Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Logika ovog idiota:

Nije problem dati 80 milijuna eura za dva Brazilca od +25g iz Istočne Europe: Willian (40 milijuna eura) i Teixeira (40 milijuna eura)

Nije problem za samo godinu i pol baciti preko 30 milijuna eura na dva beka - Filipe Luisa i Babu Rahmana koji nisu skupa odigrali poštenih 5 utakmica.

Ali je PROBLEM dati visoku plaću vjerojatno najvećem bekovskom talentu kojeg je Otok ikad rodio - Luke Shaw.

I onda mi recite da nismo u kurcu s mozgom ovog čovjeka?

Problem je placati Murinja 12 miliona ali nece biti problem platiti Gvardila 19m iako ce na kraju kad se podvuce crta Mou biti bolji. Ili je ovo trebalo u temu Zelje,Cestitke? Ili Humor?

Problem je placati Murinja 12 miliona ali nece biti problem platiti Gvardila 19m iako ce na kraju kad se podvuce crta Mou biti bolji. Ili je ovo trebalo u temu Zelje,Cestitke? Ili Humor?

Najveci problem je na prvi uspeh povecati vec dovoljno jak ugovor.
  • Autor

Pa naravno da je problem plaćati 12 mil čovjeka koji nikakav stil igre nije uveo. Ne da je problem, već je sramota.

Pa naravno da je problem plaćati 12 mil čovjeka koji nikakav stil igre nije uveo. Ne da je problem, već je sramota.

Uveo je trofej EPL u vitrine kluba sa timom koji se trenutno bori za opstanak. Mag fudbala. Poklonimo mu se.

Uveo je trofej EPL u vitrine kluba sa timom koji se trenutno bori za opstanak.

Koji se ne bi borio za opstanak i čiji bi još uvek bio trener da nije stavljao svoj ego ispred dobrobiti ekipe.
Ili da je manje vremena proveo blateći igrače i svaljivati im svaki loš rezultat a apropo tome ističući sebe i preuzimati sve zasluge za uspehe a više razmišljajući o tome kako da nađe zajednički jezik sa istima i da zajedno izađu iz krize.
Najlakše je kriviti druge, treba biti čovek pa priznati greške.
Dali su mu novi ugovor kao znak poverenja, a šta je on uradio? Izvrnuo je ruglu ugled kluba a ekipu doveo na rub zone ispadanja.

Koji se ne bi borio za opstanak i čiji bi još uvek bio trener da nije stavljao svoj ego ispred dobrobiti ekipe.
Ili da je manje vremena proveo blateći igrače i svaljivati im svaki loš rezultat a apropo tome ističući sebe i preuzimati sve zasluge za uspehe a više razmišljajući o tome kako da nađe zajednički jezik sa istima i da zajedno izađu iz krize.
Najlakše je kriviti druge, treba biti čovek pa priznati greške.
Dali su mu novi ugovor kao znak poverenja, a šta je on uradio? Izvrnuo je ruglu ugled kluba a ekipu doveo na rub zone ispadanja.

Sasvim je jasno da su igrači krivi, nema pomaka pod novim trenerom. Ne štima ti teorija. Igrače se uvijek više štiti, a u ovom slučaju su isključivo oni krivi. Mourinho je zaslužan za titulu prošle sezone. Fact

Uveo je trofej EPL u vitrine kluba sa timom koji se trenutno bori za opstanak. Mag fudbala. Poklonimo mu se.

S takvim rezoniranjem podsjećaš me na klasičnog političara. I to balkanskog, što naravno nije pohvala.

"Poklonimo mu se." bi trebalo da vam kaze nesto o prirodi mog posta ali opet ste pokazali da imate predrasude o mojim postovima koji sadrze ime "Murinjo". poyy

6 utakmica zaredom bez poraza hehe

Bolje pobjediti jednu a jednu izgubiti nego igrati dvije nerjeseno. #fact aaaaaa sam ti ga šuknooo na naa nananaa

Bolje odigrati dvije nerjeseno nego izgubiti dvije ili jednu izgubiti, a jednu remizirati. #fact aaaaa sam ti  ga šuknooo na naa nananaa

Bolje odigrati dvije nerjeseno nego izgubiti dvije ili jednu izgubiti, a jednu remizirati. #fact aaaaa sam ti  ga šuknooo na naa nananaa

No shit Sherlock?! :D

I dalje je SAP najbolji trener u Engleskoj, a Barselona najjači klub u istoriji fudbala. :D

Emenalo je samo Isus ovog kluba, žrtvovao se za ostatak uprave, svojevoljno se bacio pod voz (autobus, ipak govorimo o smoroljupcima hehe).

Emenalo je samo Isus ovog kluba, žrtvovao se za ostatak uprave, svojevoljno se bacio pod voz (autobus, ipak govorimo o smoroljupcima hehe).

Sto ga bar nije pregazio :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.