Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Mislim da ni odbrana nije sigurna sta ocekivati od njega sto unosi nervozu, ne znaju da li ce istrcati, da li ce ostati na liniji, da li ce ispucati ili dodati. Apsolutno nesiguran u svemu tome. On nije los sut stoper ali zbog svega ovog ranije recenog ne smije biti prvi golman ekipe.

Branio je finale odlicno, i dalje mislim da nije kapacitet da bude u Chelseau ali sinoc u finalu je branio maestralno.

Uze on zlatnu rukavicu, ali opet mi se gace tresu kad on ima loptu, onamo mu je Barkola skinuo ali se nije srećom snašao. Hvala na svemu nadam se da si na klupi od avgusta.

• 5 sedmica kasnije...

1. Mora uprava da prestane da plasira priče kroz novine kako je su super prezadovoljni sa njim i ostalim opcijama

2. ne sme naš trener da krivi publiku koja je i onako pozorišna za greške golmana

3. neka prestane da dodaje protivničkim igračima i smanjiće broj kikseva na minimum/prihvatljivo za golmana tipa 2-3 umesot 6-7

prva dve stavke iriritaju prosto navijače, pogotovo zato što se to potencira ili nakon njegove greške ili neposredno pre toga

ajde da nismo imali ranije dobre golmane pa da nas farbaju, jbg, jesmo pa znamo i za nešto drugo osim njegovog nivoa 

However, the EFL immediately responded to Arteta’s claims saying: “All clubs play with the same ball.”

After revealing this season’s ball, Puma marketing vice-president Richard Teyssier said: “On average, a professional footballer has control of the ball for around 109 seconds every game.

"So when you have the ball at your feet you need to make it count and create moments that make a difference on the pitch."

kakav odgovor bože

• 4 sedmice kasnije...
On 8/13/2025 at 7:07 PM, Wisey said:

Ajmo prognoze koliko ce nas debil golova kostati naredne sezone. Moj tip minimum 6.

Pocelo je. Ovo se moze komotno racunati kao 2.

Kakvo smeće od golmana.

1 minute ago, Wisey said:

Pocelo je. Ovo se moze komotno racunati kao 2.

Svaki naredni gol na ovoj utakmici se može i treba računati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.