18. august 2024.2 god. comment_357451 Vratio se maloumnik na gol, ni kriv ni duzan. Samo nastavlja gdje je stao. Prijavi
18. august 2024.2 god. comment_357466 Ono je trebalo upisati kao autogol. Jer bukvalno je sam sebi majmun dao gol. Ako je on bolji od Kepe, nek fudbal ide u 3 pe em. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357530 Nešto miriše da je ovo direktna instrukcija od Boehlyja. Jer čamuga je doveden dosta ranije i uspio se vratiti iz mrtvih. A niko nije slijep da vidi da je loš golman. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358124 Kakvo je ovo govno od golmana majke vam jebem clearlake, frajer hvata loptu ko, da je vruca pegla. Kupujemo 8 golmana za 20 miljuna nego jednog normalnog.. ne znam jel plakat il se smijat Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358416 Daleko najbolji njegov nastup za klub. Iskreno nisam mogao vjerovati da je u stanju izdrzati 96 minuta utakmice a da ne napravi nijednu glupost. Nek sam i to dozivio... Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358417 3 minutes ago, Wisey said: Daleko najbolji njegov nastup za klub. Iskreno nisam mogao vjerovati da je u stanju izdrzati 96 minuta utakmice a da ne napravi nijednu glupost. Nek sam i to dozivio... Pokraden da ne bude igrac utakmice. Sancho je bio odlican ali Sanchez je imao utakmicu za cistu desetku. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358598 Imam isti utisak kao u vezi sa Kepom. Na ovakvim utakmicama neće biti preteranih problema, ali će ti protiv jačih uvek neko dati lagan gol. Nemam previše poverenja, iako za sada ok brani. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358808 Ma cudo je bilo da je i ovoliko izdrzao bez neke idiotarije u svom stilu. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358809 Kakav majmun u pm, najžalosnije je samo što on ostaje prvi golman bez obzira na sve. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358818 Sad da covjek kaze recimo: ok donio nam je bodove protiv Bournemoutha pa mu se moze ovdje greska oprostiti. Ali kad znas da se radi o idiotu i tempiranoj bombi gdje je samo pitanje kad ce sljedeci put napraviti neku glupost, da sam trener gurnuo bih Jorgensena. Za njega bar jos uvijek ne znamo kakav je, tako da ima neke nade. Ovdje smo samo imali srece da protivnik igra samoubilacki ali da je ovo uradio protiv neke bunkeraske ekipe, tesko bi mi do bodova na kraju. Prijavi
30. septembar 2024.2 god. comment_358880 Jel vas to umobolnik ubijedio da je neki golman? Kurcina od golmana bio i ostace. Zali boze Petrovica sto ga Maresca odjeba Prijavi
30. septembar 2024.2 god. comment_358882 21 minutes ago, Kun Aguer0 said: Jel vas to umobolnik ubijedio da je neki golman? Kurcina od golmana bio i ostace. Zali boze Petrovica sto ga Maresca odjeba Ubedio nas da je jos veca rupa i ojebina nego sto smo mislili. Petrovic fino brani u Francuskoj, snaci ce se on svakako. Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359024 Ja se stvarno ne salim s ovim sto cu reci, ali Sanchez je ove sezone stvarno dobar. Osim utakmice protiv Brightona koja nas nije kostala, on apsolutno nije imao ni jedan kiks. Cak sta vise, svojim odbranama je donio bodove a to je ono sto se od golmana trazi. Problem je njegova prosla sezona zbog koje mu niko vise nevjeruje. On da je prosle godine branio ovako kao ove, pricali bi o sasvim solidnom pojacanju. To i dalje ne znaci da nam ne treba golman svjetske klase. Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. comment_359312 Slazem se sa postom iznad ali za sigurnost ionako klimav odbrane treba nam bolji golman. U ovoj sezoni dva gola u derbijima protiv Cityja i Liverpoolu idu na njegovu dusu, Kovacicev i Jonesov. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.