Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

2 hours ago, Wisey said:

Pogledaj ti imbecilčine sta radi kod kornera. Nigdje nikog oko njega i on ide glumiti nesto, izlazi metar naprijed da bi odgurivao igrace. Onda ga lik loba ledjima okrenut skoro iz mrtvog ugla. 

Pobedio je sanas odgurivanjem Keruše

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Spasio nas sa 2 vrhunske odbrane. Te odbrane su vrijedne kao kada napadaci postizu golove. Bravo za danasnju partiju. Da frajer nema brain fart bio bi sasvim solidan golman jer je fakticki veoma dobar u istrcavanju i kupljenju visokih lopti i dobar je shot stoper na liniji. Jebe ga igra nogom i to pomucenje razuma kada iz cista mira napravi neku glupost.

5 golova je direktno skrivio, a nije sezona jos ni zavrsila. Halo, 5 golova jedan golman direktno poklonio. Neki to ne urade u 5 sezona.

A da ne pricam koliko je jos golova primio koje mu nisu racunali u te "direktne". Tipa onih protiv Arsenala, Brajtona, Bornmuta i slicno. To su golovi koje normalan golman ne bi primio. Idiot bi.

Nije slucajno frajer u Brajton treci golman bio. Isto ovako je i tamo branio, i ljudi ga nisu mogli vise durati. Mogu misliti soka u Brajtonovoj Upravi kad je dosao Celzi da njega kupi.

Smijesno sta moram citati. Frajer danas onakve dvije odbrane, doslovno donio bodove tim odbranama i onda ovdje citam da su to vise lagane odbrane ali je on teatralno to odbranio i izgledaju teski sutevi i dobre odbrane.

Svasta, malo je reci nefer i neobjektivno.

2 hours ago, hamco said:

Smijesno sta moram citati. Frajer danas onakve dvije odbrane, doslovno donio bodove tim odbranama i onda ovdje citam da su to vise lagane odbrane ali je on teatralno to odbranio i izgledaju teski sutevi i dobre odbrane.

Svasta, malo je reci nefer i neobjektivno.

Slazem se, to sam i ja prije spominjao. Rijetko se pise kad treba pohvaliti, ali kad treba popljuvati, tu nema problema.

Pa ako se pohvali za izolovanu utakmicu kao sto sam ga ja pohvalio, ne znaci da je generalno dobar. Ipak ostajem pri svom misljenju da je on dobar shot stoper ali frajer ima svaku utakmicu pomucenje uma i napravi neku glupost bilo to dodavanjem protivniku u noge ili izletanjem u neobrano grozdje i slicno. Zbog toga je nesiguran na najvaznijoj poziciji na terenu i treba ga zamjeniti boljim golmanom. Medjutim, cisto branjenje, refleksi tu je veoma dobar. Nazalost to nije dovoljno zbog svega gore navedenog.

• 1 mjesec kasnije...

Klub ne smije sebi dozvoliti da u još jednu sezonu krene sa idejom da ovaj čovjek bude prvi golman ekipe. Prva stvar koja se mora promijeniti naredne sezone je golman. Ne znam čime je zaslužio ovako bezgranično povjerenje. Jedina njegova prednost je što je visok i ima duge ruke i noge, pa može da uprkos lošim refleksima skine lopte koje mu idu relativno blizu. Navodno mu je glavna prednost igranje sa loptom u nogama, ali ja to stvarno ne vidim. Ako je dobra igra nogom uvaljivati saigrače i nabijati lopte u aut, onda je stvarno dobar nogom. Potpuno sam nezadovoljan njegovim partijama, sve sam vidio šta sam trebao i vrijeme je da ga se riješimo.

Sanchez je Chelseaju donio puno ove sezone pa usudit ću se reći jedan od najzaslužnijih za Ligu prvaka, pogotovo u završetku sezone.

Da želim boljeg - želim.

Nije u najužem krugu najboljih golmana svijeta, nije klasa Alissona, Courtoisa, ali je u Premier ligi među najboljima.

Vrlo rado bih Dioga Costu koji je blizu ovoj spomenutoj dvojici, ali nije Sanchez najveći problem Chelseaja niti najveća rupa u postavi.

Nama je Mendy branio kada smo osvojili Ligu prvaka, naravno to je bio masterclass Tuchela.

On 6/10/2025 at 9:10 AM, Geremi said:

Sanchez je Chelseaju donio puno ove sezone pa usudit ću se reći jedan od najzaslužnijih za Ligu prvaka, pogotovo u završetku sezone.

Krava dala 100 litara mlijeka, šutnula kantu i svo se mlijeko prolilo i još jednom trznula nogom i slomila gazdarici nogu

5 hours ago, BT14 said:

Krava dala 100 litara mlijeka, šutnula kantu i svo se mlijeko prolilo i još jednom trznula nogom i slomila gazdarici nogu

Ne znam jesi li gledao protiv Foresta, Uniteda, Evertona, Liverpoola.

Dajem ruku u vatru da neke lopte Petrović ne bi obranio.

Dobar golman može sam nositi momčad, koliko je nama Cech značio prije 20 godina.

Dok nema Dioga Coste ili Kobela, Sanchez je najbolja opcija. Bolji i od Maignana koji je prvi transfer napravio s 25 godina u Milan kojem je očajnički trebao kakav takav golman, što pokazuje i visina odštete tog transfera.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.