4. decembar 2023.2 god. comment_350233 6 minutes ago, ker said: Hamci je Matej Delac bolji od Kepe. Sanchez na momente stvarno dobar, ali precesto ima ispade. Haha priznajem, htio sam malo zapalit masu na forumu. Logicno, znao sam da ces ti odgovorit. Prijavi
4. decembar 2023.2 god. Autor comment_350234 1 minute ago, hamco said: Haha priznajem, htio sam malo zapalit masu na forumu. Logicno, znao sam da ces ti odgovorit. Jace je od mene 🤣 Mada iskren da budem zaboravio sam da Kepa i postoji, ali i ovaj jaro mi je klimav... Ili mozda ocekujemo previse nakon Cecha i zmije. Prijavi
4. decembar 2023.2 god. comment_350239 Ja ne znam ni koga bi doveo na tu poziciju golmana: onog iz Porta ili Maignana (De Gea je free, Ramsdale nezadovoljan).Ovo ostalo me nije bas impresioniralo. Ovaj prvi bi kostao 100 miliona a mislim da nijedan golman toliko ne vrijedi. Mike bi mozda i bio dostupan. Barceloni je povrijedjen golman, Realu isto, Bayern ce traziti novog golmana, Newcastleu se povrijedio Pope... bit ce borbe vec u Januru za golmane. Prijavi
4. decembar 2023.2 god. comment_350240 Trenutno je bas kriza za golmane, nemas koga dovesti. Ovaj nas Sanchez, ne brani lose, al u igri s loptom katastrofa, svaki put mi se zeludac okrene kad mu vrate loptu i on onda gleda razmislja ne zna sta bi sanjom Prijavi
4. decembar 2023.2 god. comment_350246 Nema opcija na tržištu. Nema golmana kojeg bih poželio vidjeti kod nas. Možda su sad greške golmana pod posebnim povećalom pa se svaki čini nedovoljno dobrim. Svaki ima kikseva i mana. 1 hour ago, Bari said: Ja ne znam ni koga bi doveo na tu poziciju golmana: onog iz Porta ili Maignana (De Gea je free, Ramsdale nezadovoljan).Ovo ostalo me nije bas impresioniralo. Ovaj prvi bi kostao 100 miliona a mislim da nijedan golman toliko ne vrijedi. Mike bi mozda i bio dostupan. Na listu solidnih opcija bih dodao i Kobela. Prijavi
5. decembar 2023.2 god. comment_350260 Kobel igra nogom smece. Costa i samo Costa, ima otkupnu klauzulu od 65 miliona funti. Maignan dostupan za 70+ i to mozda. De Gea smece, Ramsdale prosjek, a kosta 40ak. Popea dovesti na ljeto ili Costu i to je to. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350280 Kakve duge lopte ispucava kriminalno, ono ni u drugoj kantonalnoj nema, nepouzdan u svakom segmentu igre. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350300 Danas opet brani nemoguće, a onda je izpucava protivniku u noge. Valjda se može trenirati ta igra s loptom majke mu ga, ja bi ga svaki dan na treningu tjero da samo izpucava i vraća loptu u igru Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350323 Bas sto rece Edvin, momak nekad brani stvarno teske situacije al igra s nogom mu je blago reci katastrofa. U tom segmentu je gori i od Mendya. Nije ni najmanji krivac veceras, naprotiv zasluzio je momak pohvale. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350328 U jednom trenutku se zagrijavao i Petrovic, eto koliko je los bio. Opet na drugu stranu, ipak je imao nekoliko sjajnih odbrana. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350337 Pohvale za odbranjeni penal. Fino ga je sačekao i bacio se tamo gdje lopta ide. Šut nije bio jak i nije išao skroz uz stativu tako da je uspio da odbrani. Mimo toga imao dobrih odbrana. Naravno, uvijek ima i druga strana. Uopšte mi nije jasno zašto kada istrči 10 metara od gola daje rizičnu loptu između dva naša igrača, praktično nikome, da ne kažam protivniku. Kad istrčiš sa gola izbij je na krov stadiona. 1 hour ago, diablo_bih said: U jednom trenutku se zagrijavao i Petrovic, eto koliko je los bio. Opet na drugu stranu, ipak je imao nekoliko sjajnih odbrana. Da, nisam na prvu uspio prepoznati o kome se radi. Metodom eliminacije sam ustanovio da je to on. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350359 Umobolnik je sinoć bio jako dobar, nije zasrao ni jedan gol i odbranio je penal, pored toga imao je dosta dobrih odbrana dok kod golova zaista nije mogao ništa. Naravno pasova i ispucavanja kurčevih je opet bilo ali to sam već i navikao malo... Što se tiče dostupnih tj realno dostupnih golmana (dakle ne Pope) sve je navikano i preskupo. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. Autor comment_350362 Sto je najjace on ima dobar pas generalno, tj. nije problem u preciznosti nego u tome sto su mu odluke nekad retardirane. Sto znaci da mu samo neko treba da objasni da kad istrcava 20 metara od gola ne glumi Iniestu pasovima kroz redove. Ostalo je ok, fino je branio i definitivno sinoc najbolji pojedinac. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350423 23 hours ago, ker said: Sto je najjace on ima dobar pas generalno, tj. nije problem u preciznosti nego u tome sto su mu odluke nekad retardirane. Sto znaci da mu samo neko treba da objasni da kad istrcava 20 metara od gola ne glumi Iniestu pasovima kroz redove. Ostalo je ok, fino je branio i definitivno sinoc najbolji pojedinac. Ima dobar pas ali ne zna kome, kad dodati i u kom trenutnu, pa jebo te onda taj pas. To ko kličko, imam kurac ali ne znam đe ide Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350441 Sanchez je Oliver Kahn licno za Kepu. Grijesi, to je sastavni dio igre. Ima vremena da popravi. Barem ne prima eurogolove svaku utakmicu kroz citavu sezonu. Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350511 Pochettino says Sanchez injured his knee vs Man United and Cucurella also twisted his ankle before coming off. He says the injuries are "too much to build something solid". Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350515 A Đorđe nije baš ulio povjerenje onim boksanjem za 2:0. Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350527 Jbga, nezahvalno je debitirati u 80 i nekoj minuti, nakon povrede drugog golmana. Trebo mu je u kupu dati šansu protiv Blackburna. Ne bi li se pokazao kao novi Hilario, treća opcija. Prijavi
11. decembar 2023.2 god. comment_350546 Neka malo umobolnika na klupi, nek odmori jebat ga ionako smo kanta. Da vidimo od čega je Đoka skovan Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355223 Došao je kao golman sa par sezona iskustva u Premier Ligi i povremeni reprezentativac Španije za ne tako male pare i branio je kao da je on ustvari anonimus iz Amerike bez iskustva na ozbiljnom nivou. Na kraju su isplivale njegove strane koje su ga dovele do toga da bude treći izbor u Brightonu. U početku su mu refleksi toliko kasnili da se na neke lopte nije ni bacao. Bilo me je strah svakog protivničkog šuta. Sezonu nam je spasilo to što ga je zamijenio Petrović i pokazao se puno boljim, tako da što smo izgubili na jednom, dobili smo na drugom. Nije bilo sve katastrofa, imao je i neke dobre momente, ali za narednu sezonu može biti samo treći izbor na šta on ne bi pristao. Očekujem prodaju ili posudbu, plata mu nije prevelika (60 hiljada funti sedmično) i ugovor mu je do 2030. godine, može ga se lako negdje uvaliti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.