Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ovako kako stoje stvari nama ce napad kao napad i kao faza igre biti najveci problem u igri. Odbrana tu i tamo losa al i nekako. Drugi problem ce biti igra na 2 jaka fronta plus kup takmicenja tako da ce trebati veliki fond igraca. Dobra je stvar sto ove sezone od Pulisuca, Odoia, RLC a, Apmadua, Jamesa moze da afirmisemo bar 4 fudbalera koja mogu da budu top klasa.
Najveci problem ce biti kako koncipirati formaciju gde imas Girua koji ne moze da da vise od 7 8 golova u PL u.Kakav god sistem igre da implementiras svaki ima veliku manu. Jedini nacin je da sa sto vise igraca budes u protivnickoj trecini sa dosta ubacivanja sto po krilima sto iz drygog plana u gde ce se svi brzo transformisati, sa puno trcanja, gde centralni napadaci nece primati igru na sebe vec ce imati dosta sazvakanih lopti sa bokova jer to bar imamo u timu. Tu je veliki problem sto nemamo kreatora koji ce siri igru i da otvara prostor svojim dodavanjima a da su pritom to ona key pass. Tako da bih ja tu probao sa Kanteom osiguracem odbrane gde bi Loftus Cik i Jorginjo trazili dosta svoju igru iz drugog plana a gde bi Loftus Cik bio najblizi napadacu i to bi trebalo da budu zacemetirani starti igraci. Krila i napadaci otprilike po potrebi i po dokazivanju. Na levoj strani bi probao sa Wilom gde bi trazio unutrasnju igru. Odoi i Pedro bi se desno menjali a Pulisuc levo.
Mislio da se smenjuju na levom boku.
Odoi ima najbolji centar sut od svih poprijanih i to desnom nogom jacom, tako da treba to eksploatisati sto vise jer u spicu imas Girua npr koji ce pre glavom da zabije. Ionako nemamo mnogo igraca koji imaju dobar centar sut, bekovi nista. Pulisic je mlad i mozes da ga vremenim obucus da trazi unutrasnju igru. U borusiji je i igrao cesto levo.
Drogba prakticki potvrdio na instagramu kada je imao live da je klub u pregovorima sa lampardom kad su ga pitali tko je najbolji trener za chelsea.

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1142493769452982272?s=19

Bit ce to gotovo, samo sto nama uvijek dugo treba da rjesimo stvari, nadam se kako ce prije predsezone
  • Autor
Jel ima negdje datum kad bi se igraci trebali javiti za predsezonu? Barem taj prvi dio. I koliko imamo prijateljskih zakazano do pocetka sezone?

Srecom ove godine nema SP niti EP tako da ce vecina biti tu od pocetka, vjerovatno Willian i Pulisic nece (mada je Pulisic navodno odlucio da skrati odmor).

Vjerovatno iduce sedmice bi morali sluzbeno rijesiti to pitanje novog menadzera, da ne ulazimo u juli bez trenera.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma ja se cisto nadam kako ce ovaj tjedan trenera objaviti, nema smisla uz sav ovaj cirkus koji nas ceka jos da nemamo trenera koji bi odradio pripreme i predsezonu. Ali opet to smo mi, sve je moguce

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.