17. septembar 2023.3 god. comment_348989 Pored Mudryka jedini sto je nesto radio. Dobrih par odbrana. Prijavi
24. septembar 2023.3 god. comment_349099 Odbranio je dosta toga, ali ono se ne smije primiti. Prijavi
24. septembar 2023.3 god. comment_349101 Ma on je danas najmanje zasluzio kritike. Izvadio je 2 3 gola. Siguran je bio i kod kornera. Ja sam zadovoljan, bolji je od ocekivanog. Ali stoji da je mogao bolje kod pogotka Watkinsa. Prijavi
2. oktobar 2023.3 god. comment_349316 Sanchez crna macka. Kako bi relo nazivao tamnopute igrace tamo u prvim danima ovog foruma. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349319 Da je neko ozbiljnije šutnuo prema golu, druga bi se pjesma sada pjevala Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349329 Dobar je ali ima uvijek tu neku grešku koja nas moze skupa koštati, sreća to se jos nije ostvarilo, ali sigurno hoce jednom, pitanje je vremena ako ovako nastavi. Mora mu se priznati i da ima dobrih intervencija, sinoc zicer odbrani, i neprikosnoven je u vazduhu, sve moguce kupi. Vidi se i na njemu kako gomila samopouzdanje sto moze biti samo dobro po nas. Bit ce on ok. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. Autor comment_349373 Zasad ispade bolja opcija od Kepe, stvarno je siguran. Jedino da sredi ove ispade sa iznenadnim dodavanjem protivnicima bar jednom po mecu i imamo stvarno dobrog golmana. Dosta odbrana izgleda lagano jer je stvarno ogroman i kad se rasiri pokrije dobar dio gola. Prijavi
5. oktobar 2023.3 god. comment_349390 Popravlja formu, na prvim utakmicama nije mogao da odbrani ništa što ne ide pravo u njega. Sada to već bolje izgleda, prvi po clean-sheetovima, drugi po procentu odbrana, u spriječenim golovima ušao u plus (2.1) i u još nekim poželjnim kategorijama je u vrhu. Sigurno mu je nedostajalo utakmica. Dodavanja moraju puno bolja, ovo što je demonstrirao je gore od De Gee. Prijavi
6. oktobar 2023.3 god. comment_349398 On 10/3/2023 at 7:22 AM, hamco said: Njihov rating sistem mi je očajan, poredeći sa utakmicama koje sam gledao i rejtinzima koje su davali igračima. Kod Sancheza su to potrefili, solidan je bio ali opet mi je recimo bolji bio protiv Fulhama nego protiv Ville Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. Autor comment_349565 Ne moze se on kutarisati ovih glupih dodavanja pa to ti je. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. comment_349569 Jebem mu mrtve, jebem mu 17. koljeno i porjeklo. Ojjj Allahami ne bi zalio da saznam da ga je neko likvidirao veceras. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. comment_349571 Uredu je psovati mu, karina je od golmana, ali ne bi on dodavao da mu nije trener naredio. Zbog toga je na kraju otjeran Mendy, pa i Kepa - jer jbg golmani su koji ne znaju igrati nogom lol. Evo ovaj zna pa nam sjeba pobjedu. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. comment_349577 Ma ko bi mu normalan rekao da onakve lopte daje. Ostalo manje od 15 min do kraja, poigravamo se bukvalno s njima, navlacimo ih da izidju visoko pa slozimo jos jednu kontru za kraj i frajer ovo napravi. Nazalost ocekivano, znao sam da je samo pitanje vremena. Vec je protiv nizeligasa u kupu poklonio penal, protiv Brajtona 2 puta isto tako pa nekim cudom nisu kaznili. I evo sad kad je najbitnije te sjebe. Ovako je i u Brajtonu radio, ne jednom. Tako ce kod nas isto biti, vidjet cete da ce nas jos nekoliko puta direktno kostati bodova. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. comment_349581 Iskreno je samo je bilo pitanje vremena kad ce pogrijesiti tj kad ce neko kazniti njegove greske. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. Popularna objava comment_349587 Danas na djelu tzv. golmani koji dobro igraju nogom Raya i Sanchez. Kako onda igraju oni koji ne znaju nogom? Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349592 Moram još par reči napisati o ovoj individui. Pročitah da je Poch videp dosta pozitivnih stvari na utakmici, pa se pitam da li je dotični jedan od njih. Druga stvar koja me frustrira jeste činjenica da kreten nije imao posla na utakmici, znači ni jedna odbrana koja bi delimično poništila onaj maloumnički potez. Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349593 26 minutes ago, Corto Maltese said: Moram još par reči napisati o ovoj individui. Pročitah da je Poch videp dosta pozitivnih stvari na utakmici, pa se pitam da li je dotični jedan od njih. Druga stvar koja me frustrira jeste činjenica da kreten nije imao posla na utakmici, znači ni jedna odbrana koja bi delimično poništila onaj maloumnički potez. Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? Jesi, jer mu je zamjena skoro pa amater. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.