Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Pisu twitter retardosi soft call a frajer izboksao u glavu protivnickog igraca. I to centarsut svijeca bio, nije uopste ostra lopta isla. Lik je kiksercina i kostace nas sigurno golova ove godine. Moliti Boga da to bude u nebitnoj tekmi ili na 3-0 za nas.

• Autor
7 minutes ago, Adi said:

Refleksi kao u mrtvaca. Ili ja previše očekujem od golmana, ili se on stvarno uvijek kasno baca.

Ima input lag, čak i paradu odradi kad je lopta već iza njega. Mada danas teško mogu kriviti golmana.

Joj kad pogodi onog njihovog napadača u leđa prilikom izbacivanja, pade mi mrak na oči. Sreća pa je okrenut igrač bio. Nesiguran katastrofa, jedino što kupi one visoke lopte, to mu je update na Kepu, ostalo mi je sve nesigurno kao i sa prijašnjim golmanima.

Nije golman kriv ali ista stvar kao i sa Kepom, ocekujes nekad da te golman spasi, da odbrani ono sto ne ocekujes. Pa jebemu ako ce braniti samo ono sto svi brane, kako onda dodje do Chelsea? 

• Autor

Pa upravo nas je Kepa prosle godine cupao u nekoliko utakmica. Ovaj brani cetiri utakmice, nije se proslavio do sad, ali s obzirom da je doveden kao rezervni golman i slucajno zavrsio kao prva opcija nemam nekog osnova da ga kritikujem. Bilo bi dobro probati Karadjordja malo.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.