Jump to content

ker

Član foruma
 • Posts

  4,996
 • Joined

 • Last visited

 • Donations

  16.50 USD 

6 Followers

Profile Information

 • Spol
  Not Telling

Lokacija

 • Lokacija
  Nepoznata

Recent Profile Visitors

5,677 profile views
 1. Bravo, neka ste se sjetili nakon sto ste kupili pola djece na svijetu. Pa nije mi jasno kako navijaci uvijek pola godine ranije vide svaku losu odluku (kao sto se vidjelo da ce se sjebati ako ne dovedu iskusnih igraca) od njih koji navodno imaju analiticku masineriju.
 2. To ima smisla, mada djeljuje mi kao da Poccethino gubi konce vec u startu pa povlaci na bilo kojoj strani. Pa mislim da nije bas analogna situacija. Igraci koji su povrijedjeni i dalje dolaze na posao.
 3. ker

  #24 Reece James

  I onda ode sa reprezentacijom da se kao covjek sjebe.
 4. Neka mi neko objasni, kakve veze ima to sto je povrijedjen i to sto je na zurci?
 5. Bezveze kartoni, simpatican je momak, ali u ovih par utakmica cini mi se kao da Diego Costa sa Alija.
 6. Nema to veze, jer Poccethino ima neke svoje raspodjele u glavi pa mu Cucurella i Maatsen ne igraju istu poziciju. Cucurella moze igrati beka, dok bi ziheras prije crko nego stavio Maatsena na beka u liniji sa 4 nazad. Moguce je da ce biti nesto sa 3 stopera nazad, neka ziheraska zajebancija. Cucurella Disasi Silva Colwill Maatsen sa tim je moguce da bekovi budu i naopako, jer je vec ranije Maatsen igrao desno u napadu.
 7. ker

  #10 Mykhaylo Mudryk

  šta , je sa ,zarezima ?
 8. Pobijedili smo, bolje da ništa ne pišem. Samo ću reći da je suđenje bilo katastrofalno i na jednu i na drugu stranu.
 9. ker

  #16 Lesley Ugochukwu

  Kako li ovaj zaluta kod nas, da mi je vidjeti tu modernu analitiku koju ovi naši navodno imaju. Lik ima žuti karton i dva minuta nakon tog pravi prekršaj u najmanju ruku za drugi žuti bez ikakve potrebe. Sreća pa nema VAR. Ovi igrači ne da ne doprinose nego je taj doprinos negativan.
 10. Pa jebem ti zivot sta smo docekali, da je Brighton favorit protiv nas. 🤣
 11. Sve se može naglo okrenuti, samo ako Poccethino stavi Chilwella na beka, i izbaci viška štopera. 😅
 12. E ako nam je on rjesenje problema onda nam nema spasa
 13. ker

  #10 Mykhaylo Mudryk

  Dobar je, zanemaricemo zabijanje u igrace u par navrata, mislim da je to jer uvijek osjeca pritisak da nesto napravi, a tesko je napraviti kad uvijek ides sam na dvojicu ili trojicu. Jednostavno trener se boji da stavi njega i Chilwella zajedno i to je to, mozda stvarno ne funkcionisu na prvu, al brate tvoj zadatak je da ih uigras, a da ne guras Colwilla na to mjesto i da prakticno osudis Mudryka na konstantno udvajanje.
 14. Silva je tanak poprilično, ne kažem da je Disasi bolji, ali ništa drugo nismo ni probali. Nebitno, neka Silve, ali onda je neki drugi štoper višak. Poenta priče je da ovaj tim nije nešto posebno, osakaćen je sa milion ozljeda, nema dovoljno iskusnih igrača itd. itd. međutim to je tim koji ne smije da ima 5 bodova iz 6 kola, a pri tome da su protivnici najlakši što su mogli biti.
×
×
 • Create New...