Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Kad te stručnjaci proglase za nešto onda se teško taj status mijenja. Sanchez kao bolje dodaje od Kepe, a Kepa kao bolje dodaje od Mendya. Raya navodno bolje od Ramsdalea, Pickford navodno bolje od Popea, Šehić navodno bolje od Begovića itd. Te razlike među golmanima su skoro minimalne, među ekstremnim slučajevima su očite (Ederson naspram De Gee), ali svaki je u stanju dodati prvom do sebe i napucati prema napadaču. Kad tako nekog proglase za golmana koji zna nogom, onda on dobije samopouzdanje da se stavlja u rizične situacije i češće ukopa ekipu nego što napravi razliku briljantnim dodavanjima. Golman koji zna dodati služi da kad mu se baš mora vratiti lopta da ovaj zna proslijediti dalje ili precizno izbiti, ne da se oko toga čitava igra zasniva. Niko od njih ne dodaje kao vrhunski veznjak.

2 hours ago, Corto Maltese said:

Da li sam naivan, ako verujem da će biti klupiran sledeći utakmicu? 

Imali smo dvije utakmice da isprobamo Petrovića i iskorištene su da se Sanchez bolje uigra i da mu se podigne samopouzdanje. Sada nema teoretske šanse da se gurne anonimni golman usred serije jakih utakmica.

• Popularna objava

To oko dodavanja su obicno spinovanja. Nije ovaj pogrijesio sto ne zna dodavati vec sto je glupa kiksercina. Ovo se u pionirima uci da ne dajes takve lopte u sredinu terena, jos stoji van gola. Znaci tu uopste ne ide nikakav pas.

Lik grijesi u izlascima, sinoc pukom srecom nismo i za to kaznjeni. Protiv nizeligasa je penal napravio. Radi neke bezvezne i nepotrebne parade kao usporeni snimak jedno 10 sekundi nakon sto lopta vec prodje kraj njega. Nesiguran je na svakoj lopti i moguc je kiks. Frajer je los golman, klupiran je u Brajtonu bio jer ih je ukopao nebrojeno puta isto ovako kao nas sinoc. 

1 hour ago, Zemo said:

Treba u Januaru krenuti po Pikforda dobar golman cudo me da ga niko nije kupio do sada.

de ba zemo i ti nekad znas lupiti ko maksim po diviziji

Budući da od utakmice sa Arsenalom nisam znao đe gonim i nisam imao vremena ništa da napišem, napokon je došlo mojih pet minuta.

Mater ti umobolnu jebem posred pičke, kakvo je ovo maloumno stvorenje.

Pa ti njemu odma na ovoj glavudži vidiš da je malouman, pravi onaj umobolnik, jebo te ko te dovede. I on i Raya su dva kurca među stativama, svaku utakmicu naprave 2 zicera za protivnika, nabijem te na kurac...

Treba Ramsdalea kupiti

NEMOJ DA MI JE NEKO REKO DA OVAJ ZNA NOGOM IGRAT

HLJEB MU JEBEM NASUŠNI 

Fv2-4JNWYAEZHjD?format=jpg&name=4096x409

Ne znam sto ne volite ovog top3 golmana epl? Samo sto je provokator ili?

Pickford je debil a i nije neki kvalitet pa razumijem

Otišao da da gol u 94. on je majstor 

BRAVOOO DOKTORE, a đe neće neđe ukrštene da ga ne gledamo

• 2 sedmice kasnije...

Znači koja panjina je ovaj tip pa nije ni cudo da se ga de zerbi rješio tako lako, spursi sa 9 igraca a on svaku loptu ispucava u 3 pm kad ga son malo stisce..

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.