Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

Primjer kako ne treba davati transfere u ruke osobe koja nema veze o nogometu ni kao trener ni kao igrač. Vjerojatno se dobro uvlači upravi u prkno kad ga nitko ne može maknuti. Taman kad vidiš kako izgleda prijelazni rok dok ga Mourinho kvalitetno odradi, dođe Emenalo i sve zahebe. Mi smo na ostacima Mourinhove ekipe osvajali sve što smo osvojili, mijenjali su se nebitni igrači, a kičma je ostala njegova. Jedino je Hazard bio odličan transfer, ostalo ne. 

• Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

De Bruyne, Lukaku, Costa, Fabregas, Schurrle, Azpilicueta, Willian, Luiz, Filipe Luis itd. mu se ne pripisuju, samo Cuadrado i Djilabodji.

De Bruyne, Lukaku, Costa, Fabregas, Schurrle, Azpilicueta, Willian, Luiz, Filipe Luis itd. mu se ne pripisuju, samo Cuadrado i Djilabodji.

U Boasove transfere mi ne diraj, ne dam !

:D

• Autor

Vi znate da ja nisam Mourinholjubac, ali evo reći ću odmah - EMENALO POJMA NEMA. Uništio nas je oskarizacijom, mora otići.

Ali koliko je Abramovič zaljubljen u njega ne bi me čudilo da upravo Emenalo postane naš novi trener za iduću sezonu.

Sad je IN bacanje hejta na Emenala. Morao je neko naslijediti Murinja. Btw, ni ja nisam zadovoljan njegovim projektom. Mislim da ce i on ubrzo dobiti otkaz.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

samo naprijed majstore, dovedi nam jos jednog djilobodjia da se nadigrava sa aguerom, a i moyesa bi bilo dobro uzeti kad isteken hidinku mandat da se nadmudruje sa guardiolom i mourinhom u unitedu... sa ovakvim radom, jadna nam je majka iducih godina, ali ako nista bice mi drago uci ovde za koju godinu da procitam samoudaranje cekicem u glavu ovde nakon sve prosute pameti  :D

da vidimo ko ce tada biti glavni krivac za sve prema misljenju onih koji obitavaju ovde ? ili ce jos kontati da je za sve kriv mourinho jer je nakon svoje magije precijenio polovnu ekipu koja je nakon toga pala hahaha, eh...

za nadati se boljim vremenima, ali tesko, jer se cini da roman nije raspolozen za trosenje novca za transfere a necemo imati ni iz daleka vrhunskog trenera... pellegrini koji sa neogranicenim budzetom i gotovo bez konkurencije ne moze da osvoji titulu ce navjerovatnije biti maksimum

ne znam što ne valja, mislim da su mu sredstva ograničena i ne može baš puno trošiti, ne znam šta drugo da mislim, ljeto će pokazati više.. Iako mislim da nećemo ni na ljeto ništa posebno dovesti, možda jedino ako prodamo neka zvučna imena

Ne moras ulaziti legendo ni za par godina, kad vam idol potpise za neki drugi klub i ovaj ce forum prodisati makar malo.
Emenalo je dio Celzija i dugo je u klubu vec, pljujete covjeka a nemate pojma ni sta je uradio niti koliko autoriteta ima.
A Chelsea ce izroniti opet za one sto ga vole.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Slijepi ste ali ćete progledati koliko čovjek krivnje snosi za naše stanje, a ja ću reći jedno 60% barem!!!

a 40% cemo podijelit na Oscara i Moua? hehhhhhh

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Od dolaska ovog čovjeka na funkciju kroz klub su se izmjenili:

- Ancelotti (dio mandata)

- Villas-Boas

- Di Matteo

- Benitez

- Mourinho 

- Hiddink

U tom periodu svi se smjeniše, samo Emenalo ostade. U tom periodu. bez obzira na osvajanje LP koje je bilo takvo kakvo je bilo i bez obzira na osvajanje Lige koje je bilo takvo kakvo je bilo, nismo stvorili održiv sustav sportskog poslovanja (transferi, posudbe, promocije itd) niti smo stvorili sustav igre zbog manjka kvalitetnih igrača i filozofije koju bez obzira na trenera u srži mora kreirati sportski direktor svojim roaster potezima. Znači nijednog mladog igrača nismo promovirali u standardnog prvotimca, izgubili smo De Bruynea, Lukakua, Matu, Schuerrlea, lutali s igračima tipa Cuadrado, Moses, Salah, Djilobodji, posudili milijardu ijednog igrača i to uglavnom neuspješne posudbe. U međuvremenu i youth tim osvoji Ligu prvaka, ali mi hajra u prvim timu od toga ne vidjesmo ni grama.

Šta treba da se desi? Ovaj čovjek i ona kanadsko-ruska Židovka moraju otići sa svojih funkcija, jer dovođenjem Contea ništa, apsoultno ništa nećemo dobiti.

Svaki promašaj bio je Emenalov, svaki pogodak Mourinhov. Advokati su i dalje advokati.

Osoba 1 drži stav X

Osoba 2 zanemaruje određene ključne postavke stava X i mijenja ih naizgled sličnim stavom Y. Načinjeni stav Y je iskrivljena inačica stava X, a moguće ga je tvoriti na više načina, uključujući:

• Prestavljanjem neodgovarajuće inačice protivnikova stava, primjerice pojednostavljivanjem protivnikova argumenta i napadom na banaliziranu verziju
  • Vađenjem riječi protivnika iz surječja, odabirom navoda koji ne iskazuju stav na odgovarajući način
  • Predstavljanjem kao zastupnika stava X nekoga tko stav brani izrazito loše; slijedi pobijanje argumenata koje iznosi "zastupnik" što stvara privid poraza svakog od podržavatelja ideje X odnosno i same ideje
  • Uvođenjem u raspravu izmišljene osobe čije se ponašanje ili uvjerenja zatim kritizira, neizravno pridajući njene osobine skupini prema kojoj je govornik nenaklonjen, koju na taj način kritizira

Osoba 2 napada (i opovrgava) stav Y i zaključuje kako je stav X osporen i/ili lažan i/ili ne valjan i/ili štetan...

• Autor

Reče ctb: Svaki promašaj bio je Emenalov, svaki pogodak Mourinhov. Advokati su i dalje advokati

Nažalost ne mogu se složiti s tim. I Hitler je imao dobre poteze, ali loši su preovladali. Ne može to biti argument nikakav. Emenalo je zabrljao stvar i mora otići.

Ancelotti nije smio dobrii otkaz poslije drugog mjesta, tu leži problem.

Naravno njegava zamjena u vidu Boasa se nije pokazala kao dobra

Znači nijednog mladog igrača nismo promovirali u standardnog prvotimca, izgubili smo De Bruynea, Lukakua, Matu, Schuerrlea, lutali s igračima tipa Cuadrado, Moses, Salah, Djilobodji, posudili milijardu ijednog igrača i to uglavnom neuspješne posudbe. U međuvremenu i youth tim osvoji Ligu prvaka, ali mi hajra u prvim timu od toga ne vidjesmo ni grama.

Po ćemu je Emenalo kriv za išta od ovoga? Znamo tko je otjerao Lukakua, Matu i KDB, to nije bio Emanelo, dapače on ih je zajedno s AVB-om i doveo. Isto tako ne vidim po čemu je on kriv što mladi ne igraju? Pa ne bira on tko će igrat, dapače da bira govorli bi kako se uprava ne smije mješat u trenerov odabir...

traži se dežurni krivac sad je to Mikel Oscar i  Emenalo

nekada su to bili Kalou i Malouda pa onda Bosingwa pa mnogi drugi

Wiillian ni najmanje najbolji je igrač ove sezone, a za Emenala mi ne možemo znati koga je on tačno doveo a koga Mourinho

Recimo i pdo AVB om je bio Emelalo pa smo iako smo bili loši dobro radili skauting

Koga je Mou doveo a koga Nigerijac to je sve u domenu spekulacija

Oscar jeste drvo ali to pisati 300 hiljada puta stvarno nema smilsa

Mikel isto daje sve od sebe, limitrian je ali nije on najviše kriv ima puno gorih od njega

Cekaj malo, to nisu krivi?

Igrači nikako ne mogu bit krivi radi toga šta su panjevi, kako očekuješ da panj prestane bit panj? Krivi su oni koji su ih doveli i još više oni koji ih nisu otjerali kad su skužili da su panjevi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.