10. august10. aug comment_374132 3 hours ago, chiba said: Čovjek je stomatolog,remizirali smo sa amaterima Prijavi
25. august25. aug comment_374397 Malo ispod onoga sto su trazili ali idalje vrlo dobra, rekao bi odlicna ponuda. Treba ovo prihvatiti. Prijavi
25. august25. aug comment_374402 Trebalo bi da se transfer izvrši zadnji dan da se preveslaju pravilnici. Prijavi
26. august26. aug Popularna objava comment_374466 Villa nasledila PROJEKAT sa Garnachom i Jacksonom Prijavi
26. august26. aug comment_374467 On 6/24/2023 at 2:48 AM, diablo_bih said: ......., pa ce pokusati jos jednu sezonu ovako sa talentima u spicu. svaka ti je ko u NJegoša Prijavi
26. august26. aug comment_374469 Nevjerovatna prodaja. Ovaj prelazni rok bi mogao ući u klupsko anale po prodajama. Prijavi
26. august26. aug comment_374471 1 hour ago, reLo said: Nevjerovatna prodaja. Ovaj prelazni rok bi mogao ući u klupsko anale po prodajama. U klupsko anale i pod detaljniju istragu FA i fifinih i uefinih organa. 45 miliona za Delapa, pa tu nije sve čisto ni na prvoj stranici tog ugovora. Prijavi
26. august26. aug comment_374472 1 hour ago, reLo said: Nevjerovatna prodaja. Ovaj prelazni rok bi mogao ući u klupsko anale po prodajama. I jedna vrlo važna napomena, nismo uvaljali igrače po Arabiji i Turskoj, nego smo ozbiljne klubove izmuzli za Delape, Jacksone i dr. Prijavi
26. august26. aug comment_374473 Ima da osede u strucnom stabu Vile dok nauče ovog panja da ne ulazi u ofsajd, ako ga nauce… Prijavi
27. august27. aug Autor comment_374480 Drago mi je sto je otisao, draze sto smo bruku i zaradili na njemu. Neka bude dobar Villi, nama nikad ne bi mogao valjati, jer jednostavno nije igrac za velike klubove. Prijavi
27. august27. aug Popularna objava comment_374481 Jackson uopste nije los igrac i vjerujem da ce u Villi biti koristan, kao sto je bio i Villarrealu. Njegov je imidz puno gori nego sto su njegovi nastupi. Nazalost, nikad od njega vrhunskog centarfora zbog 2 stvari: 1. Nedostatak koncentracije u zavrsnici. 2. Problem u glavi sa disciplinom punih 90+ minuta Fudbalski gledano, ima sve sto treba za jednog vrlo dobrog centarfora. Ali bez ove 2 stvari nema karijere na top nivou. Prijavi
27. august27. aug comment_374488 samo mi je u glavi ona scena kad: bese nije znao da vodi loptu, pa mu je pobegla ko djavo od krsta ili kad je dao onaj gol tako sto se lopta bukvalno odbila od njega, covek bre koristi sve dozvoljene delove tela da zabije Spoiler mogo si wisey da napises: o mrtvima sve najlepse🤣 Prijavi
27. august27. aug comment_374497 Napadač koji može zabiti gol samo ako je ispunjen jedan od dva uvjeta: 1. Nema golmana na golu 2. Nema vremena za razmišljanje Prijavi
27. august27. aug comment_374504 Ja se slazem s Wiseyom, nije Jackson uopste los igrac, los napadac jeste ali los igrac definitivno nije. Veselim se tome da ga pratim u Villi. Prijavi
27. august27. aug comment_374518 Ispade da smo na gubitku koliko ga nafaliste, pa lik je jebeni promasaj, treba mu 100 sansi da uvali gol. Prijavi
29. august29. aug comment_374560 Srecno mu dalje delovalo je u nekim trenucima kao da moze da postane jako dobar napadac i u nekom trenutku je jako dobro formu uhvatio, ali je ocigledno previse retardiran da napreduje. Prijavi
31. august31. aug comment_374688 Kao sto sam rekao vec negdje, nama treba napadac koji ce zabijati golove prije svega, on za napadaca ima sve osim toga. Na to smo sumnjali i kad je dosao tek i to se pokazalo istinitim. Odlican posao kluba i odlicne pare Prijavi
23. septembar23. sep comment_375376 gledao sam dal.pretproslu utakmicu odlicni se gradio, ulazio u prostor, pravio probleme stoperima, prosto nisam mogo da verujem sta gledam, gol me najvise odusevio golman ispucao loptu, jedan dva dodira i zabija inace tu tekmu neki Suzuki pazi sad crnac po nacionalnosti Japanac odlicno odigrao Prijavi
25. septembar25. sep comment_375384 Bome ispade da nas Villa nasadi i da dovedose jos bolju zamijenu za Martineza Naravno to nece biti slucaj ukoliko Penders opravda ocekivanja za dvije sezone. Prijavi
subota u 06:422 dana comment_375405 Ma ja sam skeptičan uvek kada su u pitanju golmani crne puti da me ne shvati neko pogrešno, ali nema ih mnogo kvalitetnijih ali kako ovaj da ne uspe, pazi ZION SUZUKI, otac iz Gane, majka iz Japana pratićemo sa interesovanjem, još prešo iz legendarne Parme Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.