Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

Ma nisu neki teški šutevi bili iskreno, traljavo i neprecizno je šutao Watkins više nego što je on napravio neku vrhunsku odbranu. Mogu ga pohvaliti jer nije bilo malouman jučer. Sve pohvale.

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

• Autor

Taj Watkinsov sut je mogao lagano proci kroz noge, ali je refeleksno odregovao i na vrijeme se spustio. Al dobro neka ti.

Meni je pozicija golmana najvise vezana za tu neku sigurnost, svaki golman napravi neku vrhunsku odbranu, isto tako svaki golman primi amaterski gol. Mozemo se sjetiti Cecha, vrhunski golman, donijeo nam je tone bodova direktno svojim odbranama, isto tako znao je primit svakakve golove, ali je donosio sigurnost, Courtois isti slucaj. 

Niko ne moze da kaze da su Cudicini ili Hilario amaterski golmani ali svaki put kada bi mijenjali Cecha, neka nervoza se uvlacila sama od sebe, bas kao posljedica jednostavno te neke nesigurnosti, o tome pricam.

Sanchez nikada nece donijeti tu sigurnost, to je jednostavno tako, nemam problem da ga pohvalim ili da ga kritikujem za ovaj ili onaj gol ili odbranu, ali nikada necemo dobiti u njemu sigurnost.

Mi bi sa pouzdanim golmanom i komadantom na mjestu štopera bili svemirski brod u odnosu na ovo sto sada imamo, e onda bi poceli pobjeđivati i preživljavati i one utakmice u kojima malo sta funkcioniše.

Jos ce da nas gaslightuju statisticari kako imamo dobrog golmana

Ako postoji velika rasprava o tome da li je neko odlican igrac, znaci da nije.

Da je zaista odlican igrac, ne bi bilo diskusije o tome.

Majmun kosmičkih dimenzija, koliko prodanih lopti, koliko glupih odluka. Gura Badiashileu loptu na desnu nogu, dok mu lavia stoji u sredini sam potpuno, sreća da Kulusevski nije primio dobro loptu Badiashillea.

Svaka čast za danas.Nije imao svojih retardiranih ukopavanja saigrača ili čiste prodaje lopte, ako ne računamo izbijanje u aut pod pritiskom što mi je iole bolje od ovog ranije navedenog. Imao nekoliko odličnih odbrana. 

Covjek ne zna igrati na golu, ne znam kako Mareska i dalje forsira da lik igra u odbrani a svako malo se može desiti kiks. Neka je nabije od gola čim postane gusto. Ima dobre reflekse, jedino ga jebe ovaj presing.

Podržavam da je svaki put izbije u aut, pa nek Maresca sebi kose čupa.

Ali sumnjam da mu je Maresca rekao da izbija. Mislim da je jednostavno sam skontao da treba. 

Ako vidimo Jorgensena na golu protiv Evertona, to je zato što mu je Sanchez odbio poslušnost da mora dodati igraču bez obzira na sve.

Ma juce je opet pohvalio Sanchez na presu posle meca. Bukvalno se sjeca njegovih odbrana koje su nam donjele bodove: Bmouth penal, protiv Foresta, Ville, Brentforda... i pohvalio ga opet :D

Za golmana je dosta stvari bitno, normalno da mora biti rođen/treniran za to, ostalo je posle kad izađe na teren samopouzdanje na šta veliki uticaj imaju i igrači iz zadnje licije plus DM.

Čeh je ispred sebe imao veovatno jednu pravu mušku čeličnu ekipu što se nama godinama posle nije desilo, fakt jeste da je Kurtoa jedne sezone branio fenomenalno ali i to je bilo onda da su defanzivci igrali stabilo

A šta sad imaš, kapiten više kući provodi nego na treningu, Čilvel je za epizodu Dosije X, Fofana možda i može nešto ali je malo nestašan, Disasija ne znam dal vredi da komentarišem, gotivan je ali presmotan, i ja bih recimo u svakom momentu pre stavio Kurta Zumu na teren nego njega, a što je najgore, potrošili smo brdo para a strepimo sad svaku drugu, treću utakmicu bar po jedan kiks koji dovodi do direktne šanse za protivnika

i neka se ljute možda ovde neki ali samo je Kaisedo prodao bar 5-10 lopti nakon čega smo primali gol

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.