Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

piše da je počasni predsednik.... nebitno, bilo je previše dobro da bi bilo istinito da se tolke pare uzmu za njega

ja sam se tiho nadao da uleti neki transfer u arabiju, inače ovako, ne vidim da bi iko iole normalan dao pare za njega, odnosno dao tolko para pardon

pogotvo mi je teško bilo da poverujem da lešinari iz bajerna koji 15 godina piju krv ostalim klubovima učine tako nešto

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

Pa njima je Henes sve. On tamo vedri i oblaci, ala Maminjo u Dinamu birvaktile. Lik utajio porez, odlezao par godina i vratio se opet u klub.  Niko nista. 

Ali koliko su ovo ponizavajuce izjave, toliko mi je ujedno i smijesno. Ljudi doveli igraca i sad se peru pred javnosti. Pisaju ga bukvalno. Nije dovoljno sto su pustili vijest preko svog medija Bilda vec sad morao i predsjednik licno da garantuje kako ga nece otkupiti. Ne znam jesmo li im uvalili neku klauzulu o tajnosti, jer inace se ovakvi detalji u bilo kojem poslu ne bi smjeli iznositi.

Ma gdje će ga uzeti za 60 milki nije niko frcno, mozda se nisu znali konkretni detalji transfera, ali i budala zna da nema od prodaje jacksona bayernu ništa. Najbolja je prilika bila Newcastle da se isak prodao ranije.

Ma znalo se otpocetka da ima klauzulu al da nije obavezna.

Ak ae pokaze dobrim, bayonga mize kupitnza tu cifru navedenu ako ne, eto ga nazad.

Fina svota se uzela za posudbu ako nista

Tempirace ovi iz Bayerna namjerno da ima dovoljno odigranih utakmica da im bude koristan a dovoljno da ne aktiviraju klauzulu. 

Ako me sjecanje dobro sluzi, bila je prije slicna situacija sa Bayernom ili nekim drugim timom gdje namjerno nisu htjeli ubaciti igraca da aktivira klauzulu. 

2 hours ago, Spaha said:

Tempirace ovi iz Bayerna namjerno da ima dovoljno odigranih utakmica da im bude koristan a dovoljno da ne aktiviraju klauzulu. 

Ako me sjecanje dobro sluzi, bila je prije slicna situacija sa Bayernom ili nekim drugim timom gdje namjerno nisu htjeli ubaciti igraca da aktivira klauzulu. 

Mislim da je Venger Oxa tako zajebavao 

Ma gdje ce odigrat 40 tekmi pored kanea.

Da je bez ovih minuta opet mi se cini nemogucim, a ovako pogotovo, ulazit ce zadnjih 20 mi  da kejn odmori

Bukvalno ono što sam rekao - jedino povreda Kanea do kraja sezone njemu može donijeti 40 utakmica. 

Ali nebitno, ako on iskoristi i 39 utakmica na kojima dobije 45 minuta tj. ako se dokaže - ne mora ga kupiti Bayern, neko već hoće. Bitno je samo da bude normalan i da se dokaže, to nam je svima u interesu. 

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Trcanje je jedna stvar , trci i Delap al ko muva bez glave. Nicolas asistira otvara prostor, primi igru na sebe,, bolje istrpi kontakt, zna da odlozi loptu, zna da udje u gol sansu., bolji je dribler......

• 3 mjeseca kasnije...

Gledam hajlajtse i vidim ovaj dao gol i asistenciju, i skontam zapravo kolika smo kanta od ekipe. Mi izgubili od Atalante, Bayern ih pobijedio 6-1 i mogli dati komotno još 4 komada.  

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.