3. august 2023.3 god. comment_347362 Navodno dogovoren njegov transfer. U suštini dovodi se kao konkurencija Kepi. Dobro igra nogom i brani toplo hladno. Nije loš transfer iako smo imali posla sa starim prijateljem Brightonom. Mislim, ovaj grafikon slabo išta govori, još su glupo sklalirane vrijednosti, ali neka ga. Neka @Adi da bolje poređenje. Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347364 Jedan od onih igrača koji imaju sve predispozicije za veliku karijeru, ali povremeno kiksnu zbog čega je i izgubio mjesto prvog golmana u Brightonu. Ovaj je spoj najboljih osobina Kepe i Mendya i koliko sam vidio nema nekih izraženih mana. Bolji mi je od Raye koji ide u Arsenal. Zna li se koliko će nas koštati? Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347365 Vrlo lose rjesenje. Kikser, nesiguran i nepouzdan golman. To sto je kostao 20 miliona ne cini ovaj transfer dobrim. Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347369 kakva genijalna uprava, nisu mogli kepu prodati pa su odlucili dovesti jos goreg golmana da mu bude konkurencija. clean sheet ce biti pojam u novoj sezoni. Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347370 Igraci prvog tima Brajtona su bili kurcina, trenerski stab im je kurcina, ali sad kad dovode rezervnog golmana sigurno ce biti dobar Prijavi
4. august 2023.3 god. comment_347377 Jeftinije ce ispast arsenala Raya koji je petr cech za ovog. Joj sto i basi bacaju lovu jbo im brajton nanu Prijavi
5. august 2023.3 god. comment_347388 Ponavljam teski kikser od golmana. Potpuni promasaj. Nek me demantuje ali sumnjam. Ovo ce biti kao sa Ćućurelom. Prijavi
5. august 2023.3 god. comment_347390 20 miliona, to je 10-ak miliona od prije 10-15 godina. Nije puno plaćen i da se pokaže kao flop. Jbg nemoguće je za ove pare dobiti boljeg golmana. Prijavi
5. august 2023.3 god. Autor comment_347391 Ma ovo je skroz OK rješenje, mogao si eventualno uzeti nekog da bude prvi golman, ali tad bi morao dati 90 miliona. Mislim da ćemo golmana uzeti slj. godine, Kepa će imati godinu dana ugovora i vjerovatno će otići, a mi ćemo uzeti nekog ko bude aktuelan i to je to. Mada nikad ne znaš, možda ovaj Sanchez vrati formu i postane prvi golman. Zna li se jel onaj trener golmana iz Brightona i dalje kod nas? Možda ga on može dotjerati. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347671 Čestitke, nova naša jedinica. Niko u historiji kluba nije lakše postao prvi golman. U koje li je turbe on ubacivao? Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347682 Isto ko i Kepa, prima ga ko kako sutne na gol, a vamo ga Real i Bayern traze. Prijavi
13. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347723 Sta rec za ovog lika. Onako, nije da je imao nekog posla. Ovaj zadnji pas je mogao usrat cijelu tekmu. Jak je na vazdusnim loptama. Naspram kepe u tom segmentu smo dobili upgrade. Kako skide onaj korner poolu alal vera. No ostalo dal je bolje, pokazat ce se u narednim utakmicama. Prijavi
13. august 2023.3 god. comment_347759 2 ciste lopte poslao u aut i pukom srecom nas nije kostao boda onim dodavanjem u zadnjim minutama meca. To je samo pocetak bravura, a izgleda da ce lik biti prvi golman ekipe. Prijavi
13. august 2023.3 god. comment_347767 Kod gola kreno nogom u blok i onda na pola puta vrati nogu i baci se rukama Prijavi
14. august 2023.3 god. comment_347812 Koliko je nekada znao biti i dobar toliko je nekada imao umobolne greške, pogotovo kada su u pitanju penali i poklanjanje istih. Ne raduje me on kao prvi golman ali šta ćeš, bitno da smo mi Real namirili Prijavi
14. august 2023.3 god. comment_347816 Mozda nam na godinu dadnu nekog ofanzivca kad dovedu mbappea Prijavi
17. august 2023.3 god. comment_348027 Preuzeo je dres sa brojem 1. Hoćemo li uopšte dovoditi golmana? Možda se spremamo za 4-4-3 formaciju. Prijavi
17. august 2023.3 god. comment_348032 Backup golman će se dovesti, ali zvanično 2. golman Brightona postaje 1. golman Čelsija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.