Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pazite sad ovu vest.

Mou je vec potpisao ugovor sa njegovim sledecim klubom. -- klub???

http://www.as.com/english/articulo/cadena-ser-mourinho-to-leave/20130311dasdenspo_1/Ten

Daj Boze da je upitanju Chelsea.

Jose Mourinho: "I have two and a half months, after you do what you want but until the end I am in charge"

Ako Carlo bude hteo moze otic, ali mislim da mu je lepo u France. Moguce je da na leto bas on ode u RM, sve je moguce..........

"If Ancelotti wants, he will still be here. He has done an excellent job"

"Carlo Ancelotti is one of the best coaches in the world if not the best"

"Carlo and Leonardo will continue with us & at the end of the season we’ll balance the sheets". Nasser Al-Khelaifi.

Sto se mene tice i dalje prvi pik Mourinhno,za slucaj da ode on u PSG,ne bi imao nista protiv da Anceloti sedne ponovo na nasu klupu. Naravno i Hiddinik dolazi u obzir.  E sada posto PSG porucuje Ancelotiju da ako zeli moze da ostane,Engleska je sledeci izbor tj Chelsea.

Mou ako se vrati u Englesku on dolazi u Chelsea 99%,jer nije on covek koji bi vodio neki drugi klub iz Engleske. Bar ja tako mislim,mislim i da ne bi ni u Italiji uzeo neki drugi klub,a ni u Spaniji. 

Pusta nagađanja i nadanja navijača,ništa drugo.
Veća je vjerojatnost i da ostaje u Realu i da ode u Paris,nego da se vraća kod nas.
To je realnost.
Ancelotti da se vrati,to je znanstvena fantastika.

Procitao sam da Mourinhno ako sedne na stolicu nece da trpi Emenaola ili kako vec. Dakle dolaskom doktora ubijene 2 muve jednim udarcem,a mozda i celo jato muva :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.