Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Ja dizem ruke od ovog igraca. Evo dao je gol, ali je toliko lose odigrao da je to nevjerovatno. Ona prilika kada je bio los pas prema Pickfordu pokazuje da je Jackson cak i picka, kukavica, nazovite to kako hocete. Ondje da je samo bio hrabriji i odlucniji ili bi zabio gol ili izborio penal. To meni pokazuje da on nema ono nesto sto pravi i dobri napadaci imaju.

• Popularna objava
4 hours ago, hamco said:

Ja dizem ruke od ovog igraca. Evo dao je gol, ali je toliko lose odigrao da je to nevjerovatno. Ona prilika kada je bio los pas prema Pickfordu pokazuje da je Jackson cak i picka, kukavica, nazovite to kako hocete. Ondje da je samo bio hrabriji i odlucniji ili bi zabio gol ili izborio penal. To meni pokazuje da on nema ono nesto sto pravi i dobri napadaci imaju.

Ma čovjek nije napadač i od ideja da nam on predvodi napad treba napokon odustati. Prebaciti ga na krilo od naredne sezone, nek popunjava mjesta na terenu kad zatreba.

• Popularna objava

Meni vise smeta sto frajer ne moze zadrzati nikog na ledjima, nebitno da li je to Van Dijk, Jones ili Arnold. Premekan je, igra u duelu kao da si juniora doveo pa jos fizicki nije dorastao seniorima. Mnogo puta bi zadrzali loptu danas u nogama nakon jakog presinga Liverpula samo da on moze zadrzati loptu na sekundu i odloziti je nekom drugom igracu. Takodjer i igra glavom je preslaba, za njega je Havertz u tom polju Jan Koler.

• Popularna objava

Žalosno je to što MI NEMAMO DRUGU OPCIJU

ušli smo u taj neki kanal sa napadačima, (adi podseti me); ali sve mi se čini da od onog štrajka dijega koste mi maltene nismo imali nekog dobrog na toj poziciji, baš se mučimo

ajde i Liverpul je izgleda pogrešio sa Nunezom ali oni kao tim skupa ipak bolje igraju i Salah igra jebano dobro

Haland, Isak, Delap, Vud, onaj tip iz Brentforda, ne sećam se kako se zove oni su kao nešto ove sezone imali kontinuitet, ostali uskoče tu i tamo, prava suša sa napadačima

On 5/4/2025 at 6:08 PM, chiba said:

paraplegičar

Po koji put više, ali eto NEMAMO DRUGOGA

BRAVO ZA KLUB, UPRAVU TRENERA, a ovog imbecila, jednoćelijskog organizma, bičara neću više da komentarišem

ako sledeće sezone ponovo bude prvi napadač, treba svakog dana bacati govna na klub

Ne daje golove ali zato dobija crveni karton kada najviše treba zapeti i odigrati profesionalno. Marš iz kluba smećaru.

I dalje vi hvalite njega kako dobro sve radi, trci otvara prostor ali nema golova. Lik je malouman i najbolji pokazatelj je da smo samo mi bili zainteresovani za njega.

• Autor
  • Popularna objava

Zamisli hvaliti napadaca sto radi nesto drugo, a ne radi sto mu je glavni posao, a to je davati golove. Nema gore recenice od "ma trudi se". Jebo ti sve to kada golman ne zna braniti, a zna dodavati, jebo ti stopera koji zna dodavati, a ne zna oduzeti loptu, jebo ti krilo koje se vraca u odbranu kada ne zna nista u napadu, jebo ti ofanzivnog veznog sto zna oduzeti loptu, kada ne zna kreirati.

Jebo ti Jacksona kada se otvara, trudi se, brz je, kada zavrsava u offsideu po 5 puta u mecu i ne zna zavrsiti po minimalno 3 nevjerovatne sanse u istom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.