Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Ma on je danas najmanje zasluzio kritike. Izvadio je 2 3 gola. Siguran je bio i kod kornera. Ja sam zadovoljan, bolji je od ocekivanog. 

Ali stoji da je mogao bolje kod pogotka Watkinsa. 

• 2 sedmice kasnije...

Dobar je ali ima uvijek tu neku grešku koja nas moze skupa koštati, sreća to se jos nije ostvarilo, ali sigurno hoce jednom, pitanje je vremena ako ovako nastavi.

Mora mu se priznati i da ima dobrih intervencija, sinoc zicer odbrani, i neprikosnoven je u vazduhu, sve moguce kupi. Vidi se i na njemu kako gomila samopouzdanje sto moze biti samo dobro po nas.

Bit ce on ok.

• Autor

Zasad ispade bolja opcija od Kepe, stvarno je siguran. Jedino da sredi ove ispade sa iznenadnim dodavanjem protivnicima bar jednom po mecu i imamo stvarno dobrog golmana.

Dosta odbrana izgleda lagano jer je stvarno ogroman i kad se rasiri pokrije dobar dio gola.

Popravlja formu, na prvim utakmicama nije mogao da odbrani ništa što ne ide pravo u njega. Sada to već bolje izgleda, prvi po clean-sheetovima, drugi po procentu odbrana, u spriječenim golovima ušao u plus (2.1) i u još nekim poželjnim kategorijama je u vrhu. Sigurno mu je nedostajalo utakmica. Dodavanja moraju puno bolja, ovo što je demonstrirao je gore od De Gee.

• 3 sedmice kasnije...

Ma ko bi mu normalan rekao da onakve lopte daje. Ostalo manje od 15 min do kraja, poigravamo se bukvalno s njima, navlacimo ih da izidju visoko pa slozimo jos jednu kontru za kraj i frajer ovo napravi.

Nazalost ocekivano, znao sam da je samo pitanje vremena. Vec je protiv nizeligasa u kupu poklonio penal, protiv Brajtona 2 puta isto tako pa nekim cudom nisu kaznili. I evo sad kad je najbitnije te sjebe. Ovako je i u Brajtonu radio, ne jednom. Tako ce kod nas isto biti, vidjet cete da ce nas jos nekoliko puta direktno kostati bodova.

Moram još par reči napisati o ovoj individui. Pročitah da je Poch videp dosta pozitivnih stvari na utakmici, pa se pitam da li je dotični jedan od njih. Druga stvar koja me frustrira jeste činjenica da kreten nije imao posla na utakmici, znači ni jedna odbrana koja bi delimično poništila onaj maloumnički potez. Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? 

26 minutes ago, Corto Maltese said:

Moram još par reči napisati o ovoj individui. Pročitah da je Poch videp dosta pozitivnih stvari na utakmici, pa se pitam da li je dotični jedan od njih. Druga stvar koja me frustrira jeste činjenica da kreten nije imao posla na utakmici, znači ni jedna odbrana koja bi delimično poništila onaj maloumnički potez. Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? 

Jesi, jer mu je zamjena skoro pa amater. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.