Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ne vjerujem da ce Mourinho doci i koliko sam primjetio jedini sam takav koji tako misli iskreno volio bih da svi Vi budete u pravu na kraju. Sretno Vam. :)

Nisam ni ja baš nešto uvjeren,stvara se prevelika euforija.
Benayoun neće ni dočekat novog trenera,on svakako ode.

Nisam ni ja baš nešto uvjeren,stvara se prevelika euforija.
Benayoun neće ni dočekat novog trenera,on svakako ode.

Pa  opsesivna želja u ovon slucaju nesmi bit izraežena.

Zamisli kakav bi Morinho klaun ispao kad bi nakon prolaska dalje u lp,nakon pobjede na barcelonon dva puta,izjavio kako se želi vratit  u Chelsea.

Torpediralo bi ga iz Madrida  isti sekund 

Tako da ovo pitanje ce ostat otvoreno dok god  Mourinho ne preuzme neki novi klub,dotad se samo možemo nadat  :-/

Jedno je nadat da će se on vratit,i ja se nadam.
drugo je kad sve što se dogodi vidiš kao znak da će se vratit.
Star i Express nikom ne valjaju dok ne napišu da se Mourinho vraća,u to se povjeruje.
Mourinho šuti,u to se povjeruje.
Real kad je gubio,to je zato što oće otkaz.
Ima toga još,mrsko mi pisat.

Teško da će Murinjo na leto kod nas.Znam da bi mi svi to voleli,ali mislim da se on na Stamford neće uopšte više vraćati,sigurno ne u skorije vreme.

Ako ne dođe Mou, može i Heycknes ili Spaletti

ma kakav Spalleti, drag mi je  al samo jedan čelavi digić može sjedit na toj klupi <3 

Jupp če u mirovinu vjerojatno, ili možda u Schalke teško da če kod nas, zapravo kako vrijeme ide i prašina se s ove teme briše sve se jasnije može vidjet da če debeli bit trener i iduće sezone, osim ako nešto jebeno ne iskrsne

zapravo kako vrijeme ide i prašina se s ove teme briše sve se jasnije može vidjet da če debeli bit trener i iduće sezone, osim ako nešto jebeno ne iskrsne

To samo ti i Wajz jasno vidite, i niko drugi....

Simeone,Laudrup potpisali nove ugovore oni otpadaju,Conte izjavio da ostaje u Juventusu,opcije su Mourinho,Moyes,Pelegrini,Spaleti,Heynkes,nadam se Mourinhu ili Moyesu.

Hidink je izjavio da na ljeto napusta Anzhi i takodjer je izjavio da neodbacuje mogucnost da ponovo vodi Chelsea tako da bi vecina navijaca bila zadovoljna da nam on bude novi menadzer.

haha Wh ni ja a siguran sam ni Wajz ne želimo takav scenari, ali tako je nekako najizglednije, svi ovi jači treneri su podržani od strane svojih klubova tako da nevjerujem da če ih napuštat, npr. Conte, Simeone, Laudrup, Klopp itd. eto  ako je istina ovo što Zemo kaže sigurno da čemo se i ja i Wajz otič napit u to ime :D a vjerujem i ostatak foruma :D

Ee kako sam ja bio sretan kad su spominjali da će nas on preuzet ono prije Villas Boasa. Po meni menadžer rame uz rame sa Mourinhom. Meni je čak možda i draži od Mourinha, zapravo nije, njih dvojica su mi jednako dragi. Nitko sretnije od mene kad bi se Guus vratio. 

• Autor

Roberto Martinez odveo svoj Wigan u polufinale FA kupa na Wembley, što je jedan od najvećih (ako ne i najveći) uspjeh kluba iz ragbijaškog grada. Pritom su rasturili Everton na Goodisonu uvalivši im tricu ladno. Postoji vrlo velika mogućnost da će tako ovaj mnogostruko jeftiniji sastav ove godine otići dalje u kup-takmičenju od našeg CFC-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.