Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Sánchez (Como)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 394
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hajde što je mrtvi kikser, nego ima i glupu facu KOJA TE NALOŽI DA POMISLIŠ DA ON STVARNO NIJE KRIV - sve dok ne pogledaš ponovljeni snimak. 

• Sto je najgore citav twitter mi spama pocetnu o tome kako ga je Rosenior sjebo i sjebo mu samopouzdanje ostavljanjem na klupi protiv psga. Ljudi su debili nevidjenj, pozelim da je Putin baci ili ajtol

• Gostovanje Fulhamu treba da se slavi kao drugi rođendan kluba. 

Objavljene slike

• Popularna objava

Moram i ja da ga pohvalim. Ne bode oči kao prethodnih sezona i ne osjećam se nesigurno sa njim na golu. Kad je došao branio je sa jako lošim refleksima, dodavanja su mu znala biti katastrofalna i donosio je često loše odluke. Ove sezone to bolje izgleda, a najviše mi se sviđa to što nakon svake pokupljene lopte trči naprijed i gleda koga može uposliti. Da sam ja trener to bih zahtijevao od svojih golmana. Kad vidim da se neki valjaju po travi umjesto da započnu kontranapad iznerviram se ako je u pitanju ekipa za koju navijam na toj utakmici.

Da malo potkrijepimo brojevima neke misli koje smo izrekli.

Prošle sezone je spriječio 12.7% centaršuteva protivničkih ekipa. Ove sezone 15.9% i po tome je najuspješniji golman lige.

Prošle sezone mu je prosječno dodavanje imalo udaljenost od 33.5 yarda, kao i ove sezone, ali je udaljenost ispucavanja iz gol auta porasla sa 40.3 na 58.7 yarda, što nam govori da se puno više ispucava lopta iz gol auta i da se taj segment igre promijenio u odnosu na prošlu sezonu.

Procenat uspješnosti dugih lopti mu je u odnosu na prošlu sezonu porastao sa 23% na 30%

Ali pazite ovo, procenat odbrana mu je spao sa 76.5% od prošle sezone na 70% iz ove sezone.

Količina spriječenih očekivanih golova po utakmici se nije puno promijenila, prošle sezone je iznosila 0.05 dok je ove 0.04

On 12/20/2025 at 7:53 PM, Igi said:

Lele forumasi hvale Sancheza znaci sledeca tekma ide lopta direkt u noge protivniku

Eto otkrio novu glupot koju moze napraviti treba i to znati, nije kriv za golove protiv ville ali jest glupost sa indirektnim

Ajde sto punditi i kvazi analiticari konstanto pljuju Sancheza i krive ga za sve ali sto nasi navijaci nastavljaju sa tim trendom i narativom kada je covjek jedan od sigurnijih i boljih golmana ove sezone citave lige. 

Apsolutno odlican u svemu sto radi. Cak i taj indirekt sto je napravio je cista slucajnost i nesreca jer se okliznuo, prije toga je nekoliko puta bacio kontru iz koje smo opasno prijetili.

Sanchez je ove sezone najmanji problem, cak sta vise jedan od najboljih igraca ove ekipe.

• 3 sedmice kasnije...
On 8/13/2025 at 7:07 PM, Wisey said:

Ajmo prognoze koliko ce nas debil golova kostati naredne sezone. Moj tip minimum 6.

Zasad 3/6, jos 3 sigurno idu do kraja sezone. Mozda i nadmasi moju prognozu.

Imbecilčina.

9 minutes ago, Wisey said:

Zasad 3/6, jos 3 sigurno idu do kraja sezone. Mozda i nadmasi moju prognozu.

Imbecilčina.

Nevjerovatno. Konacno sam dobio neko samopouzdanje u njega i pomislio sam da je izbacio ove gluposti ali frajer me je danas ponovo vratio na fabricke postavke. Kunem vam se, on meni nakon ovog vise ne bi zaigrao. 

• 2 sedmice kasnije...

Steta onih gresaka protiv Arsenala, do tad a evo i posle toga brani kao top 3 golmana lige. Protiv Brentforda je skidao zicere, protiv Palaca sta skide Mateti, evo i protiv Napolija imao vrhunske odbrane. On doslovno zna donjeti bodove svojim odbranama. Al dzabe kad ima taj "brain fart" i nikad ne znas kada ce se trigerovat.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.