21. oktobar 2024.1 god. Autor comment_359317 Tesko mi je da mu zamjerim sta zbog nesigurnosti kad svako malo igrac iznenadno zavrsi iza odbrane. Prijavi
21. oktobar 2024.1 god. comment_359318 Opet je imao sva kiksa. Prvi put kad mu se lopta sretno odbila natrag u ruke, a drugi put je njima direktno dodao loptu na 30 metara. Nije dobar pod pritiskom. Prijavi
21. oktobar 2024.1 god. comment_359320 Sanchez je morao i mogao bolje kod drugog gola, ali on je tu 5x manji krivac od Jamesa i Tosina pogotovo James koji je toliko kasnio i pokusavao neku ofsajd zamku odigrati a 5m udaljen bio od igraca. Ono je stvarno bilo amaterski da Jones ima toliki prostor sam i neometan. Takodjer i Gusto je morao bolje jer nije pruzio nikakav otpor centarsutu Salaha, bukvalno odmaknuo se od njega i gledao sta ce uraditi, vjerovatno pod oprezom da li ce krenuti u dribling. Cucurella koliko god da zna biti malouman, on je mnogo agresivniji i juce bi vjerujem bio kljucan jer prvo ne bi inverto nego bi pomagao odbrani i Colwill ne bi morao puno izlijetati lijevo vec bi se koncentrisao na sredinu. Prijavi
21. oktobar 2024.1 god. comment_359338 Ako poslije ovog drugog gola Liverpoola ne otpuste sve te strucnjake za odbranu onda nece nikad. Ovako odbrana ispada samo u kantonalnoj ligi. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359472 Svaku loptu je njima nabio. I kad pogodi našeg pogodi ga na aut liniji jer se naš žrtvovao da proba da je stigne. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359477 A kamera kad ga snima jer je dobio žuti karton zbog zadržavanja, faca mu je u fazonu: ko sam i šta ovdje radim? Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359774 Opet pokazuje svoju inteligenciju i ruši igrača koji se zalijeće u gol-aut. Nije jedini krivac za penal, krivi su i ostali igrači koji su dali Casemiru 10 metara prostora i 5 sekundi da se namjesti na centaršut i malo Fofana koji je ispustio Hojlunda. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359780 Jednostavno majmun. Lopta i igrac idu od gola, u mrtvi ugao. I naravno nas kengur skace na covjeka, poklanja ljudima penal iz niceg. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359802 Jackson i ovaj moraju ici na neko psihicko preispitivanje. Normalna osoba ne bi napravila ovakav bespotreban penal nikako. Prijavi
4. novembar 2024.1 god. comment_359813 I dalje je umobolan odbrani on dobre šuteve ali njegovi umobolni kiksovi su nevjerovatni, prodati sto je prije moguće i dovesti normalnog golmana jer je i onaj filip kurčina Prijavi
4. novembar 2024.1 god. comment_359814 Maresca: To je zato što sam mu ja tako rekao. Kad prestane praviti ovakve penale, više neće igrati. Prijavi
6. novembar 2024.1 god. comment_359846 On 11/4/2024 at 8:44 AM, Emcomne said: Na koju foru je on prvi golman meni to ne ide u glavu Dobro, pitanje, zašto je uopšte doveden u klub? Da li je stvarno doveden da bude prvi golman Na stranu to, da imaš najboljeg golmana, pa i tog ima da izbuše ako je zadnja linija pre svega i ostatak u kanalu kao što je to slučaj kod nas Kod nas nije problem samo što nam fali kvaliteta po mom mišljenju, mi i to što imamo, nemamo u kontinuitetu, Čilvel i Dzejms su više bolesni, Fofana mnogo odsustvovao, zadnji vezni koji je doveden da zameni Kantea Kaisedo igra kako igra, neću sad da ga komentarišem, Laviu vidiš samo na službenoj stranici itd.... samo ću da dodam i to da smo mi golmana koji je bio jedan od najboljih igrača kada smo osvojili LŠ otkačili ili je on otišo, ne znam šta je po sredi, kao prljavu krpu, što mi uopšte nije jasno, jel je on stvarno dobro igrao onda kada je i tim dobro igrao, a Sančez će nažalost mislim uvek imati neke promašene partije Kepa koji je plaćen boga oca, na pozajmici dve godine, situacija nam je toliko komična postala da možeš pozorišnu predstavu da napišeš po njoj Prijavi
6. novembar 2024.1 god. comment_359848 Meni je sasvim razumljivo da primamo golove zbog klimave odbrane, ali ove "bravure" gdje je napravio penal na par utakmica, nema pravovremena izlijetanja, kod kornera je beskoristan, jedino je zablistao protiv Bormuta ali to je to. Po meni je Jorgensen isto klimav i baš smo u nezavidnoj situaciji sa golmanima... Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359969 Svaka čast upravi, bolje ja transfere pravim na fifi zadnji dan prelaznog roka, bez skautinga. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359971 Primio je glup gol, ali primali su ovakve i bolji od njega. Jbg nije on kriv što nam je odbrana kurčina. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359975 Kako nije kriv, valjda treba nesto i golman odraditi, u pionirima se uci da ne smijes primiti gol u blizi ugao. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359977 Trebao je učiniti nešto, a u ovom slučaju nešto bi bilo kretati se prema igraču koji mu stoji 3 metra od gola i namješta se. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359981 Ne mora da se zabije u njega, dovoljno je da malo istrči. Barem da ga zbuni. Sveukupno smo dosta naivna/neiskusna/neinteligentna/nezrela ekipa. Igrači su nam dobivali bespotrebne kartone, pravili su se bespotrebni prekršaji u zonama iz kojih Arsenal prijeti centaršutevima, puštali su lopte u aute koji nisu naši, u kornere misleći da je gol-aut za nas, u gol-aut za njih misleći da je korner za nas. Kad sam već na Sanchezovoj temi da spomenem i ovo. Dosta vremena gubimo na izvođenje gol-auta i auta i zato se nekom učini da zadržavamo vrijeme. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360020 Gubimo dosta vremena na izvođenje gol auta jer Sanchez mota po glavi sve moguće scenarije i traži onaj pravi kako da nas sjebe u tom napadu. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360026 Ne treba srati po covjeku samo iz razloga jer se prije sralo cesto po njemu. Branio je sasvim dovoljno dobro i korektno. Za oba gola je odbrana kriva gdje su i Haverc i Martinelli dosli na 3-4 metra od gola. Golmanovo je da izlazi sa gol linije kad je u pitanju neka kontra protivnika ili 1 na 1. Odbrana nam je propuh i ocigledno ne radi se nista po pitanju toga. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. Autor comment_360373 Niko da ga pohvali, a mogao je meč ba drugu stranu da nije odbranio neke jako teške šuteve. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360374 Odličan bio, nema šta. Ali to što i ćorava kokoš ubode zrno, ne znači da je vrhunske rase. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.