Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

Cemu onda uvlacenje u dupe agentima? Radi podgrejanog Davida Luiza?

Ej zamisli molim te, da ekipa kao sto je Celsi mora da kupuje neke drugorazredne igrace kako bi nekome ucinili uslugu koju ce mozda a mozda i nece uzvratiti na pravi nacin?

Ajde bas me zanima kako to opravdavas.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2016/8/19/12551714/an-inside-look-into-football-transfer-negotiations

• Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ne sviđa mi se kako ovaj čovjek radi svoj posao i ne sviđa mi se naša politika s posuđenim igračima. 36 posuđenih igrača od kojih nemamo koristi i od kojih će se 0 (slovima: NULA) njih probiti u prvi tim. Da bar ostvarujemo neki financijski profit od njih, nismo ni to. I dalje se oko nule vrtimo. Ili minimalnog minusa. Ja bih ovu politiku zaključio sa završetkom tekuće sezone i gospodinu Emenalo uručio zahvalnicu, zlatni sat i otkaz.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2016/8/19/12551714/an-inside-look-into-football-transfer-negotiations

Tacno da je uticaj menadzera, agenata kako god preveliki u fudbalu danas.
Ali to sto oni rade, rade iskljucivo zbog provizije, odnosno licne koristi.
Ne poznaju nikakvu lojalnost i to je sve.
To da oni pomazu klubovima cisto prijateljski je prica za malu decu.
  • 2 sedmice kasnije...
Ko god mu je predstavio igrace taj se jebeno zajebao i takvog treba istjerati iz kluba. Ne moze mi biti jasno kako neki igraci ostaju, treneri se smjenjuju a rezultata nema.

Ima vremena do januara da neke stvari pogleda vise puta i da dovede par pojacanja.

Najbolji potez ce mu boti rjesavanje Oscara.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• 4 mjeseca kasnije...
  • Autor

Mi smo kretenska ekipa, uvijek na glavi. Mladima ne dajemo šansu, prodajemo igrače pa ih vraćamo. Primjer Matić. Vraćamo ih za masne pare, veliki gubici. Primjer Van Aanholt kojeg smo prodali za 3-4 mil nekom klubu u Engleskoj, a taj klub ga prodao ove zime za 15 mil. I onda kažu "Mi zaradimo na svakom igraču". Ma šta zaradimo, kupimo igrača za 700.000 vučemo ga po posudbama i prodamo za 1.700.000. Jebene zarade. Više Dinamo zarađuje na igračima. Debili smo. Emenalo mora otkaz dobit.

Evo sad Lukaku strašan ko da gledam kad izvalimo za njeg 60 mil funti ccc.

Bilo bi super vratiti Lukakua (ako Costa ode) i da ispadne mašina, čisto da se još malo popišamo po onome ko ga se rešio De Bruyne/Luiz style.

Mi smo kretenska ekipa, uvijek na glavi. Mladima ne dajemo šansu, prodajemo igrače pa ih vraćamo. Primjer Matić. Vraćamo ih za masne pare, veliki gubici. Primjer Van Aanholt kojeg smo prodali za 3-4 mil nekom klubu u Engleskoj, a taj klub ga prodao ove zime za 15 mil. I onda kažu "Mi zaradimo na svakom igraču". Ma šta zaradimo, kupimo igrača za 700.000 vučemo ga po posudbama i prodamo za 1.700.000. Jebene zarade. Više Dinamo zarađuje na igračima. Debili smo. Emenalo mora otkaz dobit.

Evo sad Lukaku strašan ko da gledam kad izvalimo za njeg 60 mil funti ccc.

Pa nije Emenalo trener pa da bira oće li davat mladim igračima šansu ili ne.

Pa nije Emenalo trener pa da bira oće li davat mladim igračima šansu ili ne.

Nije,ali dovodi igrače bez suglasnosti trenera kao što je uradio sa Batshuayiem i što je htio da uradi sa Dembeleom.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Glavni krivac za neuspjele transfere. Ovog je trebalo otjerati zajedno sa Murinjom. Ne znam samo kakav to kredit toliki ima pa je nakon svih neuspjeha sportski direktor.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.