21. novembar 2015.10 god. comment_242042 E lijepi Ray Wilkins. Dok je Ray bio tu sve je ferceralo, čim je ovaj došao više nikada lijepo nismo zaigrali. Opet gluposti valjas malo je rec, poveznice izmedju njih dvojce nema osim da su zaposlenici Chelsea bili, al et sta ćeš moraš na bit kvotu postova ;) Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242052 Opet gluposti valjas malo je rec, poveznice izmedju njih dvojce nema osim da su zaposlenici Chelsea bili, al et sta ćeš moraš na bit kvotu postova ;) Emenalo je postao pomocnik Ancelottiju nakon sto su otpustili Raya. Doduse, bio je i prije toga u klubu jer ga je Grant doveo, ali dotad je bio od minorne vaznosti a njegov uspon korelira s odlaskom Raya. Tako da i nije bas da nikakve veze nemaju, mada nije ni ovako kako Cae hoce da to predstavi. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. Autor comment_242089 Opet gluposti valjas malo je rec, poveznice izmedju njih dvojce nema osim da su zaposlenici Chelsea bili, al et sta ćeš moraš na bit kvotu postova ;) Ja ipak preferiram megabite, umjesto bitova. Veća količina podataka. Emenalo je postao pomoćnik, to je to. Što Wisey kaže. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. Autor comment_244235 A i nema istinske sreće i istinskih korjenitih promjena dok ovaj čovjek ne napusti klub jer je ima veliki broj pogrešnih poslovnih poteza i odluka, te kikseva. Zaista mi je lik odvratan. Zanima me samo jel on incirao da Mourinho 7.8.2015-te pri ulasku u kritičnu treću sezonu potpiše novi ugovor što će klub koštati cijene jednog Marca Reusa. A i nema istinske sreće i istinskih korjenitih promjena dok ovaj čovjek ne napusti klub jer je ima veliki broj pogrešnih poslovnih poteza i odluka, te kikseva. Zaista mi je lik odvratan. Zanima me samo jel on incirao da Mourinho 7.8.2015-te pri ulasku u kritičnu treću sezonu potpiše novi ugovor što će klub koštati cijene jednog Marca Reusa. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. Autor comment_244282 Nije ok što pljuje po Mourinhu nakon svega. Mi navijači možemo teoretski, ali on ni teoretski jer ipak je on saučesnik u svim ovim sranjima. Jako loš posao radi i on treba biti šutnut i vratiti Wilkinsa koji je bio car. Pa ćemo igrati ratnički fudbal! Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244309 Nije lepo sto je dao ovakvu izjavu. Ako Roman ceni ovog coveka, onda neka ostane. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244317 Al Emenalo okrenu pricu dok si reko keks, hah do jucer pricao skroz drugo nesto :D Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244320 Emenalo mora da se ponaša onako kako mu se kaže. To je jedina uloga koju obavlja. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244738 Posle Beniteza, uvalice nam Pelegrinija... Nek nam je Bog u pomoci. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244739 Vudu magijom je omađijo Abramoviča, al' kakogod hvala mu što je izlobirao otkaz Mourinhu. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244745 Je l ovaj čovjek normalan ? Jebo mater pa u FM ja njemu prvo otkaz dam čim uzmem klub koliko me nervira. Jebo te Pelegrini. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244749 Mila majko Masko ima vise dana na forumu od mene... Ja sam jednom preuzeo Celsi, otpustio ga, pa se povukao. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. Autor comment_244761 Užas. Najgori sportski direktor Chelseaja svih vremena. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244776 Sad vam ni on ne valja. A valjo' vam je kad je Specijalnog najurio.Emenalito, dovedi ti nama Pelegrinita i jos kojeg rodjaka iz Afrike ako nema sta jest.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244779 Jasta je Emenalo nekog najurio i Emenalo nekog doveo. Romanova je tu zadnja, Emenalo moze svog brata preporucit ako hoce al nista bez odobrenja Tate. A vidjelo se i po izjavama u zadnje vrijeme da je ovaj lik serator teske klase, iako su ga advokati podrzavali kad je prvi put izisao i dao podrsku Mourinhu. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244941 Jasta je Emenalo nekog najurio i Emenalo nekog doveo. Romanova je tu zadnja, Emenalo moze svog brata preporucit ako hoce al nista bez odobrenja Tate. A vidjelo se i po izjavama u zadnje vrijeme da je ovaj lik serator teske klase, iako su ga advokati podrzavali kad je prvi put izisao i dao podrsku Mourinhu. Sam Emenalo je, u intervijuu koji je dao nakon odlaska Murinja, a ciji je snimak ovde okacen, izjavio da je gazda taj koji je doneo odluku. Ali valjda se niko nije setio da to prepise na Vikipediju. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. Autor comment_245104 Danas je bila velika prilika da otpustimo ovog čovjeka koji je Mourinha savjetovao da dovede Torresa, pa na dalje. Prilika je propuštena. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245105 Danas? Koliko sam ja vidio datum na članku koji je whisper stavio je iz 2013. godine. Btw, nije Mourinho doveo Trollesa. ;) Prijavi
23. decembar 2015.10 god. Autor comment_245106 Mourinha, Romana....izgleda da je to Caetu sve isto haha E Cae Cae, skroz si se pogubio xD Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245117 Nisam ni ja odmah video datum. Posle mi bilo glupo da se samo ja ispalim, pa sam ostavio vest :D Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246200 Prva stvar koju uradim kad krenem da igram Football Manager sa Čelsiujem je da otpustim ovog čoveka. Izmešljena mu je pozicija u klubu, čovek je debil, da mu nema de Vissera ne bi ni postojao, bio bi skaut negde tipa u Aston Vili. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246255 Prva stvar koju uradim kad krenem da igram Football Manager sa Čelsiujem je da otpustim ovog čoveka. Izmešljena mu je pozicija u klubu, čovek je debil, da mu nema de Vissera ne bi ni postojao, bio bi skaut negde tipa u Aston Vili. Druze da li si svestan sta pricas,pogledaj sta je napravio od Celzijeve omladinske skole najjaca u Engleskoj. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246271 Nema Emenalo veze sa omladinskom skolom, tu je bio Newton i Holland vecinu vremena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.