22. oktobar 2023.2 god. comment_349594 Pa otpocetka se vidi da ne zna nogom igrati. Lik toliko grijesi u pass igri da bi mu i Mendy pozavidio. Sramota je igrati sezonu sa ovakvim golmanom. Steta sto necemo moci vratiti ni Kepu. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349600 Kad te stručnjaci proglase za nešto onda se teško taj status mijenja. Sanchez kao bolje dodaje od Kepe, a Kepa kao bolje dodaje od Mendya. Raya navodno bolje od Ramsdalea, Pickford navodno bolje od Popea, Šehić navodno bolje od Begovića itd. Te razlike među golmanima su skoro minimalne, među ekstremnim slučajevima su očite (Ederson naspram De Gee), ali svaki je u stanju dodati prvom do sebe i napucati prema napadaču. Kad tako nekog proglase za golmana koji zna nogom, onda on dobije samopouzdanje da se stavlja u rizične situacije i češće ukopa ekipu nego što napravi razliku briljantnim dodavanjima. Golman koji zna dodati služi da kad mu se baš mora vratiti lopta da ovaj zna proslijediti dalje ili precizno izbiti, ne da se oko toga čitava igra zasniva. Niko od njih ne dodaje kao vrhunski veznjak. 2 hours ago, Corto Maltese said: Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? Imali smo dvije utakmice da isprobamo Petrovića i iskorištene su da se Sanchez bolje uigra i da mu se podigne samopouzdanje. Sada nema teoretske šanse da se gurne anonimni golman usred serije jakih utakmica. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. Popularna objava comment_349601 To oko dodavanja su obicno spinovanja. Nije ovaj pogrijesio sto ne zna dodavati vec sto je glupa kiksercina. Ovo se u pionirima uci da ne dajes takve lopte u sredinu terena, jos stoji van gola. Znaci tu uopste ne ide nikakav pas. Lik grijesi u izlascima, sinoc pukom srecom nismo i za to kaznjeni. Protiv nizeligasa je penal napravio. Radi neke bezvezne i nepotrebne parade kao usporeni snimak jedno 10 sekundi nakon sto lopta vec prodje kraj njega. Nesiguran je na svakoj lopti i moguc je kiks. Frajer je los golman, klupiran je u Brajtonu bio jer ih je ukopao nebrojeno puta isto ovako kao nas sinoc. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349602 A nije to jedino takvo dodavanje, konstantno dodaje nesto u sredinu, cak i kada izbija, ne ide to u zrak toliko, nego se moze presjeci. Nenormalan Sanchez, kao i Onana, vjerovatno ima nesto u takvim golmanima da su nevjerovatno glupi. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349605 Mozete vi pljuvat i po sanchezu, i palmeru i dzeksonu a sci dobro znate da je pravi krivac Benjamin 'Firer' ReLudinovic. Ovom ce istec ugovor za 7 godina a relu cemo morat jus duze trpit. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349611 Treba u Januaru krenuti po Pikforda dobar golman cudo me da ga niko nije kupio do sada. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. Popularna objava comment_349614 Radije bih zadrzo Sancheza nego doveo tog debila, cuj Pikford. Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349615 1 hour ago, Zemo said: Treba u Januaru krenuti po Pikforda dobar golman cudo me da ga niko nije kupio do sada. de ba zemo i ti nekad znas lupiti ko maksim po diviziji Prijavi
22. oktobar 2023.2 god. comment_349620 Da si rekao Pope i da je dostupan, pa hajde, ali sada engleskog golmana dobrog nema osim Popea, mozda Johnstone iz Palacea. Treba traziti ili Dioga Costu ili Mamardashvilia. Prijavi
25. oktobar 2023.2 god. comment_349626 Budući da od utakmice sa Arsenalom nisam znao đe gonim i nisam imao vremena ništa da napišem, napokon je došlo mojih pet minuta. Mater ti umobolnu jebem posred pičke, kakvo je ovo maloumno stvorenje. Pa ti njemu odma na ovoj glavudži vidiš da je malouman, pravi onaj umobolnik, jebo te ko te dovede. I on i Raya su dva kurca među stativama, svaku utakmicu naprave 2 zicera za protivnika, nabijem te na kurac... Treba Ramsdalea kupiti NEMOJ DA MI JE NEKO REKO DA OVAJ ZNA NOGOM IGRAT HLJEB MU JEBEM NASUŠNI Prijavi
25. oktobar 2023.2 god. comment_349634 Evo pročitao sam sve što sam imao na forumu. Mrš u pičku materinu maloumnu Prijavi
25. oktobar 2023.2 god. comment_349639 Emi martinez je spas za nas. Bolje cigana nego ove tzv golmane Prijavi
25. oktobar 2023.2 god. Popularna objava comment_349640 Pikforda i Martineza ne bi kad bi ispali iz lige. Prijavi
26. oktobar 2023.2 god. comment_349649 Ne znam sto ne volite ovog top3 golmana epl? Samo sto je provokator ili? Pickford je debil a i nije neki kvalitet pa razumijem Prijavi
26. oktobar 2023.2 god. comment_349650 Pa i taj nema neku pass igru ili ja nisam primjetio... Najbolja opcija je diogo costa ili baciti u vatru Sloninu/Petrovica. Prijavi
28. oktobar 2023.2 god. comment_349671 Otišao da da gol u 94. on je majstor BRAVOOO DOKTORE, a đe neće neđe ukrštene da ga ne gledamo Prijavi
7. novembar 2023.2 god. comment_349819 Znači koja panjina je ovaj tip pa nije ni cudo da se ga de zerbi rješio tako lako, spursi sa 9 igraca a on svaku loptu ispucava u 3 pm kad ga son malo stisce.. Prijavi
10. novembar 2023.2 god. comment_349847 Samo neka ispucava što dalje, ne treba mi svaki vikend srčani udar od njegovih pasova, dosta je što je vidiš da je malouman čim ga pogledaš Prijavi
4. decembar 2023.2 god. comment_350227 Ja i dalje mislim da je Sanchez bolji golman od Kepe. Ne zajebavam se. Prijavi
4. decembar 2023.2 god. Autor comment_350231 Hamci je Matej Delac bolji od Kepe. Sanchez na momente stvarno dobar, ali precesto ima ispade. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.