24. januar 2016.10 god. comment_248021 Meni stvarno nije jasno kako neko ko je navijac Chelseaja može priželjkivati Guardiolu i njegovu usranu taktiku a pritom u svakoj prilici omalovažavati Mourinha. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248292 Meni stvarno nije jasno kako neko ko je navijac Chelseaja može priželjkivati Guardiolu i njegovu usranu taktiku a pritom u svakoj prilici omalovažavati Mourinha. advokat detected Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248333 Navodno Pep izabrao United hahahahha http://www.dailystar.co.uk/sport/football/490352/Pep-Guardiola-Manchester-United Kakvo bi to pišanje bilo po ovima što tvrde da preuzima samo jake klubove... A ujedno i izdrkavanje po smorinjovoj faci. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248339 Pa i tu ima da trosi po pola milijarde ako hoce :D sto i hoce ako ode tamo, ipak ce on ottici u city, gdje ima cist tim, mozda 2-3 igraca i to je to. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248348 Poketino kandidat za trenera :D http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-boss-mauricio-pochettino-is-1-of-4-candidates-for-chelsea-job-times/ Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248350 Navodno Pep izabrao United hahahahha http://www.dailystar.co.uk/sport/football/490352/Pep-Guardiola-Manchester-United Kakvo bi to pišanje bilo po ovima što tvrde da preuzima samo jake klubove... A ujedno i izdrkavanje po smorinjovoj faci. Junajted nije jak klub? Ili mislis da ce se popisati po kriticarima tako sto ce uraditi upravo ono sto oni i ocekuju? Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248351 United je po imenu jak, po igračima je ekipa za top 6 Premier lige. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248354 Mislim da se ne trebamo još zamarati novim trenerom jer ga definitivno nećemo znati do 6. mjeseca Prijavi
27. januar 2016.10 god. Autor comment_248355 Ova lista od 4 imena sto spominju u Timesu je odlicna. Bilo koji od te cetvorice bi predstavljao jedan zaokret i nesto novo, svjeze i uzbudljivo u nasem klubu. Nadam se da ce neko od navedenih doci. Mogao bi se i Conte dodati kao peti, tako navodi Independent. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248357 Poketino kandidat za trenera :D http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-boss-mauricio-pochettino-is-1-of-4-candidates-for-chelsea-job-times/ Kako će ga Whisp izdrkati, još zamisli dođe Poketino i Varane :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248361 Kako će ga Whisp izdrkati, još zamisli dođe Poketino i Varane :D Ne treba Poketinu Varane da napravi jaku odbranu :D Ajde Romane, ajde! :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248362 Sta ti je, meni drago a mogu mislit Whisperu :D hehe Nego stvarno odlicna lista potencijalnih trenera, volio bih da dodje bilo koji od njih. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248365 Evo recimo Simeone je po meni fenomen. Ima limitiran budžet, proda skoro pola ekipe I na vrhu Primere je. Gotovo sve utakmice dobiva 1-0, 2-0, fantastično postavlja obranu, fantastično motivira ekipu, igra strpljivo I koristi jednu šansu za gol. To je sve što treba. Ima talijansku glavu jer je tamo igrao, taktički odlično potkovan, voli fizičku igru I na svakom mjestu ima kvalitetna rješenja. Podsjeća me na Mourinha jer bazira igru na jakoj obrani, a kad imaš to, onda naprijed može raditi što hoćeš. Takav nam treba. Pep Nandrolona će vjerojatno u United ili City zbog neograničenog budžeta, ali nema teorije da osvoji nešto u prvoj sezoni, Premiership ne oprašta ni Kloppu . Više ću dati šanse Kloppu kad složi ekipu ili nama, nego Nandroloni kojeg je Mourinho otpuhao iz Primere. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248368 Meni je Simeone trenercina.Sa onakvom ekipom parira Barci i Realu skoro svake godine. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248370 Nek dodje Poketino i nek dovede Eriksena i Dele Alija. RLC i Dele Ali na sredini to bi bilo vrh vrhova narednih 10 godina. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248371 Navodno Pep izabrao United hahahahha http://www.dailystar.co.uk/sport/football/490352/Pep-Guardiola-Manchester-United Kakvo bi to pišanje bilo po ovima što tvrde da preuzima samo jake klubove... A ujedno i izdrkavanje po smorinjovoj faci. Pa United i je jak klub, ne naravno kao Barca i Bayern, ali ima poprilično dobru ekipu da Van Gaal nije debil moga se prošetat ove sezone s obzirom na konkurenciju... plus United je veliko ime, što nije beznačajna stvar jer će mu omogućit da bez problema dovede koga god želi a i novaca mu neče falit... Što se tiće četvorice kandidata za našu klupu nadam se da je priča istinita i da će neko od njih doć, ipak moji su favoriti Pocchetino i Dechamps, makar su i druga dvojica odlični samo mi se njihov stil igre više sviđa od Simeoneovog, a za Sampoalia je malo riskantan potez jer je nedovoljno dokazan. Prijavi
27. januar 2016.10 god. Autor comment_248372 Ja reLudina ne mogu ozbiljno shvatati dok drži ovog Pellegrina na avataru :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248377 Opet budale pricaju o Simeonu, k'o da nema igraca u ekipi, a ono sve placeno po 30 miliona minimalno :D Jebo budale, kad misle da Atletico siromasan :D Halo, provjerite navode, sto pricate gluposti. (champion i mate) Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248378 United je po imenu jak, po igračima je ekipa za top 6 Premier lige. United je ogroman klub, neogranicena sredstva za transfere i to je dovoljno. Pep uvek ide u takve klubove. Jos jednom je to dokazao. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248381 Opet budale pricaju o Simeonu, k'o da nema igraca u ekipi, a ono sve placeno po 30 miliona minimalno :D Jebo budale, kad misle da Atletico siromasan :D Halo, provjerite navode, sto pricate gluposti. (champion i mate) Ne mozes porediti njihov sastav sa Barsinim ili Realovim. Nebo i zemlja. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248382 Pa i Van Gaal ima neograničena sredstva u Junajtedu pa igraju nikad gore. Sad kad bi ih Pep preuzeo i vratio ih na staze slave, opet ne bi bilo dovoljno da se dokaže keyboard warriorima, "heeheh lako je voditi klub kad ima neograničen budžet, nek osvoji Kopa Amerika sa Radničkim iz Niša pa da ga razmatramo hehe". A i taj Atletiko je i dalje jedan od skupljih ekipa u Evropi. Jesu Real i Barsa bogatiji, ali ne dovode igrače za topli obrok... Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248384 Pep ako se dokaze u Unitedu ce biti cisto na njegov trenerski kvalitet. Medjutim druga je prica sa Barsom ili Bayernom.On kad ih je preuzeo to su bile ekipe igracki ubjedljivo najjace u Evropi. Sto se Atletika, smijesno je porediti njihov sastav sa onim dvojcem.Velika je to razlika u igrackom kadru.Dovoljno je pogledati samo napad tih ekipa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.