6. mart 2013.13 god. comment_110616 pa kad dodje murinjo taj isti dan ce letiti torres i benayoun van Sent from my Brain using Tapatalk Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110625 Ne vjerujem da ce Mourinho doci i koliko sam primjetio jedini sam takav koji tako misli iskreno volio bih da svi Vi budete u pravu na kraju. Sretno Vam. :) Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110683 Nisam ni ja baš nešto uvjeren,stvara se prevelika euforija. Benayoun neće ni dočekat novog trenera,on svakako ode.Nisam ni ja baš nešto uvjeren,stvara se prevelika euforija. Benayoun neće ni dočekat novog trenera,on svakako ode. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110689 svi ocekuju murketov polazak, a on suti o tome, sto znaci da ce biti nesto Sent from my Brain using Tapatalk Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110695 Jaka logika,nema šta. zasad nema znakova da se vraća,kada netko nešto opsesivno želi,sve mu upućuje na to. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110768 Pa opsesivna želja u ovon slucaju nesmi bit izraežena. Zamisli kakav bi Morinho klaun ispao kad bi nakon prolaska dalje u lp,nakon pobjede na barcelonon dva puta,izjavio kako se želi vratit u Chelsea. Torpediralo bi ga iz Madrida isti sekund Tako da ovo pitanje ce ostat otvoreno dok god Mourinho ne preuzme neki novi klub,dotad se samo možemo nadat :-/ Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110826 Jedno je nadat da će se on vratit,i ja se nadam. drugo je kad sve što se dogodi vidiš kao znak da će se vratit. Star i Express nikom ne valjaju dok ne napišu da se Mourinho vraća,u to se povjeruje. Mourinho šuti,u to se povjeruje. Real kad je gubio,to je zato što oće otkaz. Ima toga još,mrsko mi pisat. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110898 As tvrdi da Real želi da ih Mourinho vodi i sljedeće sezone. oni su jedan od pouzdanijih španjolskih izvora. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110902 Teško da će Murinjo na leto kod nas.Znam da bi mi svi to voleli,ali mislim da se on na Stamford neće uopšte više vraćati,sigurno ne u skorije vreme. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110923 hajmo dovesti onog iz Totenhema, kako li se ono zvase on..... :D Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110933 Kako prenosi BBC Sports, Michael Laundrup je potpisao novi ugovor za Swansea do lipnja 2015. godine. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21719120 Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_110971 Ako ne dođe Mou, može i Heycknes ili Spaletti ma kakav Spalleti, drag mi je al samo jedan čelavi digić može sjedit na toj klupi <3 Jupp če u mirovinu vjerojatno, ili možda u Schalke teško da če kod nas, zapravo kako vrijeme ide i prašina se s ove teme briše sve se jasnije može vidjet da če debeli bit trener i iduće sezone, osim ako nešto jebeno ne iskrsne Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_110994 zapravo kako vrijeme ide i prašina se s ove teme briše sve se jasnije može vidjet da če debeli bit trener i iduće sezone, osim ako nešto jebeno ne iskrsne To samo ti i Wajz jasno vidite, i niko drugi.... Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111006 Conte sigurno neće bit,tvrdi da ostaje u Juventusu. sky sports izvor Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111024 Simeone,Laudrup potpisali nove ugovore oni otpadaju,Conte izjavio da ostaje u Juventusu,opcije su Mourinho,Moyes,Pelegrini,Spaleti,Heynkes,nadam se Mourinhu ili Moyesu. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111035 Ja bi to ovako: 1.Mou i Moyes (jednog od njih dvojice bi najradije video na klupi) 2.Heynkes 3.Pelegrini Bilo ko od njih cetvorice i ja zadovoljan. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111036 Hidink je izjavio da na ljeto napusta Anzhi i takodjer je izjavio da neodbacuje mogucnost da ponovo vodi Chelsea tako da bi vecina navijaca bila zadovoljna da nam on bude novi menadzer. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111041 haha Wh ni ja a siguran sam ni Wajz ne želimo takav scenari, ali tako je nekako najizglednije, svi ovi jači treneri su podržani od strane svojih klubova tako da nevjerujem da če ih napuštat, npr. Conte, Simeone, Laudrup, Klopp itd. eto ako je istina ovo što Zemo kaže sigurno da čemo se i ja i Wajz otič napit u to ime :D a vjerujem i ostatak foruma :D Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111042 Ee kako sam ja bio sretan kad su spominjali da će nas on preuzet ono prije Villas Boasa. Po meni menadžer rame uz rame sa Mourinhom. Meni je čak možda i draži od Mourinha, zapravo nije, njih dvojica su mi jednako dragi. Nitko sretnije od mene kad bi se Guus vratio. Prijavi
9. mart 2013.13 god. Autor comment_111047 Roberto Martinez odveo svoj Wigan u polufinale FA kupa na Wembley, što je jedan od najvećih (ako ne i najveći) uspjeh kluba iz ragbijaškog grada. Pritom su rasturili Everton na Goodisonu uvalivši im tricu ladno. Postoji vrlo velika mogućnost da će tako ovaj mnogostruko jeftiniji sastav ove godine otići dalje u kup-takmičenju od našeg CFC-a. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111052 Sacuvaj Boze da Wigan prebaci Chelsea, ili pak osvoji FA... Nabijao bi nam Wajz Martineza na nos nekih 300 godina... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.