield je trofej a ostali su trofeji sa pijace. Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227583 Ma nije ni Community nešto, al' ajdeee, malo zezancije... Btw zanimljiva mi bi ona situacija sa Banetom kod slobodnjaka :D https://www.youtube.com/watch?v=nj9aULqhGP0 Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227585 Zbog onog radovanja mi je pao u oÄima, duboko me razoÄarao. Lampard je dao go i zasplakao, ovaj se raduje u nebitnom kupu protiv ekipe koja mu je toliko pružila i toliko dala, jadno. [media]https://www.youtube.com/watch?v=OSqTUtD9N24[/media] Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227601 A pljuvali ste po Lampardu. Barem je bio ponizan nakon gola. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227654 Kako smo ih pojaÄali sunce ti jebem, najgori potez Abramovicha od njegovog dolaska, Äuj dali mu da bira klub.. Ovaj je za mene praÅ¡ina, gledam njega ili gledam Van Persia, isti kurac. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227657 Ruta dilindura moj petre. Koja si ti rinaka ispaoPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227660 Volio bih da se Wisey izjasni povodom slavlja velikog Petra? :D Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227674 Za njih proslavi Komjuniti Sild, a za nas Ligu Sampiona. Lepo. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227689 Sta se imam izjasniti brate moj?Pogledao sam utakmicu do 94. minute, ugasio stream i otisao napolje igrati fudbala. Nisam napacen nit me boli kurac kako su Arsenalovci slavili ovaj, takozvani trofej. Cech je njihov igrac, nas protivnik i mene vise ne interesuje. Nece covjek plakati ili skrivati radost da ne bi povrijedio nekog s naseg foruma. A i ne treba.Gluposti se pisu, ne znam sta ocekujete vi.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227690 Sta se imam izjasniti brate moj? Pogledao sam utakmicu do 94. minute, ugasio stream i otisao napolje igrati fudbala. Nisam napacen nit me boli kurac kako su Arsenalovci slavili ovaj, takozvani trofej. Cech je njihov igrac, nas protivnik i mene vise ne interesuje. Nece covjek plakati ili skrivati radost da ne bi povrijedio nekog s naseg foruma. A i ne treba. Gluposti se pisu, ne znam sta ocekujete vi. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk A Lampard se pljuvao na sva usta? OÄigledno Lampard i Cech kod pojedinih nemaju isti tretman. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227691 Licemjeri i lazovi se pljuju uvijek. Sta je nejasno tu? Uostalom, ja nisam nikad trazio da se Lampard ne raduje, stavise volio bih vise da je pokazao iskrenu emociju tad i ono sto misli a ne hinjske poteze. Lafo preci u rivala pa se ne radovati golu, de popusti nas patetike. Da ti je toliko stalo ne bi ni prelazio tamo.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. august 2015.11 god. Autor comment_227692 Zato ÄŒech preÄ‘e i raduje se, nije hinja al jest Å¡upÄina. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227693 Ne da mi se o tome ponovo, za vas je supcina, za mene nije i gotova stvar. Ako mislite da sam promijenio misljenje jer je njemu drago sto su nas pobijedili u nedjelju, nisam. Ako promijenim obavijesticu vas. :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227730 Pa rekao si da Cech nikada ne bi nesto tako uradio (kao radovati se, ovo ono), kad evo ga radi :D Zbog toga oni to govore :D Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227739 - prije utakmice... Wenger: Kao Å¡to znaÅ¡ ÄŒeÅ¡e, ja nikada nisam pobijedio Murinja. Å ta da radim? On je moj najveći neprijatelj. ÄŒeh: Otkrit ću ti tajnu. Igraj Murinjovu igru. Postavi autobus i pobijedit ćeÅ¡. - poslije utakmice... ÄŒeh: Rekao sam ti da ćeÅ¡ pobijediti. Wenger: Ti si pravi Gooner. ÄŒeh: I glavom i bradom. Pa odbio sam 140 000 sedmiÄno iz PSGa da bi preÅ¡ao u Arsenal. Svima sam slagao da je to zbog Londona. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228250 Evo jos jedan mu na dusu ide, jaoo sve mi neka toplina oko srca :D Prijavi
9. august 2015.11 god. Autor comment_228262 TaÄno sam mogo popit od sreće nakon Å¡to je i drugi gol bio njegova krivica. Samo neka ovako nastavi, oko moje lijepo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.