Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Sanchez je morao i mogao bolje kod drugog gola, ali on je tu 5x manji krivac od Jamesa i Tosina pogotovo James koji je toliko kasnio i pokusavao neku ofsajd zamku odigrati a 5m udaljen bio od igraca. Ono je stvarno bilo amaterski da Jones ima toliki prostor sam i neometan. Takodjer i Gusto je morao bolje jer nije pruzio nikakav otpor centarsutu Salaha, bukvalno odmaknuo se od njega i gledao sta ce uraditi, vjerovatno pod oprezom da li ce krenuti u dribling. Cucurella koliko god da zna biti malouman, on je mnogo agresivniji i juce bi vjerujem bio kljucan jer prvo ne bi inverto nego bi pomagao odbrani i Colwill ne bi morao puno izlijetati lijevo vec bi se koncentrisao na sredinu.

Ako poslije ovog drugog gola Liverpoola ne otpuste sve te strucnjake za odbranu onda nece nikad.

Ovako odbrana ispada samo u kantonalnoj ligi.

On 11/4/2024 at 8:44 AM, Emcomne said:

Na koju foru je on prvi golman meni to ne ide u glavu

Dobro, pitanje, zašto je uopšte doveden u klub? Da li je stvarno doveden da bude prvi golman

Na stranu to, da imaš najboljeg golmana, pa i tog ima da izbuše ako je zadnja linija pre svega i ostatak u kanalu kao što je to slučaj kod nas

Kod nas nije problem samo što nam fali kvaliteta po mom mišljenju, mi i to što imamo, nemamo u kontinuitetu, Čilvel i Dzejms su više bolesni, Fofana mnogo odsustvovao, zadnji vezni koji je doveden da zameni Kantea Kaisedo igra kako igra, neću sad da ga komentarišem, Laviu vidiš samo na službenoj stranici itd....

samo ću da dodam i to da smo mi golmana koji je bio jedan od najboljih igrača kada smo osvojili LŠ otkačili ili je on otišo, ne znam šta je po sredi, kao prljavu krpu, što mi uopšte nije jasno, jel je on stvarno dobro igrao onda kada je i tim dobro igrao, a Sančez će nažalost mislim uvek imati neke promašene partije

Kepa koji je plaćen boga oca, na pozajmici dve godine, situacija nam je toliko komična postala da možeš pozorišnu predstavu da napišeš po njoj

Meni je sasvim razumljivo da primamo golove zbog klimave odbrane, ali ove "bravure" gdje je napravio penal na par utakmica, nema pravovremena izlijetanja, kod kornera je beskoristan, jedino je zablistao protiv Bormuta ali to je to. Po meni je Jorgensen isto klimav i baš smo u nezavidnoj situaciji sa golmanima... 

Ne mora da se zabije u njega, dovoljno je da malo istrči. Barem da ga zbuni. Sveukupno smo dosta naivna/neiskusna/neinteligentna/nezrela ekipa. Igrači su nam dobivali bespotrebne kartone, pravili su se bespotrebni prekršaji u zonama iz kojih Arsenal prijeti centaršutevima, puštali su lopte u aute koji nisu naši, u kornere misleći da je gol-aut za nas, u gol-aut za njih misleći da je korner za nas. Kad sam već na Sanchezovoj temi da spomenem i ovo. Dosta vremena gubimo na izvođenje gol-auta i auta i zato se nekom učini da zadržavamo vrijeme.

Ne treba srati po covjeku samo iz razloga jer se prije sralo cesto po njemu.

Branio je sasvim dovoljno dobro i korektno. Za oba gola je odbrana kriva gdje su i Haverc i Martinelli dosli na 3-4 metra od gola. Golmanovo je da izlazi sa gol linije kad je u pitanju neka kontra protivnika ili 1 na 1.

Odbrana nam je propuh i ocigledno ne radi se nista po pitanju toga.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.