Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Emenalo (2007-2017, sportski direktor)

Istaknuti odgovori

E lijepi Ray Wilkins. Dok je Ray bio tu sve je ferceralo, čim je ovaj došao više nikada lijepo nismo zaigrali.

Opet gluposti valjas malo je rec, poveznice izmedju njih dvojce nema osim da su zaposlenici Chelsea bili, al et sta ćeš moraš na bit kvotu postova ;)
  • Odgovori 290
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Opet gluposti valjas malo je rec, poveznice izmedju njih dvojce nema osim da su zaposlenici Chelsea bili, al et sta ćeš moraš na bit kvotu postova ;)

Emenalo je postao pomocnik Ancelottiju nakon sto su otpustili Raya.
Doduse, bio je i prije toga u klubu jer ga je Grant doveo, ali dotad je bio od minorne vaznosti a njegov uspon korelira s odlaskom Raya. Tako da i nije bas da nikakve veze nemaju, mada nije ni ovako kako Cae hoce da to predstavi.
  • Autor

Ja ipak preferiram megabite, umjesto bitova. Veća količina podataka.

Emenalo je postao pomoćnik, to je to. Što Wisey kaže.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

A i nema istinske sreće i istinskih korjenitih promjena dok ovaj čovjek ne napusti klub jer je ima veliki broj pogrešnih poslovnih poteza i odluka, te kikseva. Zaista mi je lik odvratan.

Zanima me samo jel on incirao da Mourinho 7.8.2015-te pri ulasku u kritičnu treću sezonu potpiše novi ugovor što će klub koštati cijene jednog Marca Reusa.

A i nema istinske sreće i istinskih korjenitih promjena dok ovaj čovjek ne napusti klub jer je ima veliki broj pogrešnih poslovnih poteza i odluka, te kikseva. Zaista mi je lik odvratan.

Zanima me samo jel on incirao da Mourinho 7.8.2015-te pri ulasku u kritičnu treću sezonu potpiše novi ugovor što će klub koštati cijene jednog Marca Reusa.

• Autor

Nije ok što pljuje po Mourinhu nakon svega. Mi navijači možemo teoretski, ali on ni teoretski jer ipak je on saučesnik u svim ovim sranjima. Jako loš posao radi i on treba biti šutnut i vratiti Wilkinsa koji je bio car. Pa ćemo igrati ratnički fudbal!

Je l ovaj čovjek normalan ? Jebo mater pa u FM ja njemu prvo otkaz dam čim uzmem klub koliko me nervira. Jebo te Pelegrini.

Sad vam ni on ne valja. A valjo' vam je kad je Specijalnog najurio.
Emenalito, dovedi ti nama Pelegrinita i jos kojeg rodjaka iz Afrike ako nema sta jest.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Jasta je Emenalo nekog najurio i Emenalo nekog doveo. Romanova je tu zadnja, Emenalo moze svog brata preporucit ako hoce al nista bez odobrenja Tate. A vidjelo se i po izjavama u zadnje vrijeme da je ovaj lik serator teske klase, iako su ga advokati podrzavali kad je prvi put izisao i dao podrsku Mourinhu.

Jasta je Emenalo nekog najurio i Emenalo nekog doveo. Romanova je tu zadnja, Emenalo moze svog brata preporucit ako hoce al nista bez odobrenja Tate. A vidjelo se i po izjavama u zadnje vrijeme da je ovaj lik serator teske klase, iako su ga advokati podrzavali kad je prvi put izisao i dao podrsku Mourinhu.

Sam Emenalo je, u intervijuu koji je dao nakon odlaska Murinja, a ciji je snimak ovde okacen, izjavio da je gazda taj koji je doneo odluku. 

Ali valjda se niko nije setio da to prepise na Vikipediju.

• 2 sedmice kasnije...

Prva stvar koju uradim kad krenem da igram Football Manager sa Čelsiujem je da otpustim ovog čoveka. Izmešljena mu je pozicija u klubu, čovek je debil, da mu nema de Vissera ne bi ni postojao, bio bi skaut negde tipa u Aston Vili. 

Prva stvar koju uradim kad krenem da igram Football Manager sa Čelsiujem je da otpustim ovog čoveka. Izmešljena mu je pozicija u klubu, čovek je debil, da mu nema de Vissera ne bi ni postojao, bio bi skaut negde tipa u Aston Vili. 

Druze da li si svestan sta pricas,pogledaj sta je napravio od Celzijeve omladinske skole najjaca u Engleskoj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.