19. juni 2019.7 god. Autor comment_287572 Talijani su majstori tabloida, kao i Spanci. Slican mentalitet nasem po tom pitanju. Sad da im cistacica iz kluba nesto kaze taj ce poletiti da objavi. Nije da kod Engleza nema toga, ali sigurno ne mogu na noge politi Talijanima u tracevima i supljoj prici. Inace ocekujem da u ovo doba iduce sedmice imamo novog menadzera. Prijavi
20. juni 2019.7 god. Autor comment_287584 Evo ga kazu Pulisic bi mogao skratiti odmor da bude u ekipi koja ce otici za Japan tokom predsezonske turneje. Potez za svaku pohvalu. Sta mozemo dogodine sastaviti u napadu, imamo njega, Pedra, Williana, Girouda, Abrahama i Mitchya. Za Odoija je pitanje kad ce se oporaviti i koliko ce mu trebati da udje u neku formu. Ja iskreno ne bih ovdje nikog slao na posudbe, mislim da svi mogu neku rolu odigrati. Onaj ko bude najvise u formi njega gurati u tom trenutku. Cak vjerujem da se ovdje u nekim mecevima i namece igra sa 2 napadaca, ili 1 poluspic 1 centarfor. S obzirom da nemamo Edena niti puno kreacije u ekipi, morat cemo puno direktnije da napadamo, nekad srednjim i dugim pasovima preskociti igru, jer cemo se sigurno muciti na sredini da iskreiramo kroz igru prilike. U veznom redu su Jorginho, Kante, Barkley, Bakayoko, Drinkwater te Mount se vraca s posudbe. Mislim da za njega ima prostora pogotovo dok je Loftus out a i to ce biti dugo jer je povreda teze prirode, te ce trebati vremena da i on povrati neku formu. Ne bih se ni Drinkwatera odrekao, jednostavno ove godine nema zvijezda u ekipi i svi su ravnopravni, potrebno nam je to zajednistvo i da svi daju koliki-toliki doprinos. Zasto ne bi i Drinkwater neke solidne minute dao jos? Samo za Bakayoka nikako ne vidim mjesta, jer je zalutao na ovaj nivo fudbala ali eto, mozda ce ga zadrzati radi sirine. Odbrana je osim povrede Rüdigera tu i tamo okej. Za Christensena je vakat da malo muda pokaze i ojaca u igri, nema vise izgovora. Zouma se takodjer vraca, mijenja odlazeceg Cahilla. Lijevo imas Emersona i Alonsa, desno Azpi i zasad Zappacosta (moguca prodaja), te Reece James kad se vrati. Valjda ce to uigrati da budemo barem solidni od pozada, treba vidjeti koja kombinacija najvise pase. Zakljucak je da ove godine ne smije biti rigidnosti u formaciji i stilu igre kao kod pusaca, moramo se prilagoditi situaciji, isprobati igrace i taktike, te uigrati razlicite sisteme. Jedino tako mozemo pobjedjivati jer nemamo bas kvalitete, pogotovo u napadu, da nekog na cistu klasu uzimamo. TOP 4 u ovoj situaciji bi bio kao osvajanje prvenstva. U Ligi Prvaka uz povoljan zrijeb vjerujem da mozemo do druge runde s cim bi bio zadovoljan. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287585 Sve stoji, osim toga da Bakayoko ne može, a Drinkwater može. Tu je Ampadu koji može pokriti sve pozicije u odbrani i poziciju zadnjeg veznog (što igra u reprezentaciji). Prijavi
20. juni 2019.7 god. Autor comment_287586 Bakayoko za mene nije fudbaler, ne ide mi u glavu kako je uspio do ovog nivoa doci zaista. Jedan od najgorih igraca koji su zaigrali za Celzi, a bilo ih je svakakvih.Da, Ampadua sam zaboravio. Prosle godine najbolji stoper na pripremama bio pa mu pusac nije minute dao kasnije. Mislim da je za njega stoperska pozicija najbolja, nisam nesto zadovoljan kad ga guraju u vezni red al eto dobro je da ga imamo u ekipi. Ne znam kako ce igrati sad poslije one povrede.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287587 Slazem se, osim ovog za prodaju, ja bih ipak prodao neke. Ovdje ce trebati sistem,jer pojedinacne kvalitete nemamo. Pogotovo sto se tice napada kako si rekao, dovoljno je reci kako nitko od nasih nije presao 10 golova u ligi za nas Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287588 Bakayoko za mene nije fudbaler, ne ide mi u glavu kako je uspio do ovog nivoa doci zaista. Jedan od najgorih igraca koji su zaigrali za Celzi, a bilo ih je svakakvih. Da, Ampadua sam zaboravio. Prosle godine najbolji stoper na pripremama bio pa mu pusac nije minute dao kasnije. Mislim da je za njega stoperska pozicija najbolja, nisam nesto zadovoljan kad ga guraju u vezni red al eto dobro je da ga imamo u ekipi. Ne znam kako ce igrati sad poslije one povrede. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk o Bakayoku: Nisam ga nešto pratio u Milanu, par puta kad sam pogledao, izgledao je bolje nego kod nas. Meni se činilo one sezone kad je tu bio da se nije dobro adaptirao. U svakom duelu je koristio prekomjernu silu, a lako su mu oduzimali lopte s leđa. Ja bih mu ponudio još jednu šansu. o Ampadu-u: Njemu je u ovoj fazi karijere dobro to što može na više pozicija da uskoči, e sad koliko će uopšte imati prilika da uskače, to je drugo. A to sa štoperima na pozicijama zadnjih veznih, to je nešto što u zadnje vrijeme pokušavaju sa svakim defanzivcem. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287589 Dobar post wisey. Slicnog sam misljenja, u takvoj situaciji smo, daj sta das. Hazard je vrijedio pola ekipe, te nakon njegovog odlaska u pola smo slabiji, ali kao sto kazes, sada treba timski igrati. Svakog igraca koristiti i izvlaciti najbolje iz njih. Vjerujem u Lampsa, vjerujem da ce on i Morris znati ih koristiti, a ako bude istina da se i Didier vraca, onda necemo zakazati ni po pitanju mentaliteta tj motiviranosti. Ove godine sve dati od sebe da se udje u top 4, odabrati i uigrati igrace prije svega mladje, te od sljedece godine ici po nesto vise. Na kraju krajeva mi smo CHELSEA, koliko puta smo bili slabiji od mnogih pa ih pokorili sa Lampsom, Didierom itd. Sada to mogu ciniti i Kepa Zouma, Ruben, Mount Odoi. Iskren da budem, jedva cekam novu sezonu. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287591 Hahahhaha Samo vi sanjajte top 4 xD Borba za europsku ligu nam je plafon. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287593 Hahahhaha Samo vi sanjajte top 4 xD Ako bude dobra sezona moguce je samo zato jer arsena i united su isto u problemima zescim Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287594 Arsenal je klub koji ima možda i više problema od nas, ali imaju mogućnost da te probleme rješavaju već ovo ljeto. Zasad se ništa nije desilo, osim što su otišli Cech i Ramsey, što se i znalo. Ljudi imaju lošije odbrambene igrače od nas, slabiji vezni red i nemaju uopšte krila izuzev Iwobija. Sve i da se pojačaju sad, ne vjerujem da će biti toliko bolji od nas. Za Manchester United se uzdam da će opet da promaše u kupovinama i da će Solskjaer što duže da ostane. Vjerujem da smo idalje kvalitetniji od Evertona i da nema potrebe za poređenjem s njima. Top 4 je realna ambicija. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287597 Ne bih ja otpisao ni Bakayoka, dobro je igrao u Milanu, nismo mi u poziciji da dovodimo nove igrace, neka ga tu sa ekipom bice utakmica, najlakse ga u januaru mozemo prodati ili poslati na novu posudbu. Vrijeme je da predstavimo novog trenera i da sklapamo polahko tim za novu sezonu. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287601 Bakayoko je izgledao u Milanu kao u Monacu kad je igrao, a znao im je počesto biti i igrač utakmice, a vidi sad Milana gdje se nalaze, Propao klub Ista situacija kao i kad je nama Willian bio najbolji igrac dvije sezone, a znamo kako smo izgledali tih sezone kad nam je on bio najbolji igrač. Sta ja znam, opet bih dao priliku Bakayoku, ali opet ni pocemu me nije odusevio, lik se jednostavno gubio na terenu, nije citao igru, ljudi su mu lako oduzimali lopte, pravio je dosta gresaka. Jedino meni Drinkwater nema nikakvog kvaliteta, li je nikakav igrač koji ništa ne donosi na terenu, no opet mislim da bi bolje dosao nego Bakayoko. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287607 Hahahaha najbolja ikad mi je predstava bakayoka u onoj jednoj utakmici za nas, zaboravio sam i koja je bila. Znam da sam umirao od smijeha, greska za greskom dok nije dobio crveni. Kao da je naduvan dosao na utakmicu, koji kralj. Proplakao sam od smijeha, ako ce se vratiti bar ce nas nasmijati Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287611 Ne brinem se ja za igrače, ima tu žestokih levatina ali može se izvući top 4 sa njima. Mene brine to što ćemo za trenera dovesti eksperiment i čovjeka koji nikad nije vodio klub ni približan ovome rangu. Mada jebiga, kad se puštao Murinjo onomad da vodi dok nas ne ujebe maksimalno može se probati i sa Lampardom, pa šta bude bude. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287616 Ja bi se rijesio Zapacoste. Njegov ostanak u klubu samo steti napretku Reece Jamesa. Podijelio bi minutazu Azpiju i njemu u omjeru 70:30. Ima momak potencijala. Na stoperskim pozicijama bi probao sa Zoumom i Rudigerom. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287620 Tako se i konta. Zappacosta ce biti prodan, to nema sumnje nikakve. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287621 Jedino nas Villas Boas moze spasiti ali nista od toga. On ce renesansu nogometa predvoditi u Marseillu Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287627 Ovaj tim ce biti kurac naredne dvije godine. Napada uopste nemamo Willan, Pedro, Giroud prosjecni igraci, role players u svakom jakom klubu plus 31+ godinu svi imaju dakle form declines se ocekuje ogroman. Abraham i Hudson Odoi jos uvijek mladi plus Odoi se treba oporaviti. Abraham se nije snasao u EPL do sada. Michy isto tako tanke veoma tanke sezone iza. Stopere jedino imamo Rudiger, Zouma, Luiz, Christiansen i Ampadu to moze da drzi 2 godine. Lijevi bekovi solidni i nista vise. Na desnoj strani sam Azpi ako Zappa ode ostajemo bez back upa Reece James daj boze da to zakrpi. Sredina Kante, RLC kvalitetni, Barkley isto sjaja squad igrac. Jorginha jos nismo gledali kao CMFa i i kreatora is sredine. Ova ideja da on igra DMFa a da Kante ide naprijed mi je kurac, dakle nemamo ni mreatora igre. Drinkwater nije igrao godinu dana Van Ginkel je povrijedjen citav zivot. Dakle i tu nam fali i kvaliteta i dubine. Sve ovisi o ovom prelaznom roku od kojeg kao i uvijek u zadnjih 4-5 godina ne ocekujem nista Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287632 Cuj da boze da reece james da zakrpi, lik igracina :D Sta hoces od stopera, Rudiger, Zouma, Christensen i Ampadu sasvim dobri. Sredina sjajna, tu je i Mount. Krila Pulisic i CHO, a s klupe Willian i Pedro. Napad Tammy, Mitchy i Giroud. Tu se jedino nadam da ce se dokazati prva 2, da ne gledam Girouda mnogo. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287637 James tek treba da se dokaže na najvišem nivou, zato će da bude rezerva i postepeno dobijati šansu. Ja ne bih prodavao Zappacostu prije januara. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287642 Diablo očigledno drugačije poima značenje riječi "igračina", jebo ga ćaća kako će biti igračina, nije dvije utakmice u karijeri odigrao. To sa potencijalnim prvotimcima i talentima nikad ne znaš. Svaki put je neko novi, Ake, Solanke, Traore i koliko ih već ima, a sad ova nova dječurlija i tako u nedogled. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287644 Odigrao u championshipu, sjajan bio. Bit ce i u premier ligi isto strasan. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287646 Pa polako Diablo nemoj biti neozbiljan, kad bude pokazao na pravom nivou kvalitet onda ćemo ga hvaliti, ja razumijem da on jeste bolji od Azpilicuete jer je budimo realni to je veoma teško s ozbirom o kakvom se igraču, međutim dokazati se i dalje mora. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287647 Sve ce se vidjeti. Ja sam znao i za Maddisona da ce biti dobar bas, jer sam ga gledao u Norwichu. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287650 Da su juniori nešto vrijedili onda bi se i probili u prvih 11... A to što vi svršavate na njih je vaš problem. 90 % njih se nebi u dinamu probilo... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.