17. juni 2015.11 god. comment_220807 Samo da ti kazem da si smrad, uzmi one palice od bubnjeva sto drkas po njima i gurni u guzicu ako je ovo istina. Kao da je za moranje u Arsenal, kao da hljeba neces imati jesti pa u Arsenal ides trbuhom za kruhom. Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220808 Ne mogu u ovo povjerovat sve dok ne bude objavljeno na stranici. Nevjerojatno mi je to da on odlazi u Arsenal, nepojmljivo.. Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220809 Ma trtim se vec mjesec dana, oko ovoga, sve vjerujem da ce ostati vjeran, lojalan, da bih na kraju ovo procitao. Niko nije veci od kluba. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220814 Legenda je i želim mu puno zdravlja i sreće s obitelji, ali da Bog da ne osvojio nijedan trofej s Arsenalom, a protiv Chelseaja kad igrali da Bog da uvijek primao minimalno tricu :D Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220819 Sve legenda do legende. Haj terry i ti pa nek ide sve u tri picke materine. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220820 Najjaca je stvar to sto kad on stane na gol Arsenala, mi cemo protiv njih gol dati na svakih 215 minuta :D Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220825 A nista od trampe Ceh za Cemberlejna ? To bi bio prejak posao i za jedne i za druge. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220827 Sve legenda do legende. Haj terry i ti pa nek ide sve u tri picke materine. Izjava od 16:38 ... To je legenda, to je jedan od razloga zašto je za mene najveći u povijesti [media]https://www.youtube.com/watch?v=EjFUfIxfQvc[/media] Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220828 Kao što nikada neću opravdati odlazak Lamparda u City tako nikada neću opravdati odlazak Cecha u Arsenal, sramota.. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220830 Ovo sigurno ima veze sa nekim Abramovičevim obećanjem Cechu. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220833 Joj kako mi je glupa ta priča o "obećanju", kao mora Chelsea ispasti fer, znači samo se gleda iz tog ugla, a niko ne gleda situaciju iz ugla igrača i da li taj igrač treba da bude fer i zapita se "da li Cech koji je stekao ime u Chelseaju i koji je legenda Chelseaja baš mora forsirati odlazak u Arsenal?". Za mene odlazak Cecha u Arsenal je izdaja sa njegove strane i to je to, postojat će Chelsea i kad on ode u Arsenal, ali zar ti ljudi ne razmišljaju da takvim potezom bacaju mrlju na tolike godine provedene u Chelseaju. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220834 Hehe New Puma head guard launched at Arsenal kit launch tonight (neki dan) xD Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220839 Posto je legenda naseg kluba kao coveku mu zelim sve najlepse u zivotu, ali kao igracu(golmanu) sve najgore do kraja karijere jer ipak prelazi u jednog od najgorih rivala. Zelim mu da svaku tekmu prima po nekoliko pacerskih golova od smesnih igraca tipa Kerol, Leiva, Mikel, Evans, zelim mu da nema vise ni jedan clean sheet, da daje autogolove, da gresi u ispucavanjima, da barni slobodnjake ko Bajko, da sa Bridza bude ispracen uz aplauze i 5-6 komada u mrezi, i tako da postane treci golman kod njih iza Ospine i Scesnog i brani u Miki Maus kupovima gde ce ga puniti i nizeligasi i da uz zvizduke Arsenalovih navijaca zavrsi karijeru proklinjuci dan kad dosao u Arsenal. I naravno, zelim da ne osvoji ni jedan trofej ali za to ce se ionako pobrinuti Venger i njegovi novi saigraci. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220845 Cechu treba zahavalit na svemu što je napravio za klub, ostat će upisan u povijest klupa kao jedna od najvećih legendi, čovjek koji nas je toliku puta spašavao i koji je možda i najzaslužniji za taj famozni trofej lp! Također želim mu sreću u daljnoj karijeri i životu, i neka se jednog dana opet vrati u klub kao trener golmana ili nekoj drugoj funkciji! HVALA TI LEGENDO NA SVEMU!! Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220857 Vama treba objasnjavati smisao legende? Evo cist primjer, imate vojnika u ratu, koji 10 godina ratuje za jednu stranu, daje zivot, potpuno je predan, i sad posto vise nije potreban svojoj ceti (recimo) on eto da ne bi isao u P**** m******* odluci da eto predje 50 metara i zavrsi na protivnickom frontu boreci se za druge, jer je jebiga tu blize i tu su mu i djeca i zena (u tom gradu) pa da ih ne mora voditi sa sobom u neki "sirotinjski" grad gdje bi cak i imao vise. Naravno ovi za koje se prvi put borio o njemu i dalje misle sve najbolje iako je presao U TABOR NAJVECEG PROTIVNIKA... Klub je veci od svakog igraca, trenera i navijaca i od NJEGA i od zelje njegove porodice da zivi u Londonu (kakav razlog majko mila) i moze on da prica sta hoce, ali da bi neko bio legenda mora biti L O J A L A N, to je i prvi i zadnji uslov, bez toga nema legende, a LOJALNOST nije kad predjes u najveceg rivala, u rivala ciji navijaci vise mrze nas nego sto vole svoj klub. Izvini Pero, volio sam te k'o clana porodice, mislio sam da si ozbiljan, pametan covjek, pametan covjek koji zna da bi povrijedio navijace ovakvim cinom, ali pokazao si drugo, pokazao si da ti je sve bitnije sem nas, nas koji te vise postujemo od bilo koga. Nije da nisi imao sansu, imao si je, ali nisi zelio. Hvala ti za sve, ali u mojim ocima ne da si pao, vec si PROPAO. Znam da ce mi hrpa forumasa jebati mater (ne bas literarno jer je tu sad chiba da sankcionise), ali briga me, ovako ja mislim i uvijek cu misliti. Ovijek cu vise postovati odanost i povjerenje od nekog uspjeha i igre, to sto si nama donosio na terenu je prolazno, tvoje odbrane su prolazne, proci ce i ovo doba kad te gledamo medju stativama, ali to sto ces nam uraditi ako predjes u Arsenal nikad nece proci, to cu pamtiti do kraja zivota, i vjerujem ni to nece biti u lijepo sjecanju. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220862 Ma nema ni jedan jedini razlog kojem bi opravdao odlazak u Arsenal, sad se kao forsira to neko famozno "obećanje" pa ko se još normalan oslanja na obećanja, posebno u fudbalu koji je biznis, fudbalu koji je postao posao kao i svaki drugi, fudbalu u kojem svako pokušava doći do koristi i profita, fudbal u kojem klubovi prodaju imena stadiona, trening kampova itd, znači smješna priča. Drugi razlog koji se navodi je kao on i njegova porodica su navikli tu da žive, pa čovječe jesili ti pop ili fudbaler, u opisu posla fudbalera je odlazak iz grada u grad, iz države u državu, sa kontinenta na kontinent, ako je toliko do toga onda neka ostane u Chelseaju ili neka pređe u Crystal Palace. Smješmo je sada da se ovaj njegov odlazak u Arsenal pravda nekim obećanjem i kao treba biti fer prema njemu, a niko ne dovodi u pitanje koliko je fer sam Cech koji je navalio da pređe u Chelsea. Mislio sam da je pametniji, ali eto. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220865 Vama treba objasnjavati smisao legende? Evo cist primjer, imate vojnika u ratu, koji 10 godina ratuje za jednu stranu, daje zivot, potpuno je predan, i sad posto vise nije potreban svojoj ceti (recimo) on eto da ne bi isao u P**** m******* odluci da eto predje 50 metara i zavrsi na protivnickom frontu boreci se za druge, jer je jebiga tu blize i tu su mu i djeca i zena (u tom gradu) pa da ih ne mora voditi sa sobom u neki "sirotinjski" grad gdje bi cak i imao vise. Naravno ovi za koje se prvi put borio o njemu i dalje misle sve najbolje iako je presao U TABOR NAJVECEG PROTIVNIKA... Klub je veci od svakog igraca, trenera i navijaca i od NJEGA i od zelje njegove porodice da zivi u Londonu (kakav razlog majko mila) i moze on da prica sta hoce, ali da bi neko bio legenda mora biti L O J A L A N, to je i prvi i zadnji uslov, bez toga nema legende, a LOJALNOST nije kad predjes u najveceg rivala, u rivala ciji navijaci vise mrze nas nego sto vole svoj klub. Izvini Pero, volio sam te k'o clana porodice, mislio sam da si ozbiljan, pametan covjek, pametan covjek koji zna da bi povrijedio navijace ovakvim cinom, ali pokazao si drugo, pokazao si da ti je sve bitnije sem nas, nas koji te vise postujemo od bilo koga. Nije da nisi imao sansu, imao si je, ali nisi zelio. Hvala ti za sve, ali u mojim ocima ne da si pao, vec si PROPAO. Znam da ce mi hrpa forumasa jebati mater (ne bas literarno jer je tu sad chiba da sankcionise), ali briga me, ovako ja mislim i uvijek cu misliti. Ovijek cu vise postovati odanost i povjerenje od nekog uspjeha i igre, to sto si nama donosio na terenu je prolazno, tvoje odbrane su prolazne, proci ce i ovo doba kad te gledamo medju stativama, ali to sto ces nam uraditi ako predjes u Arsenal nikad nece proci, to cu pamtiti do kraja zivota, i vjerujem ni to nece biti u lijepo sjecanju. Potpisujem izjavu!Hvala ti za sve,ali u mojim ocima je kompletno propao.Zelim mu da zazali ovaj potez da jebeni Arsenal lige da se naprimas najsupackijih golova i naravno da ne osvojis ni jedan jedini trofej pa ni Community shield(iako to i nije trofej ali ga Assenalovci smatraju). Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220866 Čuj vojnik, rat pa ne pucamo ovdje haha Svega ćeš pročitati. Izdajom u fudbalskom smislu možeš smatrati jedino ako ti se neki igrač kune na vjernost, ako izjavljuje da ne bi radi navijača nikad prešao u rivala, u suštini sve ono što je Lampard izjavljivao i radio. Nažalost, mi smo pustili izuzetnog golmana koji će sigurno pomoći Arsenalu naredne sezone. To je činjenica. Čovjek osjeća veću pripadnost i lojalnost svojoj porodici nego navijačima kluba. I ko sam ja da ga osudim radi toga? Ako su njegova djeca u školi, ako mu je žena tu i ako ne želi živjeti u drugoj državi, a istovremeno mu se nudi da ostane faktički u istoj kući, ja ga potpuno razumijem i ne zamjeram mu. Što se njegovog statusa tiče, rekao sam za mene ostaje među legendama ako ne počne pljuvati i ružno govoriti o nama. Naravno da neće moći biti u istoj rečenici sa Didierom i Terryem, ali on ostaje kao i Lampard legenda ovog kluba. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220867 ne znam samo u kom paralalnom univerzumu naš trener golmana sme da daje izjave o tome koji klub Čeh preferira al eto i to smo doživeli kakvo zapišavanje Čelzija od čoveka koji je koliko godina sa nama Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220874 Daleko je on više bio fer prema klubu od Lamparda. Ali ce uciniti goru stvar od Lamparda jer rivalstvo sa Arsenalom je vece bar 40x od City-a. Čuj vojnik, rat pa ne pucamo ovdje haha Svega ćeš pročitati. Izdajom u fudbalskom smislu možeš smatrati jedino ako ti se neki igrač kune na vjernost, ako izjavljuje da ne bi radi navijača nikad prešao u rivala, u suštini sve ono što je Lampard izjavljivao i radio. Nažalost, mi smo pustili izuzetnog golmana koji će sigurno pomoći Arsenalu naredne sezone. To je činjenica. Čovjek osjeća veću pripadnost i lojalnost svojoj porodici nego navijačima kluba. I ko sam ja da ga osudim radi toga? Ako su njegova djeca u školi, ako mu je žena tu i ako ne želi živjeti u drugoj državi, a istovremeno mu se nudi da ostane faktički u istoj kući, ja ga potpuno razumijem i ne zamjeram mu. Što se njegovog statusa tiče, rekao sam za mene ostaje među legendama ako ne počne pljuvati i ružno govoriti o nama. Naravno da neće moći biti u istoj rečenici sa Didierom i Terryem, ali on ostaje kao i Lampard legenda ovog kluba. Pa zasto ne ide u West Ham ili Palace ako mu je toliki prioritet porodica.Daj ba nidje veze,boli ga mudo za nama a ti to Wisey ili ne vidis ili neces sam sebi da priznas. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220876 Čuj vojnik, rat pa ne pucamo ovdje haha Svega ćeš pročitati. Metafora, alegorija, nije tesko upotrijebiti mozak da bi shvatio sta sam htio napisati. Ali ocigledno da ti je draze drzati se svojih stavova koji su nekad stvarno kontradiktorni (prije svega mislim na slucajeve sa drugim igracima). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.