10. juni10. jun comment_372883 2 žuta kartona u roku 3 minute dobio na prijateljskoj utakmici. Ovaj umjesto mozga ima ciglu. Prijavi
24. juli24. jul Popularna objava comment_373568 Ne mogu dvije posudbe u isti klub u PL. Njega će morati kupiti. Bitno je da na ljekarskom pregledu ne bude pregled mozga. Prijavi
24. juli24. jul comment_373574 Pada na psiholoskom testiranju, pri izgovaranju svog prezimena. Prijavi
25. juli25. jul comment_373584 Ovog jedva čekam da utopimo, da ne moram slušati kako mu čupaju karijeru na link up play sa Palmerom i kako je Palmer mnogo efikasniji bio i zabijao kad je igrao sa njim. Normalno da je morao zabijati jer zna da ovoj panjini treba 5 prilika da ga stavi. Prijavi
25. juli25. jul comment_373588 Više bih volio da utope Delapa negdje, jer Delap nije ama baš ništa pokazao. Prijavi
25. juli25. jul comment_373615 9 hours ago, BT14 said: Više bih volio da utope Delapa negdje, jer Delap nije ama baš ništa pokazao. Ma više me je koštao Jackson od Delapa, nije da branim Delapa ali hajde mlađi je daj mu još jednu sezonu a Jackson je svoje pokazao u više navrata. Što se mene tiče neka prodaju obojicu Prijavi
25. juli25. jul comment_373618 13 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ma više me je koštao Jackson od Delapa, nije da branim Delapa ali hajde mlađi je daj mu još jednu sezonu a Jackson je svoje pokazao u više navrata. Što se mene tiče neka prodaju obojicu Obojica su glupi ko kurac, ali Jackson s vremena na vrijeme uradi šta i korisno, ovaj isto bizon se zaleti u igrača i napravi faul od muke. Prijavi
25. juli25. jul comment_373620 10 hours ago, BT14 said: Više bih volio da utope Delapa negdje, jer Delap nije ama baš ništa pokazao. Može se uvijek uzeti 20 miliona od nekog tima koji je ušao iz druge lige, recimo da se vrati u Ipswich. Uzelo se i za Broju koji isto nije dao gol godinama. Prijavi
25. juli25. jul comment_373635 Jedina faca koju ne mogu očima da vidim, znači ubedljivo Čak mi ne bi smetalo ni da Sančez ostana kao druga opcija, ali ovog ne bih puštao blizu stadiona Prijavi
4. august4. aug comment_373959 Pa falio je i drugi tip (doduše s druge pozicije od ove dvojice), ne znam tko je tko, ali samo je prvi zabio Prijavi
4. august4. aug comment_373971 6 hours ago, ja13 said: Pa falio je i drugi tip (doduše s druge pozicije od ove dvojice), ne znam tko je tko, ali samo je prvi zabio Satpayev ali on je sutao izvan kaznenog pa hajde inekako, ovaj prisao do penala i opet fulio za 2 metra Prijavi
4. august4. aug comment_373977 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Satpayev ali on je sutao izvan kaznenog pa hajde inekako, ovaj prisao do penala i opet fulio za 2 metra Satpaev je i dešnjak koliko znam Prijavi
4. august4. aug comment_373982 1 hour ago, BT14 said: Satpaev je i dešnjak koliko znam Comfortable using either left or right foot Dok je Jackson kanta u obje noge Prijavi
8. august8. aug comment_374085 Covjek vise pokazao u 30 minuta nego sto je Delap za cijelu sezonu Prijavi
9. august9. aug comment_374116 Ma ćuna mlohava. Svi dobro znamo zasto je on bio na prodaju. Suludo je ocekivati nesto od igraca koji je odavno pokazao da jednostavno nije kvalitet kakav nama treba. Jos kad njegova maloumnost proradi i pocne dobijati crvene kartone u najgorem mogucem trenutku. Prijavi
9. august9. aug comment_374117 Ne bih mogao preživjeti da ga opet gledam kako igra. Ubleha malo manja od Delapa. Prijavi
9. august9. aug comment_374120 Ma pokazao je moj kurac, ne moze me on vise prevariti nikakvim link up-om, hold up-om, passing-om, work rate-om ili sta sve vec ne pokusavaju prodati pod njegovo ime, sve to ima ali ne zna zabiti. Da je to toliko dobro i savrseno ne bi Bayern vratio njega i za slicne pare doveo Saibaria bez razmisljanja, neka neko nosi njegove talente za 50/60 miliona odmah sutra sto se mene tice Prijavi
9. august9. aug comment_374128 govedina nije haram nismo mi indijci On 8/8/2026 at 10:41 PM, Bari said: Covjek vise pokazao u 30 minuta nego sto je Delap za cijelu sezonu napadac koji sve radi samo ne daje golove Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.