Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Odradili su katastrofalan ovaj prelazni rok, pocev od njega samog pa do Mourinha.

Drzue o cemu pricas,ja sam gledao godinama Junajted kako Ferguson sa prosecnim timom uzima PL rutinski,Celzi ima igrace ali nema trenera koji ume da napravi igru pocni u tom pravu da razmisljas.

Drzue o cemu pricas,ja sam gledao godinama Junajted kako Ferguson sa prosecnim timom uzima PL rutinski,Celzi ima igrace ali nema trenera koji ume da napravi igru pocni u tom pravu da razmisljas.

Odgovor je vrlo jednostavan, kasno se uslo u pripreme, nista se nije uradilo po pitanju mijenjanja igre, mi smo se patili sa ovom igrom zadnjih nekoliko utakmica i prosle sezone. Sto se transfera tice mogu samo podrzati transfer Pedra jer je igrac koji nam treba i od kojeg cemo imati koristi. U transfere necu racunati Begovica jer da nije otisao Cech ne bi dosao ni Begovic. Kao branioci titule morali smo dovesti prvo kvalitetnog veznjaka jer evo pokazatelja da kad je Fabregas u ocajnoj formi nemamo igraca koji moze odgovoriti. Mourinhova filozofija i lazi kako ce neki igraci dobiti priliku, tu prije svega mislim na Traorea i Mosesa je prica za malu djecu. Previse imamo nekorisni igraca u timu, uz sve to kad se poklopi sa losom formom imas ovo sto nam se desava.

Ma odakle to da su ga doveli bez Mouovog znanja? Koji je izvor?

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ja naletio isto na neki tweet da je Mourinho zvao nekog svog poznanika trenera da ga pita ko je ovaj lik i kakav je.
  • 2 sedmice kasnije...

Jučer sam gledao press konferenciju i čim je rekao da to nije njegov izbor već izbor čovjeka kojem vjeruje u potpunosti i čovjeka koji mu je preporučio Zoumu, odmah sam znao da će biti senzacionalistički naslovi tipa ovaj gore, kao da je netko doveo igrača protiv njegove volje, gubi konce bla bla bla..

• Autor

Jučer sam gledao press konferenciju i čim je rekao da to nije njegov izbor već izbor čovjeka kojem vjeruje u potpunosti i čovjeka koji mu je preporučio Zoumu, odmah sam znao da će biti senzacionalistički naslovi tipa ovaj gore, kao da je netko doveo igrača protiv njegove volje, gubi konce bla bla bla..

Mi čekamo da se oglasiš na Mourinhovoj temi.

Ne brini neću se oglasiti tamo, moj stav je jasan, a ne želim se s nikim svađati i raspravljati, znam vaše mišljenje i cijenim ga, ali ostajem pri svome.

• Autor

Ne brini neću se oglasiti tamo, moj stav je jasan, a ne želim se s nikim svađati i raspravljati, znam vaše mišljenje i cijenim ga, ali ostajem pri svome.

Tako je kad se argumenti pogube, pa se ni zavirit u temu ne smije. Ali nema veze.

Cae pa imam ja svoje argumente, ali ne da mi se pisati i onda jos odgovarati na vase replike, a mogao bi opet napisati ogroman post gdje bi vi nakon prve 3 rečenice počeli drvlje i kamenje po meni

• 2 mjeseca kasnije...
Ma ko ih jebe, taman da se prce svi skupa. Dobra izjava dakako

Neam pristup mala je extra, a taman sam pripremio neku sliku jbt
Procitao sve i pravi je serator ovaj Emenalo, suplja mu prica do balcaka.
Ne govorim sad zbog Mourinha nego moj opci dojam je takav poslije ovog intervjua. Jedino dobro je sto mozemo saznati neke stvari o Romanu koji se cini bas onako ekstra lik kako smo i zamisljali.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Naravno da je serator i da mu je suplja prica cim se ne slaze nesto s tvojim, odnosno vasim misljenjem. EmenaloOut
I don’t know what losing the dressing room means, I really don’t.

Kakvi stručnjaci nama rade u upravi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.