25. januar 2025.1 god. comment_362106 Ja uopšte ne sumnjam da će startati i sljedeću utakmicu. Pa čitate li išta? Evo današnja vijest, bukvalno kaže: "Nema sumnje da je ove sezone prvi golman, a za budućnost ništa nije sigurno." Što Onana brani u Unitedu? E tako će i ovaj kod nas. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_362107 Nemam mnogo šta da dodam sem čuđenja da nikome nije palo na pamet da kupi normalnog golmana. Pa jebem ga ja imaš Sancheza i tebi je rješenje dovesti Filipića. I sad kad su se doveli u tu situaciju opet neće biti ono očigledno rješenje nego će još jednog dodavača sklonom poklanjanju golova za 25 ili 30m i hajmo opet u krug. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362122 On 8/3/2023 at 6:01 PM, Wisey said: Vrlo lose rjesenje. Kikser, nesiguran i nepouzdan golman. To sto je kostao 20 miliona ne cini ovaj transfer dobrim. Kretencina. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362127 Dvije greške u dvije uzastopne utakmice koje su dovele do gola su valjda razlog da ovog golmana konačno postave ba pravo mjesto. Uprava nažalost ne razmišlja o golmanu nego o krilu kojeg se i Manchester United želi riješiti. Nadam se da je od sljedeće utakmice na klupi jer ovakvom kikseru nije mjesto u prvoj postavi. Svaki drugi potez bi bio poruka drugima da mogu do besvijesti griješiti i igrati kako hoće. Klupa do kraja sezone!!! Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362128 Jedan od velikih problema ove ekipe pod ovim trenerom je što su mu igrači nedodirljivi. Sanchez kontinuirano brani loše i brani uvijek. Jedine utakmice u ligi koje je propustio bile su one igrane u sredini sedmice, što znači da nije mijenjan zbog grešaka nego da ga malo odmori. Fofana na startu sezone nije znao gdje se nalazi i uvijek je igrao. Colwill je zacementiran bez obzira na formu. Enzo je imao period sezone kad je bio igrač manje i uvijek je igrao. Za Jacksona ne trebam trošiti riječi. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362130 Ja sam 100% Maresca out ako vidim Sancheza u prvih 11 iduci mec. I ovako sam blizu ali ako vidim Sancheza iduci mec na golu gotovo je, prekrizut cu ga nece ga oprat 10 zaredom pobjeda. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362133 3 hours ago, hamco said: Ja sam 100% Maresca out ako vidim Sancheza u prvih 11 iduci mec. I ovako sam blizu ali ako vidim Sancheza iduci mec na golu gotovo je, prekrizut cu ga nece ga oprat 10 zaredom pobjeda. Pa komotno ga sad prekrizi da se ne nadas dzaba. Vec je rekao da ce igrati. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362137 Vjerovatno je htio nešto ovakvo izvesti. AQOmPN9h-oeZXC8gfUPDadFCIqTsXtBcxAmogPUtpHQksnDp9E_1sKZj6cJt_K9MDSw295abvwQ1o9wYnVtFN471.mp4 Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362154 A Bulka bolji od sve i jednog. Danas upisao clean sheet protiv @hamcovog Marseillea. Prijavi
16. mart 2025.1 god. Autor comment_363204 Mentol više truda uloži u guranje nego u pozicioniranje pa ga lik lobuje jer stoji boga pitaj gdje. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363209 Imo je 5-6 gresaka za poluvrijeme, veci je idiot Maresca sto ga vratio opet u orvu postavu. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363211 Cinjenica je da mi ni nemamo postenu zamjenu za ovog. Jorgensen je samo prividno bolji. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363226 Pogledaj ti imbecilčine sta radi kod kornera. Nigdje nikog oko njega i on ide glumiti nesto, izlazi metar naprijed da bi odgurivao igrace. Onda ga lik loba ledjima okrenut skoro iz mrtvog ugla. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.