30. august 2025.1 god. comment_367043 Cirkus. Vracaju igraca koji je u Minhenu fizicki, a mislima vec odavno nije u nasem klubu. Nakon sto si ga poslao na medicinske preglede sada sve otkazujes. Ne ocekujem da ce ovaj ista bitno odigrati u buducnosti nakon ovakve situacije. I kad bude na terenu pitanje je koliko mu se moze vjerovati, koliko ce biti profesionalan pogotovo kad znas kakva je glava. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367044 Ma naravno ovdje su sve tri strane na gubitku i mi, i Bayern, na kraju i sam Jackson. Mi dobijamo razocaranog i bijesnog igraca koji je glavom vec bio daleko od kluba, Bayern ostaje bez planiranog pojačanja, Jackson vjerujem da sad ne zna gdje goni. Da je se bez odbijanja vratio nazad i prihvatio situaciju kao novu priliku bilo bi ok, ovako niko nece vidjeti dobrog iz ove situacije. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367050 Ovo samo mi možemo. Pucamo sami sebi u noge. Što Wisey kaže, mogao se dovesti Wardy ili neko drugi da zakrpi do zime. Jacksonu smo svakako jebali sve po spisku i kad je bio prvi napadač. Šta onda da od njega ovakvog sada očekujemo? Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367053 Hajd makar se ne moramo sikirat da ce nam jackson stroat na alianz areni Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367054 Ovo je bas dzukacki prema igracu koga si odsrranio jos i pre priprema a i prema bajernu. Sad neka kusaju ono sto su zamesili. Ovo je tacno rukopis amerikanaca koji ni svesni nisu sta rade Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367176 [Sky Kaveh] Chelsea and Bayern Munich have made a breakthrough in talks over Nicolas Jackson. Bayern are now prepared to accept Chelsea's request of a loan deal with an obligation to buy next summer. Ako je ovo bio blef naših da prisile Bayern da se obavežu da će ga kupiti - ovo će se izučavati u udžbenicima. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367177 poslali Delapa na časove glume, iscenirali celu cirkuzaniju, napravili paniku, sve u dogovoru sa dzeksonovim agentom koji je palio vatru, samo da ga uvaljamo Bajernu Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367189 Madueke 60 miliona eura Felix 40 miliona eura George 25 miliona eura Broja 25 miliona eura Ugochukwu 30 miliona eura Hall 30 miliona eura Chukwuameka 20 miliona eura Veiga 25 miliona eura Nkunku 35 miliona eura Amaghou 12 miliona eura Humphries 13 miliona eura Jackson 80 miliona eura UKUPNO: 400 miliona eura Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367231 43 minutes ago, Whisper said: @hamco izmaleris'o si Georgea 😀 Jesam nazalost. Iskrenog misljenja sam da nije dovoljno kvalitetan za Chelsea. Ako neko misli drugacije volio bih da mi elaborira zasto misli da jest. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367233 @hamco misljenja sam da je mogao da bude rezerva startnom krilu i kup igrac, tu racunam i ove slabije meceve u LS recimo. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367237 Ovo je vecinom iz prve sezone jer mu je dosta sansi Sterling stvorio (koji na videu izgledao kao Sterling iz primea). Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367238 Moje neko poredjenje prvih 11 Chelsea i konkurencije. Chelsea vs Arsenal prvih 11 Raya > Sanchez James > Timber Saliba > Chalobah Gabriel > Colwill Cucurella > Calafiori Caicedo > Zubimendi Rice > Enzo Palmer > Odegaard Saka > Estevao/Neto Eze > Garnacho Joao Pedro >= Gyokeres (upitno ali meni licno Pedro bolji, dokazaniji u PL) Chelsea vs Liverpul prvih 11 Alison > Sanchez James > Frimpong Van Dijk > Chalobah Konate > Colwill Cucurella > Kerkez Caicedo > Gravenberh Mac Alister = Enzo (ne mogu se odlucit) Palmer > Szoboslai Salah > Estevao/Neto Wirtz > Garnacho Isak > Joao Pedro Chelsea vs City prvih 11 Donaruma > Sanchez James > Nunes Dias > Chalobah Colwill > Stones Cucurella > Gvardiol (jedva ali ipak Cucu) Caicedo = Rodri (trenutno je Caicedo ali inace je Rodri, zato nerjeseno) Enzo > Reijnders Palmer > Foden Estevao/Neto > B. Silva/Savio Doku > Garnacho Haaland > Joao Pedro Nismo mnogo losiji od rivala brojcano kada poredimo prvih 11, ali njihove pozicije na kojima su jaci od nasih pozicija je veca razlika nego sto su nase jace pozicije u odnosu na njih. Recimo u sve 3 ekipe golman im je 2x bolji nego nas, odbrana isto tako 2x jaca nego nasa i slicno... dok ovi nasi ako su jaci od njih nisu jaci za 2x. Realnost je da su Arsenal i Liverpul igracki bolji od nas ali uz malo srece, prije svega mislim na povrede i malo sportske srece u vidu da nas VAR pogleda, neko izbijanje sa gol linije i slicno.. mozda i mozemo iznenaditi ali realnost je da smo tu negdje po kvaliteti izmedju 3 i 4 mjesta. Mozda se mnogi nece sloziti samnom, ali ja zaista ne vidim da su Arteta i Slot bolji treneri od Maresce. Iako je Slot osvojio prosle godine, ne treba zaboraviti koliko su puta cesto bili nadigrani od protivnika, pa evo i sad ove prve 3 utakmice u ligi, ni jednu nisu zasluzili da pobjede a uzeli su sve 3. Zapravo jedinu slabost u Arsenalu i Liverpulu vidim u njihovim trenerima jer su igracki jaci od nas, na mjestu trenera i ne toliko. Naravno ne mislim ni da je Maresca neki uber strucnjak i puno bolji trener od njih, ali hocu da kazem da nisam impresioniran Artetom i Slotom koliko njihovim sastavom i mozda oni mogu failati neocekivano. City opet ima najboljeg trenera ali deff su igracki nikad slabiji u zadnjih 5-6 godina. Eto malo analize, jedva cekam kontra argumente Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367239 Uh tesko je ovo ovako porediti , sto se kaze na papiru. Dosta njih ne igra istu poziciju nor Wirtza poredis sa Garnachom a meni je on prije neki hibrih 8/10, znaci ili sa Enzom ili sa Palmerom. Takodjer jos uvijek je jako rano za ocjenjivanje ovih igraca sto su tek dosli (Isak nije nista ni odigrao). Slazem se za trenere, posebno to mislim na Artetu. Ulupali su i oni dosta u sastav, dali su vremena Arteti a ovaj jos uvijek nije isporucio. Sto se tice Liverpoola opet ponavljam sve su to super pojacanja na papiru, medjutim previse je 5 novih igraca u prvih 11 i sigurno da ce barem 1 od njih flopnuti. Takodjer mislim da ce imati mnogo vise problema u odbrani ove godine u odnosu na predhodnu. Kupili su dva beka koja su jos ofanzivnija od onih sto su imali (Frimpong je vise krilo haha).Salah, Ekitike, Isak ne igraju uopste odbranu. Ostaje Wirtz koji je upitan, Gravemberh i McAlister slozit cete se da to i nisu nas neke defanzivne zvijeri. I nazad jos dva beka koji nisu uopste dobri u defanzivi plus na to VVD kojeg polako godine sustizu. U prilog ovome govori i cinjenica da su u prve tri utakmice primili 6 golova (Palace,Bormouth i Newcastle). Ironicno mrezu su sacuvali protiv najveceg rivala Arsenala. Ovaj nedostatak, ne nuzno defanzivnih igraca nego igraca koji igraju odbranu bi se mogao rijesiti prelaskom na formaciju sa 3/5 pozadi sa Frimpongom i Kerkezom kao WB. Tu onda dolazimo do sljedeceg problema a to je sto nemaju treceg stopera (Guehijev transfer propao, o kvalitetama onog iz Serie A nisam upoznat). Jedna od opcija bi bila da Tsimikas ili tako neko igra tog treceg stopera. Opet kazem super to izgleda na papiru i svima su prvi favoriti za osvojiti sto i nije cudno kad su 500miliona potrosili ovaj prelazni rok ali zbog ove dvije stvari, previse promjena u sampionskih prvih 11 =veca mogucnost da to ne klikne kod pojedinih igraca i drugo ovaj manjak defanzivne stabilnosti bi mogao biti ozbiljan faktor ove sezone. O Arsenalu neki drugi put. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367240 Za Liverpool se slazem sa Barijem, sto se Arsenala tice mislim da njima sve zavisi od toga hoce li se i koliko brzo Gyokeres uklopiti u PL. Mi nemamo boljeg trenera ni od jednog od rivala pa da mozemo na tu kartu da igramo. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367250 Da nije napravio one gluposti sa crvenim kartonima, i da nije imao glupih izjava u vezi sa istima... stvarno ne bih ništa loše rekao za njega sada istina jeste da ga nisam gotivio, prosto mi nikada nije bio nimalo gotivan ali zbog ovih gluposti gore navedenih mi je baš postao mrzak ... ranije samo loš igrač i to je to a pare kako su izvukli za njega, kao da je neko kucao šifre Prijavi
3. septembar 2025.1 god. comment_367270 32 minutes ago, chiba said: Vidim neki klipovi sa arene, da to ti ne praviš kompilacije chiba? haha Prijavi
3. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367271 ja da sam pravio išo bi u pozadini bane bojanić-nema više druga mog Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367323 Al zamisli koliki moras biti debil pa to kao predsjednik kluba izjaviti? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.