4. maj 2023.3 god. comment_344772 Hahahah al ne zelim samo ja ultra ofanzivni nogomet, zele ga svi ovdje s foruma. Ja nisam za pragmaticare, trenera koji forsira sufferball kao Conte, Murinho i slicno. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344795 Hajde više, da osjetimo neku euforiju. Ovako ti se smrkne pred očima kad skontaš da ti pripreme možda opet Lampard bude vodio. Prijavi
7. maj 2023.3 god. comment_344845 Ma jasno je kao dan da nama Poch dolazi. A Kompany je do januara bivši, kad ga krenu guziti premierligaški klubovi. Prijavi
7. maj 2023.3 god. comment_344846 Ko ce biti Pochov Dajer u Chelsea? Conor kao iz picke, garant Prijavi
31. januar 2024.2 god. Autor comment_352248 Ajmo malo da navucemo otkaz.. Koga uzeti ? Ko ima muda i autoritet da povede ekipu ? Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352251 Hansi Flick bi trenutno bio moj izbor + je slobodan. Ali navodno i Barca je zainteresirana za njega, sto bi otezalo dosta njegov dolazak. Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352252 Ne vrijedi na ovoj temi nista pisati jer ne postoji promil sanse da Pochetino dobije otkaz. Jednostavno ne postoji. Ne moze se narativ prema njemu promjeniti preko noci kod vlasnika. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352285 Poprilično sam siguran tko god dođe bit će isto ili slično ako se neke druge stvari ne promijene. Ali pisao sam o tome pa da se nekoj drugoj temi pa da se ne ponavljam. Prijavi
1. februar 2024.2 god. Autor comment_352286 Bielsa bi sigurno okrenuo naglavacke kompletan pristup fudbalu. Barem godinu dana tako nesto gledati, nakon godina patnje i dosade, bilo bi uzbudljivo. Taman i primali puno golova. Spaletti je isto zanimljiv trener. Talijan ali ne klasican takticar, dosta ofanzivan fudbal forsira. De Zerbi dosta krizira u zadnje vrijeme. Kratak i malen uzorak da bi se neki sud donio. Bila bi velika kocka uzeti njega. Flick je imao samo jednu dobru godinu i to u Bayernu. Vodeci reprezentaciju podbacio je zestoko. Indikativno je da ga dosad niko nije uzeo. Contea postujem izuzetno ali je pretezak karakter i iskreno nisam za vracanje bilo koga. Od novih i mladih trenera ne znam ko bi mogao imati ambiciju i znanje da povede ekipu. Prijavi
1. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352287 Bielsa + Celsijev medicinski tim... Ugasili bi klub do kraja sezone. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352288 2 minutes ago, Whisper said: Bielsa + Celsijev medicinski tim... Ugasili bi klub do kraja sezone. Bil zadrzao Pochetina? Jesil zadovoljan njegovim dosadasnjim radom? Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352289 42 minutes ago, hamco said: Bil zadrzao Pochetina? Jesil zadovoljan njegovim dosadasnjim radom? Nisam zadovoljan. Zadrzao bih ga jos sezonu, pod uslovom da se ekipa kompletira sa jednim top stoperom, levim bekom i spicem. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352435 Kakav izvor jbte Kada se procitaju ovakve vijesti, samo treba svako sam sebi postaviti sljedece pitanje, zasto bi on htio preci kod nas? Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352442 Xabi je legenda Liverpool, čak ima i u ugovoru s Leverkusenom da može ići ako za zove Liverpool, Bayern ili Real, tako da... Nema logike da dođe, idući klub mu je neki od ta 3 Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352446 A zašto je Lampard došao kod nas 2019. a ne u Newcastle? Jednostavno je klub veći trenutno bolji i kao igrač je ostavio veliki trag. Ne samo da bismo morali pobijediti Liverpool u borbi za Alonsa, nego potencijalno i još par velikana. To sa Caicedom je drugačije, ipak je igrač u pitanju, koji ima 20 godina, koji je kao dogovorio ranije sa nama. Samo ne znam što se toga sjetio kad je ponuda došla do 130 miliona, a ne kad je bila 80. A u jednom trenutku tokom ljeta se činilo da Liverpool nije ništa bolji od nas. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352460 Nemaš koga dovesti, ali bolje Bazdarevica nego ovog majmuna. Na stranu loši rezultati, lik nema jednog principa u igri, znači jednog jedinog. Kad mu dadneš otkaz ne znaš ni šta je ekipa pokušala, sljedeći trener mora opet od nule krenuti. Nemaš nikakvu povratnu informaciju da igračima ne lezi nešto, jednostavno ljudi ko da su na terminu igrali evo već 4-5 mjeseci. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352461 Mladen Žižović radi fenomenalan poso u Makedonskoj ligi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.