Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

Da vam budem iskren nisam bio upoznat sa ovim čovjekom, ali mislim da je on jednim djelom pomogao oko realizacije transfera Hazarda, a nadam se da ce i oko Hulka... Po meni obalja do sada dobar dio posla, samo naprijed.
  • Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U svim transferima od prošlog ljeta do danas, on je imao umiješane prste. On je odličan skaut, nebi sigurno džaba bio u klubu.

Drugo je to, što je on ko grom iz vedra neba, sjeo na klupu kao pomoćnik Carla. Otpušten Wilkins, te nekim navijačima to zasmetalo i hajd da kažem zamrzili čovjeka. Ni kriva ni dužna.

Na ovom forumu čini mi se cae prednjači po tom pitanju.
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338239522' post='53264']

U svoj ovoj prici ako Emenalo ima 3% ucesca ja cu pojesti svoju konobarsku diplomu. :D
[/quote]

Slažem se s ovim. Sve konce u klubu vuče Roman.
  • 7 mjeseci kasnije...
  • Autor
Navodno je Emenalo 'progurao' Beniteza, a Roman je već zažalio što ga je poslušao.

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3506-abramovic-ce-odluku-o-novom-menadzeru-chelseaja-donijeti-sam.html
kako je Emenalo moga ovako nisko pasti i zauzimati se kod Abramovica da dovedu Beniteza,budala bi znala da ga nece navijaci prihvatiti,kad ga je znao dovesti morat ce ga i otjerat jer Chelse-u treba cvrsta ruka u svlacionici a to Benitez nije.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1358545121' post='102566']
kako je Emenalo moga ovako nisko pasti i zauzimati se kod Abramovica da dovedu Beniteza,budala bi znala da ga nece navijaci prihvatiti,kad ga je znao dovesti morat ce ga i otjerat jer Chelse-u treba cvrsta ruka u svlacionici a to Benitez nije.
[/quote]

Emenalo nisko pasti? Pa Emenalo se valja po dnu septičke jame od rođenja, ne može on pasti niže nego što već jest.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358585711' post='102613']
Emenalo nisko pasti? Pa Emenalo se valja po dnu septičke jame od rođenja, ne može on pasti niže nego što već jest.
[/quote]nikad se nista nije pitao u klubu i sad ga naso slusat i zahvaljujuci njemu imamo Beniteza na klupi,Abramovic je svjestan da je pravio greske i stio je nekog poslusat i poslusao je budalu.
[quote name='Wisey' timestamp='1358631678' post='102734']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jimB0QxyxpU[/media]
[/quote]

offtopic...

Pogledajte titl na pocetku snimka :D :D :D
  • Autor
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1358606474' post='102663']
nikad se nista nije pitao u klubu i sad ga naso slusat i zahvaljujuci njemu imamo Beniteza na klupi,Abramovic je svjestan da je pravio greske i stio je nekog poslusat i poslusao je budalu.
[/quote]

Ja se bojim da Roman njega sluša otkako je otišao Wilkins i da zbog toga imamo ovako loše sportsko poslovanje. Najjače su mi ove priče o "uštedi".
Ne znam dali ih je on sve doveo ali zadnjih godina imamo sigurno par promašaja kojih smo doveli,naravno tu je glavni F.Torres tako da bi zasigurno dobro došao novi sportski direktor
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Otkako je ovaj čovjek postao sportski direktor, sve je krenulo nizbrdo. Milijardu nepromišljenih i loših poteza od preporuke za smjenu trenera, desetine igrača na posudbi, a u klubu smješni Benayoun itd.

ko je njemu dao certifikat skauta da mi je znati pa i moj ćoravi dedo bi bolje procijenio igrače. on nema pojma o dovoÄ‘enju igrača.  to se treba sa trenerom viditi koja se taktika igra, način igranja i po tome dovoditi. a on to dovede kako mu se ko svidi i Å¡to je naj gore ostane u klubu

• 4 sedmice kasnije...

Mislim da je ovo najbolja tema za ovo da napisem.

Kako se cini celziju Arnesen? Jel zapamcen kao dobar ili los? Prije se slabio koristio net i nemam nekih informacija kakav je bio.

Citam da se sprema mu otkaz u Hamburgu gdje je trenutno sportski direktor.

I jest hamburg slab ovih zadnjih sezona. Da li je do njega pitanje je.

Mislim da je ovo najbolja tema za ovo da napisem.

Kako se cini celziju Arnesen? Jel zapamcen kao dobar ili los? Prije se slabio koristio net i nemam nekih informacija kakav je bio.

Citam da se sprema mu otkaz u Hamburgu gdje je trenutno sportski direktor.

I jest hamburg slab ovih zadnjih sezona. Da li je do njega pitanje je.

Meni je bio bolji nego ovaj emenalo, ali sta se moze... U HSVu, sigurno nije do njega, doveo je dobrih igraca, to sto manager ne zna iskoristiti nije njegov problem...

• Autor

Evo upravo čitam na TC forumu kako je Emenalo bio taj koji je Abramoviču preporučio da ne dovede Hulka, već da dovede jeftinijeg igrača, njegova sunarodnjaka Victora Mosesa. Dobar ili loš potez ME-a?

oće mou njega potjerati kad dođe??

Jeste evo Mou ce kupiti Chelsea i poterace sve iz kluba. Pa nije Mou vlasnik kluba pa da moze raditi sta hoce.

jao kličko zaboga. mislim da mou ima veći utjecaj na romana nego ovi. 

Varas se. Ako mislis da Roman zavisi od njega i da ima toliki uticaj onda se grdno varas :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.