Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Gattusao bi stavio kao nekog pomocnika koji motivira, podize moral momcadi, da im podigne agresivnost (postoji granica naravno) da napravi igrace koji ce sa srcem igrati, jer danas ne vidim to kod nasih momaka.
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/28/article-2285791-0CA57AF000000578-832_634x386.jpg[/img]

ahahaha kakva porodična idila

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/28/article-2285791-11867A35000005DC-147_306x423.jpg[/img]

godina 2007

Murinjo menadzer

Klark asistent

Rodzers rezervni tim

AVB skaut

Ovo je kao ona situacija kad pogledas šta ti rade bivše devojke kad one se sad sve poudavale =)) al bitno da je svaka od njih izjavlia de želi da ostari sa tobom =)) =))
Bilo bi jako zanimljivo vidjeti Kapitena jednog dana na trenerskoj poziciji. Kako bi nas vodio... Hiddink, Ancelotti su ga hvalili da odlicno razumije trenerskie ideje i taktike
Ko je pominjao njih dvojicu kao nase moguce trenere?
Ako ovaj klaun ode,a dajem ruku u vatru da bi postao bivši ukoliko ne dobijemo WBA (ako uopće izdrži do utakmice),do kraja sezone ga mijenja ili Grant ili Holland.
[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2013/2/18/1361217880257/Paolo-Di-Canio-Swindon-Ci-008.jpg[/img]
[quote name='weednesday' timestamp='1362070979' post='109582']
[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2013/2/18/1361217880257/Paolo-Di-Canio-Swindon-Ci-008.jpg[/img]
[/quote]

Jel to Hivzija Hadžiomerović iz Buća Potoka?

A sad ozbiljno, ja se nadam još jednom privremenom menadžeru do kraja sezone, jer kad je bal nek je maskenbal, a ionako treba nešto da razdram ekipu nakon ove letargije s Benitezom. A onda na ljeto samo Mourinho (i Hiddink eventualno) dolazi u obzir.
Ah Mourinho, jbt kako me neki lijep osjećaj obuzme, samo kad pomislim na to da bi se mogao vratit. Kako li će tek bit kad se stvarno vrati, uh...

Neću nijednu pressicu propustit :D bit će veselo..
Pisalo se po medijima pametnjakovicu i Calderon je izjavio da prelazi u PSG.
To sto je nasa zelja Mou to je vec druga prica.
Jer vidim da zadnjih dana svi pisete kao da ste 100% uvjereni da Mou dolazi.
Mourinho sam izjavio da je sljedeća stanica England, nikakav Pariz...

A opet u Engleskoj nema puno izbora (svi manje-više imaju trenere), dakle velika je mogućnost da zavrsi u Londonu, na Stamford Bridgeu..
Znam da nikad nije iskljucio Pariz kao opciju i istina izjavljivao je da ce se vratiti u Englesku, ali kada je pitanje.
Mediji svasta pisu to svi znamo i onaj dan kad Mou sjedne, potpise ugovor sa Chelseaom do tada nitko ne moze sa sigurnoscu reci da je nas ponovno.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/550960_4506565789654_794239592_n.jpg dok ga ovdje ne vidim haha : P

Mene je strah da Mancini ne dobije otkaz i City nam oduzme Mourinha.
Objavljujemo vijesti za Chelsea,ne za PSG.
Sve objavljeno za Mourinha ima u medijima.
Calderon je BIVŠI Realov predsjednik,njega se tu pita kao i mene i tebe.
Budući da ga je Perez naslijedio,a ovaj je doveo Mourinha,normalno da će pokušat sve da ga diskreditira,obične zakulisne igre,jer sigurno želi ponovno biti predsjednik.
[quote name='Spaha' timestamp='1362075546' post='109597']

ako ne, dajte Poyeta
[/quote]

ne zelim vise bilo koju legendu celsija videti kao trenera celsija, jer ce svi biti tretirani kao dzukci sa ulice, sto dalje od menadzerske stolice to ce vise biti postovani od kluba

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.