28. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362203 Još se ne mogu načuditi debilu. Dakle, na ovu loptu je išao desnom nogom. Da je uklizao i šutirao lijevom gol je. A nije morao ni uklizati. Pa vanjsko desnom da je šutirao. Ma kurcem da je šutirao mater mu jebem koja ga je okotila i svu praunučad do 9. koljena. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362204 Da je zabio taj gol, na kraju bismo izgubili 3:2 umjesto 3:1. Isto sranje samo drugo pakovanje. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362207 Ma sve i da bude 6:2, jebem mu dan šutaj. Valjda mu niko nije objasnio da je špic, a ne zadnji vezni, pošto kad god dobije loptu pegla je ko da je Mateo Kovačić ispred svog kaznenog. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362221 meni je on iskreno postao drag igrač, kolko god bio smotan i iznervirao me u mnogim situacijama, ali generalno sam zadovoljan sa njegovom kupovinom, to što je moje mišljenje da on nije top napadač i da nam neće doneti trofeje je totalno druga stvar Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362467 Sto sezona odmice on biva sve gori. Da li se istrosio fizicki ili su ga stigli svi raniji promasaji u glavi i sad je u blokadi. Da smo doveli neko napadacko krilo barem da mu odvlaci cuvare mozda bi i progledao. Nakon sinocne predstave ne ocekujem vise od 5 golova do kraja sezone. Prijavi
10. februar 2025.1 god. comment_362639 E jesmo sreće kurate sa napadačima. Imamo Nkunkua koji neće kile i ne uspije upisati 3 dodira sa loptom u šesnaestercu protivnika, a i ovog mangupa koji se bori, trči, krv ostavi na terenu, al maši zicere redovno. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362658 Ne bih iz inata dao sansu Nkunkuu kad bi mi Madueke igrao napadaca. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362659 Pa vjerujem da ni Maresca neće dati. Igrat će mu Palmer lažnu devetku kakav je to debil. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362660 7 minutes ago, reLo said: Pa vjerujem da ni Maresca neće dati. Igrat će mu Palmer lažnu devetku kakav je to debil. Koga bi ti stavio? Ja sam ironicno rekao Madueke jer toliko mi je Nkunku bio los kad god bi igrao. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362661 Ma Nkunku će igrati 100%, u rotaciji s Guijem. Kad zagusti, izvalit će Potter neku glupost tipa Enza u napadu. A uopšteno mislim da ne gubimo ništa Jacksonovom povredom, svakako nam nije donosio ništa osim čupanja živaca. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362662 Guiu je takodjer out tako da sam siguran da ce Nkunku. Ali da mene pitate, stavio bih i Palmera prije pa cak i Neta/Maduekea nego Nkunkua. Jednostavno izgubio sam svaku nadu u njega. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362663 Ako nista nadam se da ce ovo natjerati glavesine u Upravi da kupe jos jednog napadaca na ljeto. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362664 Dobice Nkunku sansu bar jos dvije utakmice. Veci problem od toga sto je Nkunku lijen je da Maresca ne vrsi izmjene na vrijeme. Trebao bi ga odmah u drugom poluvremenu vaditi ako se Nkunku opet bude vukao u prvom. Ono sta bih ja jos pokusao sa Nkukunom jeste isturio bih ga skroz u napad i neka mu guraju loptu u 16terac. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362665 58 minutes ago, Spaha said: Ono sta bih ja jos pokusao sa Nkukunom jeste isturio bih ga skroz u napad i neka mu guraju loptu u 16terac. Pa zar nije bio proslu protiv Brightona u vrhu napada. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362667 10 hours ago, reLo said: A uopšteno mislim da ne gubimo ništa Jacksonovom povredom, svakako nam nije donosio ništa osim čupanja živaca. To nije točno, gubimo puno, ova ozljeda bit će velik udarac u borbi za top4. Na stranu sad njegov doprinos van golova koji se podcjenjuje, koliko god ludo zvučalo falit će njegovi i golovi. Zabio je 9, drugi je strijelac ekipe, tko će te golove nadomjestiti? Problem manjka golova ne ide na dušu samo njemu, nama kronično nedostaje igrača koji mogu zabit gol. Naša jedina tri igrača koja su zabili više od 3 gola su Jackson (ozljeđen), Madueke (ne sjeća se kad je zadnji put zabio gol) i Palmer. Znači ostajemo na Palmeru... A ako protivnik zna da on jedini može zabit onda ga je lakše zatvorit. Kako ćemo zabit gol, nemam pojma. Bojim se da će svaka utakmica izgledati ko protiv Brightona, imamo posjed kao neku inicijativu al smo tupi... Bez neke genijalnosti Palmera nema ništa. Ako mislimo u top4, morat će Madueke vratit formu s početka sezone, Nkunku nać poziciju i želju za igranjem, možda probat dat više šanse KDH-u, nije dosad pokazao da je spreman za PL razinu, ali u Lesteru je zabio fin broj golova i pokazao da zna doć iz drugog plana i zabit, takav nam profil kronično nedostaje... 9 hours ago, EdvinTB said: Pa zar nije bio proslu protiv Brightona u vrhu napada. Nije, bio je u napadu ali je igrao lažnu 9, nije visio samo u 16 što Spaha predlaže. Ja bih rađe Palmera u špic, a Nkunkua na 10 pa nek napada iz pozadine kao nekakav Shadow Striker, to mu je navodno najbolja pozicija... A Plamer je genije, valjda će se snaći u svugdje... Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362669 Jackson je u polju radio sve kako treba, tako da će itekako nedostajati. Drugi razlog zašto će nedostajati je to što sad ostajemo na 5 igrača za 4 pozicije. To su Nkunku, Palmer, Neto, Sancho i Madueke. Tu je prostor za manevar značajno smanjen i jednostavno će se morati igrati 4-2-2-2 sa Palmerom i Nkunkuom koji će u tandemu igrati lažne devetke. Nkunku bi sad trebao dobiti 2-3 utakmice u kontinuitetu da igra i ako tu ništa ne pokaže onda je stvarno gotovo sa njim. Mogle bi fino doći na naplatu gluposti iz prelaznih rokova. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362674 Svojim ponasanjem na trzistu u januarskom prelaznom roku smo jednostavno izazivali đavola, a kada izazivaš đavola u jednom momentu đavo dođe po svoje. Ne dovedes napadaca iako i bog i narod znaju da ti treba napadac, zatim tik posle zavrsetka prelaznog roka ostajes i bez onog sto imas to jest povređuju ti se oba napadaca na istoj utakmici. To je taj đavo, zasluzili smo, gledajmo.. Povreda Jacksona je problem iz razloga sto Nkunku donosi manje nego uzasni Jackson, onda znate u kakvoj smo situaciji. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362675 Palmer ne igra odbranu, Nkunku ne igra presing. Mareski ce kosa da otpadne... Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362676 Vala toliko mi se ogadio Jackson da mi uopce nece nedostajati. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363549 S 3 metra pogodi u stativu, posle toga se nije sastavio s loptom, ocjena 4,5. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363553 Kakva ojebina, i neko mi kaže da je to dobar napadač. Delap ušao pred kraj i u 3 poteza nam odbranu stavio na muke. Ovaj majmun ne može dati gola s pola metra. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363560 Znate sta mi jos smeta kod Jacksona osim zavrsnice koja je izrazito slaba, njegovo kretanje u 16m kada se lopta ubacuje. Lik stoji, nema kretanja i recimo varke da ces na prvu stativu pa promjeniti pravac i traziti loptu na drugoj stativi. To recimo Haaland radi besprijekorno. Imas jos takvih igraca koji nisu neki znalci s loptom u nogama ali su u sesnaestercu ubice. Mi se mozemo zajebavati do mile volje ali jedan Wood iz Foresta bi danas uvaljo neki krompir i mi bi pobjedili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.