25. august25. aug comment_374432 Ma nikakva kupovina u ovih preostalih nekoliko dana nije realna i ne može završiti kao "plodna". Mike Penders na mjesto prvog golmana, ako i on bude promašaj na zimu od prvog dana traziti golmana i to je to. Slažem sa soxxom za ovu statistiku, evo vjerovatno i ovaj drugi gol fulhama mu se ne računa kao kiks, a svaki ozbiljan golman bi ovu loptu živu uhvatio. Martinez je bar na periode bio u top5-top10 golmana na svijetu, a ovaj maloumnik je bio u top10 golmana samo kod ove naše bande nepismene u upravi. Prijavi
26. august26. aug comment_374444 Možda je vrijeme da se trener golmana i Sanchez u paketu otjeraju. Prijavi
26. august26. aug Popularna objava comment_374445 Taj trener je bivsi golman koji je branio po engleskim nizeligasima, nema ni 10 ozbiljnih utakmica na vrhunskom nivou. Sancheza kad nam je dovodio, u tom trenutku je imbecil bio 3. golman u Brajtonu. Tacnije, skupljao lopte na treninzima. Znaci ni tamo ga nisu glavni treneri zarezivali 2%, niti se za sta bitnije pitao ovaj Roberts. Prijavi
26. august26. aug comment_374449 Voleo bih da zavrsi u nekom beton timu cempionsipa, dosta nam je jeo dzigericu, maloumni oragnutan. Ponudjen nam Dibu… Prijavi
26. august26. aug comment_374465 Stvarno ne mogu a da ne budem ljut na upravu, na trenera, na trenera golmana, na navijače koji ga ne žele vidjeti iste sekunde maknutog iz prvih 11 na neodređeno vrijeme. Čovjek je nesposoban bio i osto, i prva prava utakmica novog trenera, isti ga postavi na gol, i lik hladno usere 2 gola. Znači čemu druže stavljanje ovog lika na gol, jesmo mi svi slijepi, glupi, nepismeni. Za mene nema podršku nijedan lik koji ima i 1% veze s guranjem ovakvih u prvih 11. Očekujem Pendersa odsad. Prijavi
29. august29. aug Popularna objava comment_374570 Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. Prijavi
29. august29. aug comment_374571 Lele ipak se ispostavilo da je zajeban Baskijac, pa nećeš i njega da farbaš maloumni orangutane. Prijavi
30. august30. aug Popularna objava comment_374594 Ne kontam samo kako im je trebala i utakmica proti Fulhama nakon godina i godina njegovih ispada i orangutisanja da on ne sme biti prvi golman ali ajd necu se zalim Kontam Alonso vvideo higlighte i kao bio u fazonu 'a dobro izabrli su najgore trenutke desava se, ne moze biti tolko los', al kad ga je video na delu predomislio se i reko 'au brt. ovaj si veze nema'. Direktno odgovoran za dva gola proti fulhama i skrivio bi i treci, ono kad ga je neko lobovao a on ukopan na ivici kaznenog prosotra, samo sreca pa nije bio neko bolji igrac da pogodi okvir gola. Prijavi
30. august30. aug comment_374596 @Igi sreca dadosmo 3 gola pa nas nije kostao bodova svojim bravurama i u ovoj sezoni. Prijavi
30. august30. aug comment_374601 Nek je i tvoje otkucalo jebem ti one ruke hatljave, ponesi sa sobom i onog puga sa isplaženim jezikom. Prijavi
30. august30. aug comment_374605 e ovaj ako ode za 40 miliona, mislim da će bi nas do zimskog ugasili zbog silnih prevara.. Prijavi
30. august30. aug comment_374614 Ovaj za koliko god da se utopi do kraja prelaznog roka bice odlican deal. Hvala mu sto je odmah protiv Fulhama pokazao o kakvom umobolniku se radi i sto je klub odmah reagovao i rekao umobolniku da moze ostati ko treci golman ili da trazi novi klub. AJDE ODLAZI Prijavi
1. septembar1. sep comment_374765 Jel ode ovaj u Como, vidim Fabrizio je objavio. Jedino mi je šteta što je Como baš gotivan klub, ukanaliće ih. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374766 @grena Dovedose Chalobaha i sad ovoga izgleda. Jadni Fabregas, napatit ce se ove sezone. Al hvala im sto kupe nas otpad. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374767 Ali kako se na brzinu riješi odlazak Sancheza, bukvalno je utakmica sa Fulhamom bila prekretnica tad je prekrižen a izgledalo je kao da sigurno ostaje prvi golman. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374769 Žao mi Coma @Wisey baš su gotivna ekipa, ali to što kažeš hvala im, teško bi se mi rešili najvećeg otpada Sančeza ne znam šta su videli u njemu, trebaju im naočare. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374822 Como posudba, ne garantujem da će se nametnuti Koliko vidim, internacionalne posudbe su: 1. Jesse Derry - Sporting 2. Genesis Antwi - Strasbourg 3. Filip Jorgensen - Strasbourg 4. Benoit Badiashile - Napoli 5. Robert Sanchez - Como 6. Mamadou Sarr - Real Sociedad 7. Kendry Paez - River Plate 8. Dario Essugo - Strasbourg E sad, moguće da se neke računaju da ih je posudio Chelsea u21, mada smo prošle godine imali 7 uključujući i takve. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374836 Odjebao na posudbu, ali se nadam da ga nikad vise necu vidjeti u dresu Celzija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.