15. januar 2025.1 god. comment_361749 Drži se narodne poslovice: "Sastav koji gubi se ne mijenja." Prijavi
16. januar 2025.1 god. Autor comment_361771 Ej 9 cistih golova je fulio, pa to malo ko moze i onda se pitamo sto ispadamo iz top 4. Prijavi
16. januar 2025.1 god. comment_361776 Marescin rezonovanje: Imam WC lijevog beka - ne zna igrati desno i u sredini: mrš mi iz kluba Imam napadača koji ne može ubaciti u bazen ali može trčati ko konj: bolji mi ne treba Imam veznog igrača kojeg sam prekomandovao na lijevog beka ali on želi igrati CB: mrš iz kluba Prijavi
20. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361841 Ajde realno, koliko golova je trebao zabiti iz ovih suteva? Ja kazem: 9 Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361846 Od Jacksona se očekuje da zabije 5 golova iz ovog. Ja očekujem da imamo napadača koji će zabiti barem 7. Prijavi
20. januar 2025.1 god. Autor comment_361855 Po meni 7 cistih prilika koje bi svaki napadac, npr. Mateta bi zabio ja mislim. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361882 Nije lako ni biti ovako los i to treba znati, nek nam je bog na pomoci.. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361892 11 hours ago, Adi said: Od Jacksona se očekuje da zabije 5 golova iz ovog. Ja očekujem da imamo napadača koji će zabiti barem 7. navikli smo da imamo napadace koji daju 7 po sezoni tako da je ovo vrh Prijavi
25. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362103 Šta reći? Stvarno se trudim da ne pljujem bez razloga i ako se vratimo kroz ovu temu gledao sam da budem rezervisan sa lupanjem jer nije uvijek sve loše, ali druže dosta je bilo. OK razumijem da je Palmer trebalo da šuta, ali čovječe dragi, ako ti lopta prilazi bilo gdje u kaznenom, a golman nije na golu šutni je bog je ubio! Pa i da ti golman odbrani uradio si ono što ima najviše smisla, ALI ne, gospodin mora da primi loptu, da se okrene, pogleda gdje je ko, kao da se nalazi 50 metara od gola i pri tome se kazneni napuni od početka do kraja pa sad gol ne pokriva samo golman nego 5 protivničkih igrača. Nije ovo jednom, ovo je svaki put. Ona asistencija bolje i da nije asistencija, dovoljno je da vidiš kako je ofrlje udario, ne znaš jel pas ili je slučajno to uradio samo da ne šutne. Bila je ona jedna situacija kad je bio ofsajd (bolje po njega), tu se ušetao golmanu u naručje, valjda je htio touchdown napraviti, hajd mu znaj. Zatim, konstantno bježi na bok i forsira da proigrava igrače, pa jebote više, kad te trener toliko voli da mu igra 99% mečeva u sezoni neka te stavi na desetku pa progiravaj do mile volje. O duel igri da ne pričamo, danas Haaland nosa naše štopere na leđima, moraš ga polomiti da ga zaustaviš. Gledam jutros gol Drogbe i asistenciju Ramiresa protiv Barcelone. Ramires prima loptu u prostor i udara je ramenom tako da je pošalje 20 metara ispred sebe i tako napravi prostor i pobjegne odbrani. Eeee Ramires, zadnji vezni. Ovaj ne da ne bi udario loptu i sebi napravio prostor, vjerovatno bi je pustio da prođe pa se zaglavio kod aut linije pa onda sačekao da se svi vrate, a on će usput pogledati gdje je ko. I ovo je optimistično, pošto postoji šansa da je ne bi ni primio. Stvarno ne znam šta da očekujem, ovaj će očigledno igrati još duuugo, jer idiotima iz uprave ne vallja ni Vlahović ni Osimhen, ne valja nijedan normalan špic već Garnacho da kompletira garnituru sa Sanchom, Netom, Maduekeom (i Mudrykom lol) pa da imaju još jednog kandidata da vrte u krug (i to u kupovima i ligi konferencija). Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362105 Najžalosnije je što zaista boljeg od njega nemamo. A niko od Uprave nema ni na 10. mjestu planova da dovede napadača. Zato, naoružajte se saburom, to nam jedino preostaje. "Bolje da idem driblati nego da šutiram" Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362157 Kada covjek pogleda ovu sliku koju je relo postavio jedini zakljucaj je da je u normalnim uslovim gol, međutim u nasem slucaju ni šut. Ovo je neki spoj njegove gluposti to jest talenta za donosenje glupih odluka i vjerovatno straha da i ovo promasi jer nema samopouzdanja, on trazi sebi idealnu poziciju bas iz tog straha. Njemu treba pomoc, sve se svodi na to da ide iz utakmice u utakmicu i upropasti sve sto dotakne, neko mu mora pomoci, ostavit ga na klupi bar jednu utakmicu da se malo restartuje, ohladi glavu, da uđe zadnjih 20 minuta, uciniti bilo sta jer ovo je katastrofa. Prijavi
27. januar 2025.1 god. Autor comment_362158 Ma nije strah, samo idiot. Kasnije je odradio potez petom i normalno dodao cityevom igracu. Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362159 On 1/25/2025 at 8:48 PM, reLo said: Najžalosnije je što zaista boljeg od njega nemamo. A niko od Uprave nema ni na 10. mjestu planova da dovede napadača. Zato, naoružajte se saburom, to nam jedino preostaje. "Bolje da idem driblati nego da šutiram" Ovo napadač mora zabiti. Ovo je čist go. Ali eto, nama treba Garnacho a ne golgeter. Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362160 Mene zanima kako je naša famozna uprava uspjela se dovest u situaciju da nakon potrošnih 1B eura po posljednja dva prijelazna roka imaš samo jednog napadača? Što je to najgore to nije jedina pozicija gdje smo šuplji... Prijavi
27. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362168 Rezultati diktiraju pogled na situaciju, da je Jackson u ovom periodu svog rastrojstva da ga tako nazovem dao recimo samo 3 gola, izvuklo bi se par bodova vise, situacija bi bila puno bolja na tabeli, mozda bi sada gledali na sve ovo na nacin da mozemo izvuci ovu sezonu sa trenutnim igracima u napadu. Samo sto je kod nas situacija da je Jackson uzasan, da je Palmera stalo, da krilni igraci nude neki minimum minimuma, tako da je ne dovođenje jednog klasicnog spica bas onako pucanje sebi u nogu. Nekad su krila donosila golove, ne brojim sada tu Hazarda koji je van konkurencije, mislim na ostale koji nisu bili ekstra klasa, ali su doprinosili pobjedama, vezna linija je takođe donosila vise golova, prekid je takođe nesto na sta smo se mogli oslonit. Pitanje je odakle sada crpiti golove kada nas je sve stalo. Nasa krila su donijela ukupno 10 golova, Madueke je dao 3 gola u drugom kolu protiv Wolvesa, znaci imas 7 golova sa krilnih pozicija od pocetka sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.