Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

Imbecil. Uvijek bio i ostao.

Baca se frajer namjerno teatralno na obicne lopte, da ispadne neka parada. A kad bas treba onda je pusiona.

Joj kad se sjetim da su majmuni ljetos radi 10ak milona propustili Maignana.

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava
13 hours ago, reLo said:

Mislim da je xG onog drugog gola bio 0.02. 

I on je to primio kroz noge. 

A da ne spominjem oni situaciju gdje je skoro poklonio gol protivniku. Zamislite koja smo mi kurčina od ekipe ako nam je ovo najbolji golman. 

Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtolah iz Irana pa nek sve ide u picku materinu.

On 8/3/2023 at 6:01 PM, Wisey said:

Vrlo lose rjesenje. Kikser, nesiguran i nepouzdan golman. To sto je kostao 20 miliona ne cini ovaj transfer dobrim.

Prvi post na ovoj temi, prije skoro 3 godine.

Imbecilčina bila 3. golman u Brajtonu kad su ga ovi doveli. Znalo se sve i tada. Jedino gore od toga je sto ga drze vec 3 sezone misleci da je neka klasa od golmana. Zar niko u ovom klubu ne zna prepoznati i dovesti dobrog golmana? Bas smo nisko pali.

5 minutes ago, Wisey said:

Prvi post na ovoj temi, prije skoro 3 godine.

Imbecilčina bila 3. golman u Brajtonu kad su ga ovi doveli. Znalo se sve i tada. Jedino gore od toga je sto ga drze vec 3 sezone misleci da je neka klasa od golmana. Zar niko u ovom klubu ne zna prepoznati i dovesti dobrog golmana? Bas smo nisko pali.

Senilnog De Vissera da dovedes bolje bi radio posao od svih sadasnjih "direktora"

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Jedna od stvari koja brine pred početak nove sezone, pored toga što su Colwill i Fofana drugi i treći stoper ekipe a vjerovatno će kroz koju godinu moći tražiti invalidninu od države, je taj što je umobolnik vjerovatno prvi golman za sledeću sezonu.

Već sad vidim situaciju, vodimo za gol razlike u nekoj teškoj utakmici 90+, vrijeme teče, gol aut za nas međutim umobolniku sviraju 5 sekundi kod ispucavanja lopte, korner za protivnika i izjednačujući gol.

• 3 sedmice kasnije...

Da se radilo kako treba, pozicija golmana bi bila jedna od prvih koja se trebala rijesiti. A sad ce panicno traziti zadnjih 7 dana novog golmana, gdje ti niko normalan nece prodati bez da obezbijedi zamjenu. Osim za neke sulude pare, mada me ni to ne bi zacudilo.

20 minutes ago, reLo said:

Jutros sam naišao na grafiku koja prikazuje golmane koji su napravili najviše grešaka koje su rezultirale golom:

Sanchez na 2. mjestu sa 8 grešaka

Martinez na 5. sa 6 grešaka

Dakle, sve je to u par deka. 

Ma popisam i grafiku.

Pa ono jucer nevjerujem da se broji kao greska a koliko ih ima takvih 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.