Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Dobra partija generalno.

Dobro kombinuje sa ostalim igracima, dobro zadrzava loptu. Kod onog zicera je ispao retardiran, i kasnije se nesto spetljao i sapleo, ali to mu nije poljulalo samopouzdanje i zabio je u sledecem napadu.

Torres, Morata i Lakaka bi se usrali kad promase onakav zicer, lakaka bi stajao ovako ukopan 5 minuta

image.png.1c99ffeaf8f660fcc41efae8c79ad848.png

Ovaj se sam sebi smejao, dobro, ima malo vise mentalne snage od nekih drugih napadaca.

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

Da si debil, debil si, ali što Igi kaže ne smije dopustiti sebi da ga promašaji obeshrabre.I danas je pokazao tu mentalnu snagu i zabio nakon kamare govana što je izasro. Mora i pokušati više tu lijevu nogu koristiti za šuteve, da je Bog htio da je ne koristiš sigurno bi ti je oduzeo. 

Iskupio se na kraju lijepim golom. Ali pravi centarfor rjesava jednu od onih prethodnih prilika i zavrsava mec u nasu korist u pravo vrijeme. Nedostaje mu jednostavno koncentracija u odsutnom momentu. Velika mu je mana igra u 16m i na malom prostoru, bas se lose snalazi. Na velikom prostoru je odlican.

Sve u svemu imao je korektan mec, mislim da je bas dao sve od sebe. Puno je pretrcao bez lopte. Zasluzio je bar taj jedan gol.

• Autor
3 minutes ago, BT14 said:

Da si debil, debil si, ali što Igi kaže ne smije dopustiti sebi da ga promašaji obeshrabre.I danas je pokazao tu mentalnu snagu i zabio nakon kamare govana što je izasro. Mora i pokušati više tu lijevu nogu koristiti za šuteve, da je Bog htio da je ne koristiš sigurno bi ti je oduzeo. 

Lik k'o onaj jedan lik sto stalno prilaze zenama, a one ga odbijaju, pa nekad prodje i sve tako u krug.

Dobar je Jackson. Ponekad su forumasi preostri prema njemu. Mlad je i ako nastavi ovako bice sigurno bolji. 

Neka on njih zabija. Nije da mi mozemo dovesti bilo kakvog napadaca i da ce isti zabijati tek tako. Valjda dovoljno pratite klub da znate kakva nam je situacija sa napadacima. 

Nkunku je taj koji mora vise zapeti i pokazati da vise vrijedi. 

Najpozitivnije je sto uspjevamo doci do bodova i kada on "nestane" sa terena, a on je takav igrac moras ga istrpit ako zelis konkretan ucinak od njega. Kod njega je sistem ili ga ide ili ga ne ide, neku sredinu tesko nalazi, protiv Tottenhama slabo, sinoc isto osim gola nije to izgledalo nesto specijalno dobro. Prvo onaj promasaj kada ga je Sancho nasao, pa onda pade preko lopte u drugoj prilici, sreca pa uvalja gol inace bi to bila bas losa predstava, ali poenta je sto je lako moguce da on utrpa vec Evertonu 2-3 gola i to nekako vanjskom iz nekih 50-50 prilika.

Znaci njega se mora istrpiti a on ce vec isporuciti određeni broj golova, vec je dao 9, nije idealan, ali ima nesto, dobro igra u polju, radi za ekipu, samo ta neka zavrsnica da se popravi. Trpili smo mi svasta na mjestu špica posljednjih godina tako da Jackson je jos i ok, ako ekipa nastavi sa dobrim igrama moze on dobaciti do 20 golova u ligi.

• Popularna objava

Jackson nema igru unutar 16m, nije ubica, nema tu agresiju prema lopti pogotovo na ubacaje sa strane. Rijetko kad da je imao varku tijelom da trazi loptu iza igraca pa se ubaci ispred, skoro da nisam ni jednom vidio od kad je dosao. Nesto slicno je uradio Solanke protiv nas proslo kolo, tako je sjebo Colwilla. Te stvari mora popraviti i bit ce najbolji napadac lige. Jer njegova igra van 16m je skoro pa savrsena. Nema napadaca koji je brzi od njega, koji ima bolji build up play od njega. Juce je imao prodor od 30 metara u stilu R9, imao je petom odlaganje Palmeru iz koje je Sancho imao priliku kada je driblao golmana, bilo je jos veoma dobrih stvari. 
Jackson je napadac koji cesto frustrira, ali ima nesto u njemu sto te tjera da vjerujes i dalje u njega i da mu iznova i iznova dajes sansu.
Ja licno prvi ne bih dao Nkunku sansu prije Jacksonu. A svi znamo kakav je Nkunku strijelac.

• Popularna objava

I ima tek 23 godine.

Nisam za dovođenje nekog skupog napadača, Jackson treba bit prvi napadač. Ove sezone je dobar i zaslužio je to mjesto.

Ono za što jesam je dovođenje drugačijeg tipa napadača, nekog tko je dobar strijelac, uvijek prisutan 16, jak u zraku... Spreman prihvatiti ulogu backup-a Jackson. Takav igrač bi dobro došao za dodatne taktičke mogućnosti protiv određenih protivnika i u određenim fazama utakmice.

4 hours ago, hamco said:

Jackson nema igru unutar 16m, nije ubica, nema tu agresiju prema lopti pogotovo na ubacaje sa strane. Rijetko kad da je imao varku tijelom da trazi loptu iza igraca pa se ubaci ispred, skoro da nisam ni jednom vidio od kad je dosao. Nesto slicno je uradio Solanke protiv nas proslo kolo, tako je sjebo Colwilla. Te stvari mora popraviti i bit ce najbolji napadac lige. Jer njegova igra van 16m je skoro pa savrsena. Nema napadaca koji je brzi od njega, koji ima bolji build up play od njega. Juce je imao prodor od 30 metara u stilu R9, imao je petom odlaganje Palmeru iz koje je Sancho imao priliku kada je driblao golmana, bilo je jos veoma dobrih stvari. 
Jackson je napadac koji cesto frustrira, ali ima nesto u njemu sto te tjera da vjerujes i dalje u njega i da mu iznova i iznova dajes sansu.
Ja licno prvi ne bih dao Nkunku sansu prije Jacksonu. A svi znamo kakav je Nkunku strijelac.

Savršeno si opisao.

Ne znam otkad se može tolerisati ovolika kamara govana koju jedan čovjek izasere. Očigledno je da nema taj ubojiti napadački instinkt da završava 90% zicera, već baš suprotno završava 10% takvih šansi. Otrcana priča, ali traži mu se svaka pozitivna stvar samo kako bi se zamaskirala činjenica da nikad neće biti napadač od 20+ golova. On je isti igrač kao i Loic Remy, dobar za rotacije u top klubu poput Chelsea, ali nikad neće napraviti iskorak kao Costa ili Aguero ili Torres u Liverpoolu.

Riješiti se ove gube dok još možemo završiti u plusu. 

Mislim da bi mu dobro došla koja tekma na klupi, pa da se okusi kao joker zadnjih 15ak min.

Ovako boli ga kurac, kolko god zicera fulio, ipak je neupitan i igra.

2 minutes ago, EdvinTB said:

Mislim da bi mu dobro došla koja tekma na klupi, pa da se okusi kao joker zadnjih 15ak min.

Ovako boli ga kurac, kolko god zicera fulio, ipak je neupitan i igra.

Dok je on bio na terenu nesto smo i stvarali, znao je odigrati sa Palmerom, izborio dva suta kartona… njegovim izlaskom i ono malo sto smo bili opasno smo izgubili.

1 minute ago, Bari said:

Dok je on bio na terenu nesto smo i stvarali, znao je odigrati sa Palmerom, izborio dva suta kartona… njegovim izlaskom i ono malo sto smo bili opasno smo izgubili.

Moj post se je odnosio ukupno na zadnje njegove utakmice, ne samo ovu danas.

Sve to stoji, jako koristan igrač, ali jbga kad čiste zicere fula redovno onda sve to posere.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.