9. mart 2024.2 god. comment_353466 Tušela "Ne bismo imali iste probleme jer nemamo iste igrače" Da imam bilo kakav tim prije bih njega doveo, pogotovo na ovakav sastav. Mourinho je u drugom mandatu igrao defanzivno u svakoj jačoj utakmici, čak i protiv Simeonea. Kao navijač sam se plašio svakog derbija. Sa Conteom je bila slična situacija. Tuchel je jedini u nekoj fazi igrao onako kako bi me zadovoljilo. Prijavi
9. mart 2024.2 god. comment_353469 29 minutes ago, Wisey said: Conte jer mi je najdrazi od te trojice. Ma ja Contea ne mogu smislit jer je drugu sezonu bojkotovao i digao ruke. Jedna od 3 najvece sramote u historiji Chelsejevih poraza je pna partija na Bridzu kada smo izgubili 1:0 od Citya. Gdje igraci hodaju i gledaju kako City ima loptu 90% vremena i nece da napadaju. Kad smo kod Mourinha, on je svoje isprdio i takticki jako mnogo zaostaje. Tuchel je moj prvi izbor izmedju ove trojice. Prijavi
9. mart 2024.2 god. comment_353470 Conte apsolutno. Upravo nas je on i vadio iz govana u sezoni kad smo osvojili premier ligu. The prethodne sezone smo isto zavrsili negdje oko 10. mjesta. Prijavi
9. mart 2024.2 god. comment_353471 4 hours ago, soxx said: Ugleda zanimljiv post na celsi kroacija pa reko da vidimo ovdje situaciju. Zamislimo da su nam u uzem izboru ostala tri trenera, a to su: T. Tuchel, A. Conte i J. Mourinho. Koga bi izabrali i zasto njega a ne ova dva druga panja? "Ni jednog" ne prihvatamo kao odgovor Conte, to je pobjednik, sa kojim god igracima. Sramoota je sto se nikad njemu nisu dovele njegove zelje. Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353473 7 hours ago, diablo_bih said: Conte, to je pobjednik, sa kojim god igracima. Sramoota je sto se nikad njemu nisu dovele njegove zelje. Sta su bile njegove zelje uopste? Znam da je dobio bakayoka, drinkwatwra, zappacostu, morratu itd Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353474 12 hours ago, soxx said: Ugleda zanimljiv post na celsi kroacija pa reko da vidimo ovdje situaciju. Zamislimo da su nam u uzem izboru ostala tri trenera, a to su: T. Tuchel, A. Conte i J. Mourinho. Koga bi izabrali i zasto njega a ne ova dva druga panja? "Ni jednog" ne prihvatamo kao odgovor Antonio Conte! Mislim da je jako temparamentan i da može sa tim motivirati igrače da idu maksimalno do preko svojih granica. Već sam par puta govorio da nikako ne razumijem što je ovdje 90% forumaša 'alergično' na njega, zaboravljaju činjenicu da je on preuzeo Chelsea nakon katastrofalne sezone 2015/16 gdje smo bili 10. pa u prvoj sezoni bio šampion, promjenio sistem igranja neke odpisane i nepoznate igrače podigao na veći nivo npr. Moses, Alonso. Drugu sezonu odlaskom Matića i Coste bez adekvatnih zamjena nas je koštalo top 4, ali je ipak osvojio FA Cup. - Mourinho je mislim ipak previše kontroverzan i čudan lik, mislim da je ipak previše labava i mlada ova ekipa za njegov način igre i svega. - Tuchel je ipak 'friško' bivši, on lično mislim da bi želio nazad, da još uvijek gaji velike simpatije prema Chelseau.Koliko god da smo stagnirali u napredku sa njim poslije osvojene LP, ubjeđen sam da ne bi ovako nisko pali da je on ostao.Mislim da nije još vrijeme za njegov povratak i da bi naša uprava još više izgubila obraz kad bi ga vratila, što im nije u interesu, ionako im se čitav svijet smije 1 hour ago, soxx said: Sta su bile njegove zelje uopste? Znam da je dobio bakayoka, drinkwatwra, zappacostu, morratu itd Nisam siguran jesu li ovi stvarno bili njegova želja. Bakayoko možda jeste, on je bio želja svakog kluba nakon one izvanredne sezone u Monaku, al na kraju ispade prevara, one season wonder Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353475 Conte - strucnjak za ligu Tuchel - strucnjak za kup takmicenja Mourinho - prije svega strucnjak za hvalisanje i egoizam Od ove trojice nemam blage, ne bih nijednog, ali vjerovatno Conte pa Tuchel (mada su mi egal) pa onda Mourinho. Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353476 Da je fuziju kontea i tuchela napravit. Dobili bi pravog trenera. Triplete bi se uzimale Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353478 Mislim da ni jedan od trojice nije dobar fit za trenutnu ekipu i sva trojica bi floppali, pa bi kad je već tako uzeo bi Mourinha da bar bude zabavno. S čisto trenerske strane, jasno je da su Tuchel i Conte bolji treneri od Mourinha. Conteu bi najviše šanse dao da bi uspio napraviti neki rezultat. Tuchel bi se sa svima posvadio u prva dva miseca, ovaj bi prvo godinu dana probao nešto pa se tek onda krenia svađat. Kako god, ako bi stvarno doveli nekog od njih treba paralelno krenit i razmišaljat o idućem treneru jer sva trojica mogu trajati max 2 godine (doduše god nas je tako za svakog trenera) Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353479 Ako je vjerovati njemačkim medijima, Conte je plan B za Bayern Minhen ukoliko ne dobiju Xabi Alonsa. Ako je vjerovati talijanskim medijima Conte bi rado preuzeo Bayern i jedva čeka poziv. Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353480 3 hours ago, soxx said: Sta su bile njegove zelje uopste? Znam da je dobio bakayoka, drinkwatwra, zappacostu, morratu itd Znam da nijedan nije bio njegova zelja, a trenutno se jedino sjecam da je htio Lukakua kojeg mu nisu doveli. Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353482 Svejedno i da mu nisu ispunjene zelje, nije trebao i smio onako da digne ruke od sezone i da nas City posere na po Bridza a nasi odbijaju da igraju. To mi je jedna od najvecih bruka koje ja kao navijac pamtim, taj mec uz onaj Sarrijev poraz od 6:0 i Murinjovo ispadanje od PSG sa igracem vise. Na kraju krajeva imao je Conte izuzetno jaku ekipu, Kante u prajmu, Matic takodjer, zatim Farbregas, Hazard, Willian, Pedro i Costa. Conte je dobar trener ali on je za ovu trenutnu ekipu Chelsea apsolutni missmatch i nikako ne bi odgovarao ovoj omladini sa svojim sufferballom. Prijavi
10. mart 2024.2 god. Autor comment_353483 Pa missmatch su sva trojica ali si nas natjerao da se opredijelimo. Ovo je subjektivan izbor jer inace ne bih zelio nijednog nazad. Prijavi
10. mart 2024.2 god. comment_353484 Conte, pa da se ponovo zaori Bridžom: ,,Antonio, Antonio, Antonio!’’. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353486 Iskoci mi ovo na instagramu, kad cujem ovakve gluposti jasno mi je zasto ga nikad nisam prizivao nazad. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353494 7 hours ago, ker said: Iskoci mi ovo na instagramu, kad cujem ovakve gluposti jasno mi je zasto ga nikad nisam prizivao nazad. Pa ne znam, meni je ovo čak malo i simpatično, to je jednostavno on, šta se drugo nadati od njega? a što se tiče titula je fakat i upravu haha Za United mu ne zamjerim ništa, ali Totenham mu vala nije trebo, ni sportski ni moralski. Tu jes izgubio obraz, ali ipak ja ga mrziti nikad neću i ne mogu, moji najljepši tinejdžerski dani kao navijač Chelsea su neodvojivi od njega i uspjeha za koji je ponajviše zaslužan 2004-2008. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353496 Ma sujetna budaletina, ako nema šta pametno reći bolje da preskoči pitanje Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353497 1 hour ago, EdvinTB said: Pa ne znam, meni je ovo čak malo i simpatično, to je jednostavno on, šta se drugo nadati od njega? a što se tiče titula je fakat i upravu haha Za United mu ne zamjerim ništa, ali Totenham mu vala nije trebo, ni sportski ni moralski. Tu jes izgubio obraz, ali ipak ja ga mrziti nikad neću i ne mogu, moji najljepši tinejdžerski dani kao navijač Chelsea su neodvojivi od njega i uspjeha za koji je ponajviše zaslužan 2004-2008. Pre neki dan gledah demontažu Bayerna na Brižu 2007., čoveče, pa ono su bili vanzemaljci. Tako da je i on zlatno ime u bogatoj istoriji kluba. Prijavi
12. mart 2024.2 god. comment_353519 7 hours ago, Corto Maltese said: Pre neki dan gledah demontažu Bayerna na Brižu 2007., čoveče, pa ono su bili vanzemaljci. Tako da je i on zlatno ime u bogatoj istoriji kluba. To što misliš je LP 2005. nakon što je u 1/8 finalu Barcelona sa Ronaldinhom fasovala 4-2, isto tako je onda i Bayern fasovao u 1/4 finalu. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353965 1 hour ago, hamco said: diabola na aparatima Ma lagano, ima Amorim izbora, zasad najizglednije Liverpool, ali uvijek se moze promijeniti vjetar. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354030 Ostaje brat poch jos mnogo godina i donosi nam najbolje moguce utakmice premier lige. U top3 tekme ove sezone su ova jucerasnja i celsi city 4-4 Hvala Poch ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.