1. mart1. mar comment_371235 Statistika je na njegovoj strani i dovoljno da obezbjedi no1 i naredne sezone.. Prijavi
1. mart1. mar comment_371237 Imbecil. Uvijek bio i ostao. Baca se frajer namjerno teatralno na obicne lopte, da ispadne neka parada. A kad bas treba onda je pusiona. Joj kad se sjetim da su majmuni ljetos radi 10ak milona propustili Maignana. Prijavi
21. mart21. mar comment_371826 Mislim da je xG onog drugog gola bio 0.02. I on je to primio kroz noge. A da ne spominjem oni situaciju gdje je skoro poklonio gol protivniku. Zamislite koja smo mi kurčina od ekipe ako nam je ovo najbolji golman. Prijavi
22. mart22. mar Popularna objava comment_371846 13 hours ago, reLo said: Mislim da je xG onog drugog gola bio 0.02. I on je to primio kroz noge. A da ne spominjem oni situaciju gdje je skoro poklonio gol protivniku. Zamislite koja smo mi kurčina od ekipe ako nam je ovo najbolji golman. Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtolah iz Irana pa nek sve ide u picku materinu. Prijavi
22. mart22. mar comment_371848 On 8/3/2023 at 6:01 PM, Wisey said: Vrlo lose rjesenje. Kikser, nesiguran i nepouzdan golman. To sto je kostao 20 miliona ne cini ovaj transfer dobrim. Prvi post na ovoj temi, prije skoro 3 godine. Imbecilčina bila 3. golman u Brajtonu kad su ga ovi doveli. Znalo se sve i tada. Jedino gore od toga je sto ga drze vec 3 sezone misleci da je neka klasa od golmana. Zar niko u ovom klubu ne zna prepoznati i dovesti dobrog golmana? Bas smo nisko pali. Prijavi
22. mart22. mar comment_371849 5 minutes ago, Wisey said: Prvi post na ovoj temi, prije skoro 3 godine. Imbecilčina bila 3. golman u Brajtonu kad su ga ovi doveli. Znalo se sve i tada. Jedino gore od toga je sto ga drze vec 3 sezone misleci da je neka klasa od golmana. Zar niko u ovom klubu ne zna prepoznati i dovesti dobrog golmana? Bas smo nisko pali. Senilnog De Vissera da dovedes bolje bi radio posao od svih sadasnjih "direktora" Prijavi
12. april12. apr comment_372040 Molim Boga da sto prije docekam dan kad ovaj imbecil nece vise biti u klubu. Prijavi
21. april21. apr comment_372182 Imbecilčina nabio minimum 5 lopti protivniku i jedan cist gol poklonio. Prijavi
31. maj31. maj comment_372817 Hajde samo da vratimo ove pare sto smo dali za njega i Jorgensena i laku noc idiotski golmane. Bolji bi bio Blackman,. Prijavi
8. august8. aug comment_374077 Jedna od stvari koja brine pred početak nove sezone, pored toga što su Colwill i Fofana drugi i treći stoper ekipe a vjerovatno će kroz koju godinu moći tražiti invalidninu od države, je taj što je umobolnik vjerovatno prvi golman za sledeću sezonu. Već sad vidim situaciju, vodimo za gol razlike u nekoj teškoj utakmici 90+, vrijeme teče, gol aut za nas međutim umobolniku sviraju 5 sekundi kod ispucavanja lopte, korner za protivnika i izjednačujući gol. Prijavi
8. august8. aug comment_374083 Protiv arsenala ide neka maloumna kardinalna greska, standardno Prijavi
24. august24. aug Popularna objava comment_374337 Skinuce maloumnik sebe veoma brzo da gola, nastavi li ovako nece dugo potrajati. Odavno losije poluvrijeme od nekog golmana vidio nisam Prijavi
24. august24. aug comment_374339 Da se radilo kako treba, pozicija golmana bi bila jedna od prvih koja se trebala rijesiti. A sad ce panicno traziti zadnjih 7 dana novog golmana, gdje ti niko normalan nece prodati bez da obezbijedi zamjenu. Osim za neke sulude pare, mada me ni to ne bi zacudilo. Prijavi
25. august25. aug comment_374408 Kakva je situacija s Martinezom u AV. Jel on otpo kod njih. Sto ne bi nasi njega zaganjali. Dokazan. To sto ga ne volite ko covjeka briga me Prijavi
25. august25. aug comment_374410 Jutros sam naišao na grafiku koja prikazuje golmane koji su napravili najviše grešaka koje su rezultirale golom: Sanchez na 2. mjestu sa 8 grešaka Martinez na 5. sa 6 grešaka Dakle, sve je to u par deka. Prijavi
25. august25. aug comment_374411 4 minutes ago, soxx said: Kakva je situacija s Martinezom u AV. Jel on otpo kod njih. Sto ne bi nasi njega zaganjali. Dokazan. Eno neće ga niko Prijavi
25. august25. aug comment_374413 20 minutes ago, reLo said: Jutros sam naišao na grafiku koja prikazuje golmane koji su napravili najviše grešaka koje su rezultirale golom: Sanchez na 2. mjestu sa 8 grešaka Martinez na 5. sa 6 grešaka Dakle, sve je to u par deka. Ma popisam i grafiku. Pa ono jucer nevjerujem da se broji kao greska a koliko ih ima takvih Prijavi
25. august25. aug comment_374429 Radije bih gledao Sancheza nego Martineza i Pickforda. Nek ispadnemo u Championship, nemoj ovo dvojicu da vidim u klubu. I Donarrumu takodjer, njega ne mogu ocima pogotovo posle utakmice BiH - Italija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.