18. juni 2015.11 god. comment_220881 Ali ce uciniti goru stvar od Lamparda jer rivalstvo sa Arsenalom je vece bar 40x od City-a. Pa zasto ne ide u West Ham ili Palace ako mu je toliki prioritet porodica.Daj ba nidje veze,boli ga mudo za nama a ti to Wisey ili ne vidis ili neces sam sebi da priznas. To je druga stvar, i objašnjavao sam već ranije pa ne planiram se ponavljati. keru Nije ga teško upotrijebiti, ja koliko god pokušavao i dalje ne kontam to poređenje rata i lopte, al dobro hajd nek bude. Samo ću vam reći da Mourinho u kojega se svi kunemo sada, kad bi se našao u istoj situaciji kao Cech, a to je da ga njegov šef (Abramovič) odluči zamijeniti nekim mlađim perspektivnijim, možda i ne boljim u tom trenutku, on bi bez ikakvog razmišljanja preuzeo nekog od naših rivala u Engleskoj. Ne može neko takav zahtjevati od drugih ljudi lojalnost. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220882 Rat ruza se naprimjer prenio s rata na loptu(Njukasl i Mancester), tako da pije vodu ova Kerova prica :D Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220898 Odbrana Robenovog penala i odbrane u penal seriji, odbrane protiv Barse, odbrane u ligi i kupovima nisu prolazne i nikako ne mogu biti. Bez njih nema ni trofeja! Ista situacija kao sa Lampardom, ne mogu da mrzim nekoga u koga sam gledao kao u boga. Ne mogu tako da promenim osecanje prema nekome, nisam masina. Cech je za mene covek koji je mnogo doprineo osvajanju Lige Sampiona svojim maestralnim odbranama, u trenucima kada su navijaci pomalo gubitnickog mentaliteta pomisljali da necemo osvojiti UCL, on je odradjivao svoj posao kako je najbolje umeo. Petr za mene nije izdajnik. Jedino moze da bude izdajnik ako pocne da prica ruzno o klubu, a siguran da se to nece dogoditi. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220916 Fazon bi bio sačekati da Arsenal proda golmana i onda stopirati transfer. :D Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220917 Treba cekati poslednji dan transfer perioda, to bi bio fazon. Sto se tice cele ove situacije cekam da se zavrsi, pa cu onda napisat koju. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220929 Treba ga zadržati i iduću sezonu i onda ga nagodinu pustiti, jebeš 14M, nije da nam nešto puno znači, a mislim da bi to malo ublažilo njegov odlazak, meni bi Prijavi
18. juni 2015.11 god. Autor comment_220930 Nemoreš kad je guzni haver s Abramovičem, čudi me kako nije uspio Romana nagovorit da skine Kurtu s gola i njega stavi xexe Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220934 Dajte ljudi koji vam je kurac. Shvatite već jednom što je nogomet. Pljujete tu po čovjeku što ide u Arsenal, a nitko ne piše o tome kako ga je taj isti klub prikovao na klupu, a čovjek jedan od najboljih golmana svijeta. Sad će neki reći Courtois je golman za sljedećih 15 godina, a Cech samo za 5. Da, to je istina. I to ujedno pokazuje ono što je u nogometu bitno - pragmatičnost. Ako Cech zaslužuje da se pljuje po njemu onda to isto zaslužuje i Mourinho, uprava ili ko god je naredio da Cech mora na klupu, a Courtois u prvu. Lojalnost je obostrana. Koliko je klub pokazao lojalnosti prema Cechu, toliko će on prema klubu. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220936 to ujedno pokazuje ono što je u nogometu bitno - pragmatičnost. Jebeš ti tu pragmatičnost kad prodaješ odličnog igrača konkurentu i ljutom rivalu. A nije da Čeh nije znao šta ga očekuje. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220937 ne kontam ,pa šta smo trebali da uradimo,da prodamo onda kurtu koji bi mogo da nam brani sledećih 15 godina a da ostavimo čeha da nam brani sledećih 5 ovde je sve iz ugla kluba bilo razumno,logično i fer odradjeno čeh na kraju razočarao ne zato što prelazi u Arsenal nego zbog načina kako prelazi jer sve uveliko piše o tome kako je forsirao transfer i pritiskao klub da ga pusti u Arsenal po svaku cenu jabalo ga sve kad prelazi tako u rivala,sad usrao motku i što se tiče mene NE POSTOJI VIŠE gore nego lampard muka mi tek od Arsenalovih navijača,znač nema veće bede ,sad i oni jedanput da se popišaju po nama i to sve zbog jebanog Čeha koji nije mogo da ode bilo gde drugde Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220938 al iman osjecaj da hejteri ovako dobijaju povoda da nan se rugaju :( Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220948 eno tamo na fb stranici niko ne kaze da je Ceh izdajnik osim admina stranice. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220952 Što se mene tiče ja Cechu ne mogu puno toga zamjeriti. Naravno da nije lijepo vidjeti kako će prijeći u Arsenal. Ali razlog da ne želi ići iz Londona je donekle sasvim dovoljno opravdanje. Zašto bi čovjek od 30 i kusur godina sad odjednom radio takve promjene u svom žiivotu. A i nije baš da je Arsenal klub tipa QPR pa da mu je prelazak u PSG puno bolja opcija. (Izuzev financije) A i nije da nas je nasamario ko Lamps. Koji je pod krinkom prelaska u New York ostao zapravo još jednu sezonu u Cityju. Prema obojici imam veliku dozu poštovanja, jer neće ništa osporit to koliko su doprinijeli klubu. Ali nitko, ama baš nitko neće bit ko što je JT. Institucija u pravom smislu riječi. I nitko mu neće moći ni stope ljubit. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220960 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/611674542331854848 evo vam zašto ja pizdam zbog ove situacije,pa gledaj smrdjivog Arsenala nudi 7 m funti mi smo još gospoda,izlazimo im u susret a oni nas drkajujebi se čeh i ti i taj tvoj Arsenal i London Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220967 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/611674542331854848 evo vam zašto ja pizdam zbog ove situacije,pa gledaj smrdjivog Arsenala nudi 7 m funti mi smo još gospoda,izlazimo im u susret a oni nas drkaju jebi se čeh i ti i taj tvoj Arsenal i London Ma nek slobodno odjebu u skokovima sa 7m funti. Jebene cicije. Nek poduplaju ili neka gledaju Sczesznyja na golu. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220996 :D Razlika je sto je Ceh sa nama osvojio 4 EPL i 1 UCL koju oni nikad nece. A kod njih moze da osvoji MM kup, ili eventualno FA kup. Fabregas kod nas vec osvojio EPL, a jos ce trofeja osvajati nadam se :D Glupo poredjenje ;) Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220997 samo što sad Aresen posle 200 godina dobija top golmana a uz dva jača pojačanja(jedno sigurno stiže) postaju konkuretni za titulu lagano plus što Čeha prati njegov trener te će i mrtvi ščesni(kako već) nešto naučiti da ne pomimnjem što od njihovog dzeparca samo 10 miliona ide na čeha sve ostalo im ostaje za neko jače pojačanje odličan posao za Arsenal,nama na drugu stranu može lagano da se odbije o glavu,nije da mi nešto gubimo,jer nam odlazi igrača sa klupe ali arsenal je sve jači a golman tipa Čeh je samo još veći plus Prijavi
19. juni 2015.11 god. Autor comment_221026 Telegraph piše da će mu Arsenal dati 100k sedmično. Opet 50k manje od PSG-a. Al jbg njegova krv je crvena. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221035 Opet 50k manje od PSG-a. Al jbg njegova krv je crvena. Sad vec pocinjes da trolas. Nema druge. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221039 ne kontam ,pa šta smo trebali da uradimo,da prodamo onda kurtu koji bi mogo da nam brani sledećih 15 godina a da ostavimo čeha da nam brani sledećih 5 Pa normalno da ne. Klub gleda svoje interese, a isto tako i Cech svoje. Ako se Cechu nejde iz Londona, ja ga razumijem. Nije on neki slinavac od 19 godina kojem će biti svejedno da mijenja klub i državu svakih 6 mjeseci. Mislim da bi bilo fer da se sve strane tretiraju jednako u ovoj priči. Ko misli da je Cech izdao Chelsea neka onda prihvati da je isto tako i Chelsea izdao Cecha. Meni je Cech jedan od najdražih igrača i mislim da Courtois nije bolji od njega, ali podržavam odluku kluba jer znam što je dugoročno gledano bolje. Kao što podržavam da klub radi ono što je najbolje za njega, tako razumijem i da Cech radi isto tako za samog sebe. Neću biti licemjeran i selektivan. E sad, ona cijena od 7 milijuna o kojoj se govori, to je već druga priča. Bio bi veoma retardiran potez prodati tako dobrog golmana za tako male pare. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221042 E sad, ona cijena od 7 milijuna o kojoj se govori, to je već druga priča. Bio bi veoma retardiran potez prodati tako dobrog golmana za tako male pare. pa to je i jedini razlog zašto ja pizdim,boli mene uvo što on ide u Arsenal nego što mi njima dajemo top golmana za smešne pare ajda bar pošteno plate il da nam daju nekog igrača pa i da doplatimo ako treba al ovo je smešno Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221048 Videćemo vas koji toliko branite Čeha i kojima je ovo skroz ok i razumljivo kako ćete reagovati kada nam bude odbranio 3 penala u finalu LŠ. :D Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221055 Videćemo vas koji toliko branite Čeha i kojima je ovo skroz ok i razumljivo kako ćete reagovati kada nam bude odbranio 3 penala u finalu LŠ. :D Ma ima da mu damo petardu u prvom derbiju i onda cemo mu pjevati ooo PETre Češeee, ooo PETre Češeeee. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.