Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

Dodavao je i Dzon Teri pa se o tome nije nikad pisalo :D nego se onomad stavljao akcenat da "ide glavom tamo gde neko ne bi ni nogom" npr....

ne znam zašto i kako objasniti Dzeksonov pad u celokupnoj igri od kad, zadnjih 6 meseci, ajde i pre toga je bio tutuk, ali je bar nešto radio, sad je koristan ko nepokretni deda u krevetu.

bitno da je Mareska izjavio, kada su ga pitali za napadača, da je za njega Dzeskon napadač koji mu se svidja, i da bi voleo da ima još jednu kopiju :hljeb:

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 624
  • Pregledi 30,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

• Popularna objava

NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!”

Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Jackson.

U 70. minuti Cole Palmer šalje centaršut, precizniji od švicarskog sata. Jackson skače kao da zna šta radi. Publika ustaje, komentatori zadrže dah, ptice prestanu pjevati.

I taman kad svi očekuju udarac glavom dostojan Didiera Drogbe… Jackson promašuje… Ali ne loptu, promašuje vlastitu namjeru. Lopta ga, potpuno iziritirana njegovim pokušajem, udara direkt u prsa kao da mu je rekla: “Skloni mozak, sad ja preuzimam.”

I gle čuda – lopta se odbija i ulazi u mrežu. Golman zbunjen, defanzivci zbunjeni, Jackson još zbunjeniji ali samo Palmer zna šta je planirao – i očito lopta. Kakav spoj nesporazuma. Bolje nije moglo. Da je udario glavom vjerovatno bi promašio. Njegovo je bilo samo da se postavio kao panj kakav i jeste.

Ovome treba reći da potraži novi klub, dosta smo se nagledali fulova i upropaštenih prilika a mi da se bacimo u kupovinu DVA napadača.

Osimhen i ili Gyokeres i još jedan npr Delap. Imamo dovoljno propaliteta gdje možemo zaraditi 100tinjak miliona ako ih prodamo i te pare uložiti u novog igrača.

Igramo Ligu prvaka ne treba se sramotiti. Treba odmah zagristi. Naravno, borba za titulu prvaka Engleske i možda neki kup.

Neopisivo mi ide na živce njegova igra. Može ga zabiti samo na prazan gol ili slučajno ako ga pogodi lopta tako da nema vremena za razmišljati. Ne znam ko ga je stavio da igra napadača i još ga ostavio na toj poziciji. Možda bi bolje rješenje bilo da ga prebacimo na lijevo krilo, svakako smo tamo deficitarni, a u napad da stavimo nekoga ko zna to bolje da igra. Ima on fudbala u nogama, ali nema ništa u glavi.

Dankan je tamo pre lupam 6-7 godina bio možda top izvor za Čelzi, nešto kao posle Matt Law, onda je odjednom nestao i nisam njegovo ime evo do ovog tvog posta video

ćelavi jedan, pamtim neku njegovu facu 

kolko se sećam, imao je neku svoju stranicu, pored toga je pisao za Tajms, pogotovo je imao vesti dok je valjda Murinjo bio trener....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.