Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

17 hours ago, diablo_bih said:

Ma lagano, ima Amorim izbora, zasad najizglednije Liverpool, ali uvijek se moze promijeniti vjetar.

Očekivao sam odgovor u stilu da izvor ne valja.

38 minutes ago, Kun Aguer0 said:

I ko nama ostaje od trenera ? De Zerbi ? 

Malo je Alonso poremetio sve sa ostankom još jednu godinu. Bio je prvi izbor svima, sada su se na tim listama popeli Amorim, De Zerbi i ostali. Mi moramo ambiciozno nastupiti i ciljati najbolje pa koga dobijemo. I ne gledati ime nego šta može donijeti.

Omiljena špekulacija mi je Southgate u United.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Al ne bi bilo lose napraviti neku listu potencijalnih trenera koje bi ekipa sa foruma htjela da zamjeni Pochetina a da pri tome objasnj zasto bas on.

Meni licno padaju na pamet ovi treneri koji ce na ljeto biti slobodno/dostupni:

De Zerbi
Amorim
Motta
Flick
Italiano
Tuchel
Conte
Mourinho
Nagelsmann
Hoeness
Xavi

Moja 3 izbora:

1. De Zerbi - Smatram da bi donio jasno definisan stil igre baziran na pozicionom fudbalu sa velikim posjedom i proaktivnom napadackom igrom. Ovoj ekipi fali upravo takticki identitet i sa njim jasno bi znali kskav fudbal i still igre zelimo igrati.

2. Motta - Slicno kao De Zerbi.

3. Flick/Nagelsmann - smatram da su obojica veoma dobri treneri ciji se fudbal zasniva na mnogo trke, borbenosti i energije. Direktan fudbal a da pri tome nije defanzivan.

Zasto ne xavi? Ima iskustva u radu s mladim igracima, bas ga briga koliko ima godina igrac ako je dobar igrat ce, ne boji se igrat sa mladim momcima. Osvojio la ligu prosle godine, trenutno 2 i u 1/4 LŠ. I zna takticki postavit ekipu, razvit ce momce 100% tako da ja mislim, da je xavi jako underrated. Drugi izbor thiago motta.

De zerbi igra dobar nogomet za oko, odlican presing i build up ali je jako jako naivan u fazi obrane, ponekad stvarno pretjeruje sa visokom linojom. I sam za sebe rekao je da je ne radi zato da osvaja titule nego da se zabavi i uziva.

Radije i on koji je ipak osvojio ko što kažeš prvenstvo, nego ovi neki 'no name' koji treniraju osrednje klubove bez pritiska i ambicija ili ove 'nove Villas Boase' iz Portugala. 

Ne znam zašto, ali nekako ne mogu zamisliti da bi on lično htio preuzeti Chelsea. 

Bas bi bilo neobicno vidjet xavija kao trenera na bridgu poslje svih bitki sa chelseaom. Ali ja mislim, da je ovo idealna sredina za njega, radit ce sa mladm igracama, ocekivati se u prvoj sezoni realno nece puno vec top 4 bio bi uspjeh. Mogo bi radit bez puno pritiska, i ovo je ekipa koja moze sa dobrim coachingom zadrzat loptu i diktirat tempo igre. Xavi itekako moze isto malo direktnije odigrat utakmicu i ne napadati bezglavo, kao je to primjer kot de zerbija koji igra uvjek isto i ako mu fale 10 igraca. 

Brighton na pet od zadnjih osam utakmica nije zabio i sacuvao samo dva clean sheeta u sezoni na domacih utakmicama. Sigurno je ovo brightonova ekipa puno slabija od proslogodisnje ali de zerbi ima tu tvrdoglavost kao sarri.

I Xavi je sam htio da ide, ja mislim da posebno zbog financijske situacije. Izgubio je buskeca koji je jos sa 34 godine bio doktor na poziciji zadnjog veznog. Xavi je htio da ga zamjeni zubimendi ali oni mu dovode oriola romeua koji ne moze da igra za sauthampton. Ali odlicno je to on pokrio sa klincima. 

Bielsa

Imamo mlad tim, i mislim da bi mogao izvuci dva puta vise od njih nego Pochetino. A i na kraju krajeva, svidja mi se njegov fudbal.

54 minutes ago, diablo_bih said:

Ma ima jos vremena, moze se Amorim predomisliti, tako su govorili i za Caiceda i Laviu. Na kraju kada De Zerbia dobijemo, pa idemo jedan mec 6-0, jedan izgubimo 3-0 od Ipswicha.

Daj de zerbija da kidamo. A da izgubimo od Ipswitcha sa ovim timom nema sanse. Nije isto brighton voditi i chelsea, niti jenisti kvalitet. 

27 minutes ago, reLo said:

Koji vam je kurac pa uopšte spominjete De Zerbija?

De Zerbi je meni licno najveca zelja. Previse su ljudi kriticni prema njemu ove sezone a ima ogroman broj povreda i mnogo slabiju ekipu nego prosle godine.

Cak i ove sezone je u top 10 a ima igracki slabiju ekipu cak i od jednog Palaca.

Njegov stil fudbala bi ovoj ekipi najvise godio. Pogledajte malo njegove meceve iz prosle sezone kada su mu igrali i Caicedo, Mac Alister, Trossard. Pa Brighton je hladno dero redom Arsenal, Liverpul, Chelsea, United pa cak je i od Citya u polju bio bolja ekipa. 
Dovoljno je samo da pogledate rezultate i statistiku protiv tih ekipa prosle sezone, i jasno ce vam biti. Ali da.... ipak je to ostavstina Pottera, zaboravio sam.

Ja se zaista ne salim, smatram da je De Zerbi vrhunski trener i da je po njega najbolje da ode iz Brightona a to ce skoro sam pa siguran biti ovo ljeto. Da li ce to biti Barcelona, Bayern, United ili Chelsea, ne znam ali ce sigurno otici u bolji klub i tu ce se zapravo pokazati kakav je trener.

Ne gledam Sporting pa ne mogu reć ništa o Amorimu, ali ono što čujem/čitam je da nam i ne bi bio najbolji fit. Kao stilom je sličan Pochu i mogli bi imat slične probleme.

Što se tiće De Zerbia najveći bojazan je labava obrana. Hoće li s boljim igračima (ako to ovi naši uopće jesu) bit bolji po tom pitanju ili će ti problemi u top klubu doć još više do izražaja tek trebamo vidjeti

1 hour ago, ja13 said:

Ne gledam Sporting pa ne mogu reć ništa o Amorimu, ali ono što čujem/čitam je da nam i ne bi bio najbolji fit. Kao stilom je sličan Pochu i mogli bi imat slične probleme.

Što se tiće De Zerbia najveći bojazan je labava obrana. Hoće li s boljim igračima (ako to ovi naši uopće jesu) bit bolji po tom pitanju ili će ti problemi u top klubu doć još više do izražaja tek trebamo vidjeti

Najslicniji je sebi, Poch nema nikakvog vise identiteta odavno. Amorim voli presing, jaku odbranu i brzu tranziciju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.