Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Većina vas zvuči kao da ste čuli da je Jose na putu za London i samo još ugovor treba potpisat.
Ko kaže da uopće odlazi iz Reala?
Ko kaže da ako ode iz Reala,da se vraća kod nas?
Moguće je da ode u PSG,rekao bi čak i realnije nego da dođe kod nas.
Pogledajte šta naša draga uprava sve radi u zadnje vrijeme.
Kad vidit njihove postupke,smanjuje se optimizam oko njegovog povratka.
da sad ponude povratak Guusa,odmah bih pristao,bez razmišljanja.
svjetska klasa,dokazan,autoritet,sve što tražimo.

Ne možeš da zabraniš ljudima da se nadaju ;)

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Sve je bolje od Debelog.

Ja mislim da nije sve do Beniteza,i igraci su krivi.Napad katastrofalan.

Eto imali smo ga Ancelotija zasto smo ga izbrkali?Covjek je osvojio titulu sta hoces jos vise?

Ne možeš mi uspoređivat debelog i Carla!
Carlo u prvoj sezoni osvojio Double,u drugoj bio drugi.
kad je Carlo bio pitali smo se koliko će protivnik dobit golova,a sad se pitamo hoćemo li uopće dobiti,čak i kad igramo sa ekipama tipa Reading.
Uspoređivat Carla i Rafu je u najmanju ruku glupo!

Većina vas zvuči kao da ste čuli da je Jose na putu za London i samo još ugovor treba potpisat.
Ko kaže da uopće odlazi iz Reala?
Ko kaže da ako ode iz Reala,da se vraća kod nas?
Moguće je da ode u PSG,rekao bi čak i realnije nego da dođe kod nas.
Pogledajte šta naša draga uprava sve radi u zadnje vrijeme.
Kad vidit njihove postupke,smanjuje se optimizam oko njegovog povratka.
da sad ponude povratak Guusa,odmah bih pristao,bez razmišljanja.
svjetska klasa,dokazan,autoritet,sve što tražimo.

jarane ti ko da si ispod kamena zivio zadnju godinu dana

mourinho je sam  rekao da nece trenirati PSG, da u Bundesligu nikad nece ici (mislim)

realnija je opcija da ce ostati na klupi Real Madrida nego da ce preci u PSG,Anceloti je vrhunski strucnjak i zadovoljni su i u PSG s njegovim radom i vjerujem da ce Anceloti ostati u PSG,tako da ce Mourinho ili ostati na klupi Real Madrida ili se vraca u premiership.

Bilo je svakakvih izjava kojoj vjerovati? Vratit ce se u Englesku samo je pitanje kada...

Prica se ako on napusti Real, a najvjerovatnije hoce, jer ako i osvoji LP-a nije mu sigurno mjesto, jer se zamjerio Bogu i vragu u Madridu kako kaze T. Ž.

Na njegovo mjesto dolazi Ancelotti gdje se automatski otvara mjesto za njega u PSG-u.

Seici ce mu ponuditi 15 milijuna eura najmanje da vodi PSG to nije lako odbiti i s obzirom koju momcad ima na raspolaganju siguran put prema naslovu.

Zaratio se sa španjolskim medijima,Perez je osobno ga branio.
Da je on u sukobu sa igračima,mislite da bi dvaput u tjedan dana mogli dobit Barcu?
Mourinho ko Mourinho,provokator,izravan,to se španjolskim medijima ne sviđa,navikli na Del Bosquea,Guardiolu i takve,pa kuvaju protiv njega.
Za mene je još uvjek najrealnija opcija da ostaje,a kad pogledam događanja kod nas u zadnje vrijeme (otpuštanje RDM-a,nedavanje ugovora Lampardu,micanje one slike,ostavljanje FSW-a),splašnjava mi nada da će se vratit ovog ljeta.

Prvo pravilo Romana Abramovica:

- Sto Roman zeli - Roman dobije!

Ako on stvarno bude zeleo da vrati Mou-a, nema tih seika i tih miliona, koji ce ga u tome spreciti.

Samo cu reci da Barcelona nikad slabija i procitana, igraci su motivirani za takve utakmice i da su u svadji sa trenerom za takve utakmice slijede upute i daju sve od sebe to su ipak profesionalci. 

Da istina je da ga i mediji tjeraju, cijela Primera to je mirna liga i najmanje zele takve kao on.

Mozda su i problem navijaci Reala koji ne znaju cjeniti pravog trenera oni bi gledali da njihova momcad igra kao Barcelona i bili bi najsretniji, po meni iskreno najgori navijaci na svijetu.

Vjerujem da ga jedino mozda  LP-a moze spasiti.

Da i to sam htio reci pitanje je koliko ga Roman zeli, jer sramota je ako je istina da je Guardioli nudio toliki novac, a da jednom treneru kao Mourinho ne udovolji sve kojem Guardiola nije do koljena.

Whisper,za to pravilo ću reći-Guardiola.
a i pitanje koliko ga Roman želi,t.j. želi li ga uopće nazad.
Roman se voli plest u posao,ne želi prejakog menadžera,koji će imat prevelik utjecaj,zato je Mourinho i otišao.
ja ne vidim znakove da ga Roman želi nazadg
i nemojte mi spominjat napise iz Expressa i Stara,niko normalan ih ne shvaća ozbiljno.
  • Autor

Prvo pravilo Romana Abramovica:

- Sto Roman zeli - Roman dobije!

Ako on stvarno bude zeleo da vrati Mou-a, nema tih seika i tih miliona, koji ce ga u tome spreciti.

To je pravilo palo u vodu. Idemo dalje...

Da se razumemo, kidnapovanje, i potpisivanje ugovora na silu ne racunamo :D

Guardiola nije zelao u Chelsea. Za razliku od njega, Mou nikad nije krio zelju da se vrati. 

I da, pita se samo Roman. Ako bude hteo da prizna gresku, Posebni ce se 101% vratiti ;)

• Autor

Da se razumemo, kidnapovanje, i potpisivanje ugovora na silu ne racunamo :D

Guardiola nije zelao u Chelsea. Za razliku od njega, Mou nikad nije krio zelju da se vrati. 

I da, pita se samo Roman. Ako bude hteo da prizna gresku, Posebni ce se 101% vratiti ;)

U ovom slučaju da. Ali da je to pravilo, nije. 

Ako ne dodze Murinho mislim da je ovaj covjek idealan izbor za nama,sto i nemamo neki izbor.

Idealno vodi Baerna i do sada ide mu sve bezprekorno.

Jupp Heynckes!

cisto sumnjam da ce Heynkes doci kod nas,sam je rekao da se povlaci s trenerskog posla,nebih dzaba napustao Bayern Munchen i nebih Bayern Munchen vec sad nasao njegovu zamjenu,najrealnija opcija je da Heynkes otpada,jedino da mu ponude neki posao u upravi kluba.

moze se prekriziti i Simeone,on je danas potpisao novi cetverogodisnji ugovor sa Atletico Madridom.

Sve se meni cini (ili se mozda u podsvijesti sve više nadan) da ce nas na kraju sezone preuzesti dobri stari Mourinho.Kvote na kladionicama samo padaj(1.80 da se vraca  na Stamford).

Bila bi to najbolja opcija,samo da se Roman ne uplice u njegove poslove nego neka to bude pravi Muourinho koji bi zna kako iskoristit Hazarda,Matu i Oscara na najbolji nacin

Rekao bi i Torresa ali cisto sumnjan,za njega je prekasno  :-

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.