Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Hahahah al ne zelim samo ja ultra ofanzivni nogomet, zele ga svi ovdje s foruma.

Ja nisam za pragmaticare, trenera koji forsira sufferball kao Conte, Murinho i slicno.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• 8 mjeseci kasnije...

Hansi Flick bi trenutno bio moj izbor + je slobodan. Ali navodno i Barca je zainteresirana za njega, sto bi otezalo dosta njegov dolazak.

Ne vrijedi na ovoj temi nista pisati jer ne postoji promil sanse da Pochetino dobije otkaz. Jednostavno ne postoji. Ne moze se narativ prema njemu promjeniti preko noci kod vlasnika.

Poprilično sam siguran tko god dođe bit će isto ili slično ako se neke druge stvari ne promijene. Ali pisao sam o tome pa da se nekoj drugoj temi pa da se ne ponavljam.

• Autor

Bielsa bi sigurno okrenuo naglavacke kompletan pristup fudbalu. Barem godinu dana tako nesto gledati, nakon godina patnje i dosade, bilo bi uzbudljivo. Taman i primali puno golova.

Spaletti je isto zanimljiv trener. Talijan ali ne klasican takticar, dosta ofanzivan fudbal forsira.

De Zerbi dosta krizira u zadnje vrijeme. Kratak i malen uzorak da bi se neki sud donio. Bila bi velika kocka uzeti njega.

Flick je imao samo jednu dobru godinu i to u Bayernu. Vodeci reprezentaciju podbacio je zestoko. Indikativno je da ga dosad niko nije uzeo.

Contea postujem izuzetno ali je pretezak karakter i iskreno nisam za vracanje bilo koga.

Od novih i mladih trenera ne znam ko bi mogao imati ambiciju i znanje da povede ekipu.

2 minutes ago, Whisper said:

Bielsa + Celsijev medicinski tim...

Ugasili bi klub do kraja sezone.

Bil zadrzao Pochetina? Jesil zadovoljan njegovim dosadasnjim radom?

42 minutes ago, hamco said:

Bil zadrzao Pochetina? Jesil zadovoljan njegovim dosadasnjim radom?

Nisam zadovoljan. Zadrzao bih ga jos sezonu, pod uslovom da se ekipa kompletira sa jednim top stoperom, levim bekom i spicem.

Kakav izvor jbte :D

Kada se procitaju ovakve vijesti, samo treba svako sam sebi postaviti sljedece pitanje, zasto bi on htio preci kod nas? 

Xabi je legenda Liverpool, čak ima i u ugovoru s Leverkusenom da može ići ako za zove Liverpool, Bayern ili Real, tako da... Nema logike da dođe, idući klub mu je neki od ta 3

A zašto je Lampard došao kod nas 2019. a ne u Newcastle? Jednostavno je klub veći :( trenutno bolji :( i kao igrač je ostavio veliki trag.

Ne samo da bismo morali pobijediti Liverpool u borbi za Alonsa, nego potencijalno i još par velikana. 

To sa Caicedom je drugačije, ipak je igrač u pitanju, koji ima 20 godina, koji je kao dogovorio ranije sa nama. Samo ne znam što se toga sjetio kad je ponuda došla do 130 miliona, a ne kad je bila 80. A u jednom trenutku tokom ljeta se činilo da Liverpool nije ništa bolji od nas.

Nemaš koga dovesti, ali bolje Bazdarevica nego ovog majmuna. Na stranu loši rezultati, lik nema jednog principa u igri, znači jednog jedinog. Kad mu dadneš otkaz ne znaš ni šta je ekipa pokušala, sljedeći trener mora opet od nule krenuti. Nemaš nikakvu povratnu informaciju da igračima ne lezi nešto, jednostavno ljudi ko da su na terminu igrali evo već 4-5 mjeseci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.