1. septembar 2015.11 god. comment_232584 on i Marina Granovskaia su glavni ljudi za transfere nakon(a izgleda i prije) Mourinha, tako da Cae imaš dvoje ljudi koji stoje kao glavni odgovorni :D Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232620 Odradili su katastrofalan ovaj prelazni rok, pocev od njega samog pa do Mourinha. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. Autor comment_232628 Znači Emenalo ga doveo bez konsultacija s Mourinhom. Sjajno. Proradila afrička veza i njihov jebeni tal. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232629 Ma odakle to da su ga doveli bez Mouovog znanja? Koji je izvor?Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232639 Odradili su katastrofalan ovaj prelazni rok, pocev od njega samog pa do Mourinha. Drzue o cemu pricas,ja sam gledao godinama Junajted kako Ferguson sa prosecnim timom uzima PL rutinski,Celzi ima igrace ali nema trenera koji ume da napravi igru pocni u tom pravu da razmisljas. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232640 Drzue o cemu pricas,ja sam gledao godinama Junajted kako Ferguson sa prosecnim timom uzima PL rutinski,Celzi ima igrace ali nema trenera koji ume da napravi igru pocni u tom pravu da razmisljas. Odgovor je vrlo jednostavan, kasno se uslo u pripreme, nista se nije uradilo po pitanju mijenjanja igre, mi smo se patili sa ovom igrom zadnjih nekoliko utakmica i prosle sezone. Sto se transfera tice mogu samo podrzati transfer Pedra jer je igrac koji nam treba i od kojeg cemo imati koristi. U transfere necu racunati Begovica jer da nije otisao Cech ne bi dosao ni Begovic. Kao branioci titule morali smo dovesti prvo kvalitetnog veznjaka jer evo pokazatelja da kad je Fabregas u ocajnoj formi nemamo igraca koji moze odgovoriti. Mourinhova filozofija i lazi kako ce neki igraci dobiti priliku, tu prije svega mislim na Traorea i Mosesa je prica za malu djecu. Previse imamo nekorisni igraca u timu, uz sve to kad se poklopi sa losom formom imas ovo sto nam se desava. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232661 Ma odakle to da su ga doveli bez Mouovog znanja? Koji je izvor? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Ja naletio isto na neki tweet da je Mourinho zvao nekog svog poznanika trenera da ga pita ko je ovaj lik i kakav je. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232673 Šta ti dečko radišMarina je glavna za finansije, ne za transferepa finansije logično, štedi žena Prijavi
11. septembar 2015.11 god. Autor comment_233613 Manjak komunikacije ovog čovjeka zaduženog za transfere s našim mendažerom Mourinhom. Netko bi trebao odgovorati za ovo. http://www.germanijak.hr/vijesti/portugalac-sokirao-izjavom-o-novom-pojacanju-on-nije-bio-moj-izbor/13068 Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233712 Jučer sam gledao press konferenciju i čim je rekao da to nije njegov izbor već izbor čovjeka kojem vjeruje u potpunosti i čovjeka koji mu je preporučio Zoumu, odmah sam znao da će biti senzacionalistički naslovi tipa ovaj gore, kao da je netko doveo igrača protiv njegove volje, gubi konce bla bla bla.. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. Autor comment_233797 Jučer sam gledao press konferenciju i čim je rekao da to nije njegov izbor već izbor čovjeka kojem vjeruje u potpunosti i čovjeka koji mu je preporučio Zoumu, odmah sam znao da će biti senzacionalistički naslovi tipa ovaj gore, kao da je netko doveo igrača protiv njegove volje, gubi konce bla bla bla.. Mi čekamo da se oglasiš na Mourinhovoj temi. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233852 Ne brini neću se oglasiti tamo, moj stav je jasan, a ne želim se s nikim svađati i raspravljati, znam vaše mišljenje i cijenim ga, ali ostajem pri svome. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. Autor comment_233868 Ne brini neću se oglasiti tamo, moj stav je jasan, a ne želim se s nikim svađati i raspravljati, znam vaše mišljenje i cijenim ga, ali ostajem pri svome. Tako je kad se argumenti pogube, pa se ni zavirit u temu ne smije. Ali nema veze. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233874 Cae pa imam ja svoje argumente, ali ne da mi se pisati i onda jos odgovarati na vase replike, a mogao bi opet napisati ogroman post gdje bi vi nakon prve 3 rečenice počeli drvlje i kamenje po meni Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241895 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/managers/jose-mourinho/12006499/Roman-Abramovich-believes-Jose-Mourinho-can-turn-it-around-at-Chelsea-says-owners-key-aide.html evo linka pa čitajte,ima svašta nešto zanimljivo Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241901 Jel mu zbog ovakvog razmisljanja mnogi zele vidjeti ledja, rame uz rame sa Joseom :D??? Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241902 Odavno mi njemu želimo vidjeti leđa. Tu je samo zato što lože Romanova muda. Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241904 Ma ko ih jebe, taman da se prce svi skupa. Dobra izjava dakakoNeam pristup mala je extra, a taman sam pripremio neku sliku jbt Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241906 Procitao sve i pravi je serator ovaj Emenalo, suplja mu prica do balcaka.Ne govorim sad zbog Mourinha nego moj opci dojam je takav poslije ovog intervjua. Jedino dobro je sto mozemo saznati neke stvari o Romanu koji se cini bas onako ekstra lik kako smo i zamisljali.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
20. novembar 2015.10 god. comment_241924 Naravno da je serator i da mu je suplja prica cim se ne slaze nesto s tvojim, odnosno vasim misljenjem. EmenaloOut Prijavi
20. novembar 2015.10 god. comment_241927 I don’t know what losing the dressing room means, I really don’t. Kakvi stručnjaci nama rade u upravi... Prijavi
20. novembar 2015.10 god. Autor comment_241933 E lijepi Ray Wilkins. Dok je Ray bio tu sve je ferceralo, čim je ovaj došao više nikada lijepo nismo zaigrali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.