8. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365727 Ovog i Maduekea treba ponuditi zoološkom vrtu u BIH Prijavi
8. juli 2025.1 god. comment_365728 ustaša majku mu jebo thompson crnu u pičku pa normalno, jebo ti sve svoje glupo, samo bi ga više mrzio da je jevrej Prijavi
8. juli 2025.1 god. comment_365729 3 minutes ago, chiba said: Ovog i Maduekea treba ponuditi zoološkom vrtu u BIH HAHAHAHHAHAHAHAHAH dajte ovo prebacite tamo u najsmjesnije izjave Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365856 Ma ja bih možda za njega i spustio cenu ako to znači sigurnu prodaju. ne vidim ko bi za njega dao 50m funti, stvarno ne vidim da oni koji mogu to i žele a vala niko nije toliko slep on je dušu dalo za neke manje klobove koji su u sredini tabele ili tu ispred zone ispadanja, jel ja verujem da bi on u bilo kom klubu nekako uvaljao tih 10-15 golova što njima znači opstanak i završava posao, a kod nas nije dovoljno dobar kad treba da se biješ sa Sitijem, Liverpulom, Realom i sl bolje da ga prodaju tipa Sanderlendu, WH, primera radi koji bi možda i dali 30-35m funti, nego da ti ostane i ponovo napravi neko sranje ili da ode u Italiju i da se razvlači sa pozajmicama Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365926 Hvala Allahu pa je pao u treći plan. Sada je prodaja jedino pametno rješenje. Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365943 Treba da ide, imao je cijelu proslu sezonu da pokaze da zna nesto, obicni kikser i low iq. Treba ga prodat sad dok se moze koji dinar zaradit od njega. Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366121 Evo čitam da ga navodno procjenjujemo na 80-100 miliona. Nadam se da je to samo Pawn stars fora gdje se krene od 100 hiljada pa završi na 40-50. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366129 Ja ne bih prodavao olako Jacksona, osim ako dođe baš dobra cifra ok. Pretjeruje se s njim nekad. Nije za prvog napadača, al može bit sasvim koristan kao 2/3 opcija. Puno je utakmica uz Pedra (koji će vjerujem povremeno i na desetku, možda i krilo), i Delap bit će mjesta i za njega. Nek ti se jedan ozlijedi malo duže opet si u problemu. Naravno, ovisi i o tome koga ćemo još dovest, ako ne dovodemo više nikog na te ofenzivne pozicije, ja ga nikako ne bi prodava. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366131 Jebo vas Jackson nije ni za zamjene uz to ima onu antipaticnu facu, pojaco bi nas odlaskom. Prijavi
22. juli 2025.1 god. Autor comment_366156 To isto kao sto sam pretjerivao sa Torresom i slicnim igracima, cim se igrac trudi ne valja, znaci suprotno od onoga "haj trudi se barem". Cim se to nesto trudi kurcu ne valja, Gilchrist odigrao navijacki, trudio se zivotom, ali vidis u pozadini svega da je kurcina. Torres se trudio, ponudio moj kurac, Jackson se toliko trudi da nas zavali sa crvenim ili sa sebicnosti, jer misli da je neki igrac. Cucurella dok se trudio da se popravi, ispadao konstantno i bio najgori igrac ekipe. Kamara igraca proslo koji su se kao trudili i samo bili gori. Caicedo npr. isto na pocetku, sve zbog pretjeranog truda ispadao kao amater. Cim igrac nema mozga, moze se kurcu truditi, moras biti smiren i razmisljati o poziciji na terenu, pa tek onda trud ubaciti da stignes nesto i da to ispadne kako treba. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366161 1 hour ago, diablo_bih said: To isto kao sto sam pretjerivao sa Torresom i slicnim igracima, cim se igrac trudi ne valja, znaci suprotno od onoga "haj trudi se barem". Cim se to nesto trudi kurcu ne valja, Gilchrist odigrao navijacki, trudio se zivotom, ali vidis u pozadini svega da je kurcina. Torres se trudio, ponudio moj kurac, Jackson se toliko trudi da nas zavali sa crvenim ili sa sebicnosti, jer misli da je neki igrac. Cucurella dok se trudio da se popravi, ispadao konstantno i bio najgori igrac ekipe. Kamara igraca proslo koji su se kao trudili i samo bili gori. Caicedo npr. isto na pocetku, sve zbog pretjeranog truda ispadao kao amater. Cim igrac nema mozga, moze se kurcu truditi, moras biti smiren i razmisljati o poziciji na terenu, pa tek onda trud ubaciti da stignes nesto i da to ispadne kako treba. Imamo i s druge strane Nkunkua koji se nije ni trudio a opet nije valjo. Prijavi
23. juli 2025.1 god. Autor comment_366174 Ma dobro, Nkunku se ne trudi, jer mu se ne igra za ekipu. Ne ocekujem ni od Badiashilea da se trudi nesto plaho ili tako nekih igraca koji su na izlaznim vratima. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366176 Badiashile je navodno izjavio kako ne planira napustiti Chelsea i želi se boriti za svoje mjesto u ekipi. Prijavi
25. juli 2025.1 god. comment_366195 On 7/22/2025 at 10:17 PM, diablo_bih said: To isto kao sto sam pretjerivao sa Torresom i slicnim igracima, cim se igrac trudi ne valja, znaci suprotno od onoga "haj trudi se barem". Cim se to nesto trudi kurcu ne valja, Gilchrist odigrao navijacki, trudio se zivotom, ali vidis u pozadini svega da je kurcina. Torres se trudio, ponudio moj kurac, Jackson se toliko trudi da nas zavali sa crvenim ili sa sebicnosti, jer misli da je neki igrac. Cucurella dok se trudio da se popravi, ispadao konstantno i bio najgori igrac ekipe. Kamara igraca proslo koji su se kao trudili i samo bili gori. Caicedo npr. isto na pocetku, sve zbog pretjeranog truda ispadao kao amater. Cim igrac nema mozga, moze se kurcu truditi, moras biti smiren i razmisljati o poziciji na terenu, pa tek onda trud ubaciti da stignes nesto i da to ispadne kako treba. Čestitam, momku si oživio karijeru. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366425 Je li moguće da je našima došlo iz guzice u glavu? Ovo bi mi mogao biti highlight prelaznog roka. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366432 Dobio je 2 sezone na poziciji napadaca bez ikakve konkurencije, igrao skoro svaki mec i nista napredovao nije. Ima neke kvalitete, ali nije dovoljno dobar za najvece domete. Necu zaliti ni najmanje. Nek drugi pokusaju sad. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366433 16 minutes ago, Wisey said: bez ikakve konkurencije Pa to mu je samo odmoglo u razvoju... Prijavi
9. august 2025.1 god. Autor comment_366484 Ne mogu da vjerujem da se rjesavaju ovako igraca za kojeg su tvrdili da je kao jedna od najbitnijih karika u ekipi. Hajde hvala kurcu, dajte nekih 70-80 mil Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.