Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Dobra opcija, igra lijep, atraktivan nogomet, čak mu je i obrana prve sezone kada je imao Lovrena, Fontea, Clynea i Shawa izgledala odlično, ispred s Wanyamom i Schneiderlinom, pa kasnije i Alderweireldom, ali sada me baš i ne oduševljavaju, ali kod nas bi to vjerojatno bilo bolje. 
Ipak, čim se on tako otvoreno nudi, mislim da od toga nema ništa

EDIT: Allegri otpao za novog trenera (na sreću)
''Moje misli su usmjerene ka Seriji A, Kupu Italije i Ligi prvaka. Imam ugovor sa Juventusom do 2017. godine i osjećam se vrlo dobro u svom klubu'', rekao je Allegri.

Ostaju nam, prema medijima, Simeone, Guardiola, Conte, Koeman

Emenalo dominira, posle dovodjenja niza poluigraca sad jurimo polutrenere :D

• Autor

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/691028173354635269

Deschamps, trener kojeg sam ja prizivao one godine kad smo izabrali Boasa.

Deschamps je odlican trener. Njegov Marseille je bila super jaka ekipa, a kuci su bili nenadjebivi. Osvojio je bruku trofeja s njima u Francuskoj... Potpisao bih ovu opciju odma

Pochetino se nazalost spominje samo na forumu izgleda.

Moj redoslijed trenera, dakle redom kako bi JA to želio..
1. Pep Guardiola
2. Antonio Conte
3. Roger Schmidt

Znam da nije realno, ali mislim da bi oni bili najbolja rješenja..

Ne znam koliko ste upoznati s futsalom, ne mali nogomet na školi, nego profesionalni futsal, ali evo vam jedna zanimljivost vezana uz Guardiolu, futsal i nogomet. Naime od kada je Guardiola preuzeo Barcelonu, 2 puta svaki tjedan, igračima dolazi futsal trener i imaju futsal trening. Što se da vidjeti iz stalnih trokuta koje imaju po terenu.. Isto se radi i sada kada je tu Luis Enrique i zato vidimo od njih nogomet s puno dodavanja i minimalno preskakanje igre. Već nekoliko godina to uvode i druge ekipe, posebno u Španjolskoj. Guardiola je to nastavio i u Bayernu, a evo što je on rekao o tome.

“Moj način rada i uopće pogled na nogomet je usko povezan sa futsalom. U svojoj ekipi tražim uvijek igrače koji su tehnički veoma potkovani, kako bi mogao ostvariti svoj koncept igranja, a to je posjed lopte. Igrači niskog rasta kao Messi, Xavi i Iniesta garantiraju kontrolu lopte, njeno što brže proslijeđivanje saigračima i na taj način umaraju protivnika. 
Istina je da smo svi mi ili većina nas u ranoj mladosti zbog ograničenosti prostora, bili primorani igrati nogomet u skučenim prostorima. U četvrtima i školama nemate mogućnosti da igrate na terenima koji imaju dimenzije za nogomet. Stoga, futsal jeste i uvijek će biti nogometna škola za sve. Futsal je kao kvadrat, okvir, dijagonale i paralele predstavljaju bazu, temelj dijaloga između igrača. Iako svaki igrač tokom igre dodiruje češće loptu nego u nogometu, ponaosob dodiruje loptu manje puta jer ne postoje pauze za obranu od protivničke pressing igre. Igrači su obavezni oslobađati se lopte što prije i nastojati da ona putuje što brže. U ovom sportu, dijagonalne linije su pod stalnim pritiskom, a sve u cilju dolaska do stvarnog cilja i sa što manjim brojem dodavanja lopte. Metoda koju apliciram u nogometu uključuje angažman kompletne ekipe sa mnoštvom dodira lopte, jednostavno iz razloga destabilizacije, remećenja protivničke ekipe, koja rezultira i njihovim fizičkom iscrpljenošću. U futsalu nema razlike između obrane i napada, svi igrači moraju interpretirati dvije faze na isti način. Tranzicije obrana-napad su konstantne i u jakom ritmu, a to je nešto što sam oduvijek pokušavao primijeniti u nogometu. Granica između napada i obrane je vrlo tanka. To garantira kontinuitet igranja. Volim igru kratkih pasova, duge lopte su gotovo pa zabranjene i postalo je kao poklon preduhitriti protivničkog igrača.”

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/691028173354635269

Long-term stability.

Ne prestaje biti smijesno.

I sad ja treba da gledam do iznemoglosti dodavanje, i ako iko pogrijesi od ovih nasih retarda, slijedi kontra koja rezultira golom, jer Boze i odbrana mora biti u napadu :D Smijesno, koliko je barca i bayern primila golova, samo zbog toga. Da nije imao igrace kakve je imao, bio bi na sredini tabele.

I sad ja treba da gledam do iznemoglosti dodavanje, i ako iko pogrijesi od ovih nasih retarda, slijedi kontra koja rezultira golom, jer Boze i odbrana mora biti u napadu :D Smijesno, koliko je barca i bayern primila golova, samo zbog toga. Da nije imao igrace kakve je imao, bio bi na sredini tabele.

Prime 5, daju 6. To i jeste cilj fudbala - dati više nego što primiš.

Pepova Barcelona je primila manje golova od mouvog Reala.

Ovo boldirano je smešno komentarisati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.